Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

abi zaten one yaw?hiç ısınamadım ben o motora ben ötvden önce almıştım valla öle bi motorun varlığından haberim bile yoktu..ama dylan türkiye ye gelmeden 4 ay önce ismini duyuyordum heryerde..
    al dylanı paşalar gibi bak keyfine 1000ytl fazladan verilmez o motora dylan dururken..üstelik honda..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    titanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS 150 T 19 A
    muratd
    arada bu kadar fark oluşunca afalladım. daha önceki fark 400 ytl idi yani 400 daha fazla verip kymco alırdım. Ama şimdi 800 - 900 ytl fark oldu. Ben biraz daha beklicem çünkü fiyatlar son derece değişken olmaya başladı. Sonuçta 5000 ytl civarında iki scooter grand dink ve dylan bakalım hangisi kısmet olacak. Tabiki grand dinki daha çok almak isterim. Dylan da aynı hıza çıkıyor Grand dinkte. Kalkışlarda hemen hemen aynı çünkü dylan 13" grand dink 12" tekerlere sahip. Teker ne kadar küçük olursa o kadar atak olur motor. Dylan motoru daha güçlü olsada daha küçük teker sayesinde grand dink durumu eşitliyor.

abi ama büyük teker yapsalardı daha iyi olmaz mıydı kymco ya?
    çunku biraz uzun yol için düşünülerek tasarlanmış bi scooter bana göre ve böyle modellerde büyük teker daha makbul değil mi?
    ben bile dylan'ın jantları 13'' olmasına rağmen küçük geliyor şehir içinde keşke daha büyük yapsalarmış diyorum...12'' olursa hele hiç binemezdim galiba..12'' jant bence uzun yol ve şehir içinde küçük 13'' bile küçükte neyse..

kalkışta aynı kalkar diyorsun ama keşke kmycoyada 13'' jant koysalardıda(hatta daha büyüğünü) yavaş kalksaydı abi ne olcak sanki..2sn geç kalkmışın çok mu sorun ama giderken ufak tefek çukurlara girince anlıyosun büyük jantın yararlarını..küçük jantla çukura girdin mi çıkamama ihtimalin var..onun için ben bile dylandan çok korkuyorum lastikler ufak diye..

titanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS 150 T 19 A
    muratd kardeş evet haklısın çukur konusunda

ama büyük jant tekerle küçük jant teker arasında bir fark olacağını sanmıyorum sonuç ikiside aynı lastiklere sahipler hatta scooter lastikleri daha geniş ve büyük jantlardan daha sağlam olabilirler çünkü ne kadar kompakt olursa o kadar sağlam olur. scooter jantı küçük olduğu için üstüne 5 kişide binersin tabi teker olarak düşünürsek !

birde çukur konusu var bir çok scooterin yerden en alt kısma kadar yüksekliği 14 ile 18 cm arasında değişiyor. e büyük tekerlekli motosikletlere bakıyorum onlarda hemen hemen aynı belki biraz daha yüksek. yani arada fazla bir fark yok. çukurlar tabiki sorun, hatta çukurlar büyük tekerlerkler içinde sorun. ikisindede motor dağılabilir. scooterde risk biraz daha fazla.

kısacası anlatmak istediğim büyük ve küçük jantlar arasında çok dikkate değer bir fark yok.

ben jantı bozulmuş scooter görmedim kaliteli modellerde. scooter lastiğiyle dünya turuna bile çıkılır. Deforme olursa lastikleri değiştiririz. Pahalı bişey değil. scooter lastiği 30.000 km kadar götürür. sonrada değiştiriz ne olacak.

motodevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Momo
    murad arkadasım scooteri scooter yapan jantlarının kucuk olusudur sen hıc 16-18 jant scooter gordunmu saglam bisiy witesli motorlarda buyuk teker scooterlarda ise kucuk teker iyidir benım grand dinkde 12 jant war we benı fazla rahatsız etmıo hatta rahatlatıo cunku dedıınız gıbı kalkıslar cok seri we hızlı oluo we cabuk hızlanıosun benım lastıklerın kalınlıgı yetıo race motoraların kalınlıklıgıyla hemen hemen aynı kalınlıktalar bu kalınlıgın sebebi ise uzun yol gıdebılmenı saglar bana gore dylan we grand dınk 2 side scooter olmasına ramen ayrı sınıftalar sehır ıcınde iyi bir performans spor tipi normal boyutlarda bir scooter alcaksam dylan ama maxi scooter uzun yol performans we konfor arıosan grand dink derım sonuc olarak 2 motorda bırbırınde gusel ozellıklerı war

Alıntı motodevil adlı üyeden alıntı
    murad arkadasım scooteri scooter yapan jantlarının kucuk olusudur sen hıc 16-18 jant scooter gordunmu saglam bisiy witesli motorlarda buyuk teker scooterlarda ise kucuk teker iyidir benım grand dinkde 12 jant war we benı fazla rahatsız etmıo hatta rahatlatıo cunku dedıınız gıbı kalkıslar cok seri we hızlı oluo we cabuk hızlanıosun benım lastıklerın kalınlıgı yetıo race motoraların kalınlıklıgıyla hemen hemen aynı kalınlıktalar bu kalınlıgın sebebi ise uzun yol gıdebılmenı saglar bana gore dylan we grand dınk 2 side scooter olmasına ramen ayrı sınıftalar sehır ıcınde iyi bir performans spor tipi normal boyutlarda bir scooter alcaksam dylan ama maxi scooter uzun yol performans we konfor arıosan grand dink derım sonuc olarak 2 motorda bırbırınde gusel ozellıklerı war

raceler kadar kalın lastikler haa...
    way be neymiş bu kymco...
    iyi bak bakalım belki ferrarinin lastikleri kadar vardır sen yanlış görmüş olabilirsin...
    lastik kalınlıkları raceler kadar var dedin ya motodevil benim sana diyecek sözüm kalmadı artık..ya sen race motor lastiği görmedin hiç yada harbi harbi sallıyosun..
    scotere race giibi lastik taksan emin ol dediğin ivmelenmeyle hayatta kalkamazsın,hızlanamazsın,hele hele uzun yolda sürat yapmayı filan hiç bekleme!!!

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Momo
    yamurad bi b*ktan haberın yok senın oyuncaga benzer motorun bı seye benzemıo bunu kabullen adı honda olmasa bısıye benzemez ne tip war ne boy ne pos git grand dink e yakından bak dylana ancak senın gıbı adamlar yakısıo zaten motor hakkında hıcbır bılgısı olmayanlar neden bukadar bılmıslık yapar anlamadım ayrıca ben race kadar demedım hemen hemen bırı sıteye nasıl resım koyulucanı solerse resmını koyarım celimsizdylanla kafa tutmaya bıle degmez

git sen o motorla kebab sat ancak sana o yakısır adı honda ıste baska bısıy yok honda olmasa yerden yere wurursun

birader attığın mesajlara dikkat et...
    terbiyesizlik yapma...
    dylan'dan hoşlanmayabilirsin zerre ........(umrumda) değil...
    ama bana hakaret etmeye ve beni küçümsemeye hiç hakkın yok...
    17 yaşındasın büyüklerinle konuşmayı öğrenmen lazım binlerce insanın bunları okuyacağını düşünmen lazım,bana bu kadar hakaret etme hakını sana kim veriyor anlamadım..
    eleştiryse efendi gibi kabul edeceksin,aldığın motorun her özelliğini beğenmeyebilirim,burası bir paylaşım sitesi ve ben fikirlerimi belirtiyorum herkes gibi..
    düşüncelerimden hoşlanmadın diye saldırmanın alemi yok..sonuçta bu benim düşüncem kimse engelleyemez..
    senin bