Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    limp65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    @ izel, valla aynen aktarıyorum yeniköy hondadan aldım motoru, ordaki ustaya sordum çakar için merak etme dedi servis dışı kalmaz. peki dedim siz takın; biz takamayız dedi ben de şaşırdım

peki egzosu leovince ile değiştirince seste ve performasta farkedilir bir değişiklik oldu mu?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    izel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan
    Fenerbahçe Mutluhan'da yaptırdım çakarları, sorun etmediler hatta başka yerde yaptırırsan garanti dışı kalır dendi.
    Senin servis uğraşmak istemiyor herhalde. Mutluhan'ı ara veya Mototal'i
    sorun olacağını sanmıyorum.
    Egzoz olayına gelince de, sesi daha tok geliyor. LeoVince egzozda susturucu var, onu da çıkartınca ses daha da artıyor ama öyle çin malları gibi değil.
    Ben dün çıkarttırdım fena olmadı. Araba alarmlarını öttürüyo yanından geçerken
    Gidişi aşırı değişmedi ama hafif gelişmeler var.
    34 BC 8561
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
    Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi

ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Gidişi aşırı değişmedi ama hafif gelişmeler var.
    Bence o gelişmeler tamamen psikolojik.
    Hayatonda

Motosikleti
    Honda Dylan
    abi ölçmek lazım.
    aynı kg de 2 vatandaş kullanırsa yan yana fark var mı yok mu anlarız anca.
    standart dylan ile 70 kg sürücü ile egzoz takılmış 95kg aynı anda kalkarsa hafif olan geçer. Test edildi onaylandı
    34 BC 8561

Motosikleti
    Honda Silverwing 400 - 2006 Model
    Geziye giden arkadaşlar,

Yazılarınızın ve resimlerinizin tamamını okudum. Gerçekten güzel birlikteliğiniz olmuş, inşallah ben de birdahaki gezide bulunmak istiyorum.
    Gaz açan ellerinize sağlık. ve bunları bizimle paylaştığınız için hepinize teşekkürler..................

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Limp,
    Benim Beatylan a taksam o egzosttan sen ce iyi olurmu. Kardeş kardeş gezebilirmiyiz o zaman
    Poturdak

wes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ilk dylancılardan ama şimdi Piaggio beverly 500
    vayyy 100. sayfa arakadaşlar çenemiz iyi doğrusu

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Hehe öyle walla bi başladıkmı, susmak bilmiyoruz. Uzun süredir hayalini kurduğum yola neredeyse çıkmak üzereyim. İçimdeki heyecan bitmiyor ancak dışarı bakıp havayı görünce moralim bozulmuyor değil.. sürekli hava tahminlerine bakıyorum. Bugün ve yarın sağnak cumartesi çok bulutlu. İnşallah haftasonu hava iyi olur yoksa yolda işim zor.. Ama herşeye rağmen yola çıkmayı planlıyorum. Nasıl olsa full techizatlıyım, ne de olsa yaz yağmurudur ...diye kendimi avutuyorum.
    Hayatonda

Motosikleti
    Honda Dylan
    Abi iyi yolculuklar sana, kazasız belasız git gel.
    34 BC 8561

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    ERDOĞAN SENİN İŞİDE HALLEDEMEDİK KUSURA BAKMA AMA arkadaşım cumartesiden sonra dylanlara ne isterseniz hallederim dedi çanta aparatıda dahil

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Canın saolsun abicim dert diil yarın öğleden sonra bu iş ile ilgilenip ne yapıp edip bu aparatı sağlam şekilde yaptıracağım zaten. Hava güneş açtıkça enerjisi içime doğuyor. Yol planım hatta çekim senaryom bile hazır.. Dönüşte belgesel tadında bi kahvedünyası toplantısına hazır olun.. Hemen salı akşamı hemde.. organizasyon yapılaaaa
    Hayatonda

ben baktım hafta sonu hava güzel yağmur yok. kazasız belasız gidip gel iyi yolculuklar

sozerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan 150
    merhaba..

bugun saat 17:00 civarında park halindeki motoruma çarptılar. marketin önüne park etmiştim. markete ekmek getiren kamyonet dokunmuş devrilmiş. çok fazla bişey yok, ön tarafta km saatlerinin ön muhfazasında çizik var.
    servise gittim 144 ytl miş. sipariş verdim cumartesi gelicek parça. vuran şahısla anlaştık cumartesi o ödeyecek parayı. bilmiyorum belki hata yaptım polis çağırıp rapor falan tutsalardı daha iyi olurdu ama, adam parayı vercem diyo bide markete çalışanlar olayı gördü. en kötü ihtimalle cumartesi gider şikayetçi olurum.

arka ayak basma yerleri açıktı onun üstünde durdu, herzamn açık kalmasında fayda var . ne zamn ne olcağı belliomuyor

Motosikleti
    Honda Dylan
    gemiş olsun kardeş,
    ufak tefek şeyler oluyor maaesef.geçen hafta arkadaşım x9-250 aldı. 4 gün sonra lavuğun biri park halindeyen motora dokundu ve sağ tarafı kaldırıma çarptı. çizikleri saymıyorum arkada duran grenaj çatladı.
    motoru daha 200km değildi.
    Sen şanslısın en azından muhattabın var. arkadaşa kim çarptı belli değil.
    34 BC 8561

çok geçmiş olsun. bir de çarpıp tel nosu bile bırakmadan gidenler var, allah kimsenin başına vermesin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    sözer geçmiş olsun kardeşim rapor en sağlamı keşke tuttursaydın erdoğan kadar şanslı olamayabilirisin
    erdoğan sana da iyi yolculuklar sabırsızlıkla bekliyorum resimlerini ve anlatımını17 sinde bende ankaraya gidiyorum bakalım bir aksilik cıkmazsa motorla ilk uzun yolculuğum olacak benimde

wes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ilk dylancılardan ama şimdi Piaggio beverly 500
    Erdoğan ne zaman gidiyorsun? nereye gidiyorsun,yanlızmı gidiyorsun?

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Yarın Bilecik'e gidiyorum. Haftalar evvel teklif etmiştim, kimseden ses çıkmamıştı. Evet yanlız gidiyorum. Servet saolsun sanayide bi tornacı abiyle tanıştırdı ve kamera için istediğim aparatı yaptırdım. Çok da güzel oldu tam istediğim gibi. Sadece ufak bi sorun kaldı onun çözümü için şimdi Kadıköy'e gidicem, gitmeden evvel iki kelam edeyim dedim. Döndüğümde çektiğim fotoları da buraya koyarım.

Bu arada sözer geçmiş olsun arada böyle ayılar oluyor maalesef bugün de bir başka ayı önümde dururken geri vitese taktı ve arkasındaki bana vurdu, ön çamurluk biraz çizildi.

Daha evvel burada fotoğrafı bulunan aparat fos çıkınca fotoğrafları da kaldırayım dedim. Minik tripot beni yolda bıraktı hemen aparatı yaptırdığım tornacı abiye gittim. Bu sefer gerçekten süper birşey oldu. Kamerayı taktığım 3 ayaklı minik tripot bu işe hiç uygun değilmiş. Titreşimle darmadağın oldu. (iyi ki yolda başıma gelmedi öncesinden test edebildim) bende bunun yerine normal 3 ayaklı büyük tripotların yuvasını taktırdım. Şimdi karanlıkta foto iyi sonuç verir mi bilemiyorum ama çekmeyi deneyeceğim.

işte fotolar biraz kötü ama idare edin artık gündüz daha iyisini çekip koyarım sonra..

Bundan sonra geziler yol kameralı daha keyifli olacak çektiğim deneme kayıtları oldukça başarılı.. fırsat bulursam koyarım belki..
    Hayatonda

-BSI- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SH 300
    Ya takip edemiyoruz forum coşmuş yine Sözer geçmiş olsun kardeş benim tırnak kadar çizik rüyalarıma giriyo senin gibi olsam uyku girmez gözüme geçmiş olsun.

Erdoğan abi kamera süper olmuş olmasınada sen önünü nasıl göreceksin yav Film çekimlerinde arabalrın içini çekmek için ön kaputa maera sistemi kuruyolar aynı onun gibi olmuş micrafon felanda takmışsın tam teçhizatlı
    Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Merak etme göremediğim tek şey hız göstergeleri onun dışında önümle ilgili bir sorunum yok kamera oldukça aşağıda da akşam karanlıkta görmeden yakın çekim çekince böyle belirsiz çıktı dönüşümde detaylı fotolar gelecektir.. gördüğünüz gibi hala uyumadım sabahı bekliyorum
    Hayatonda

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler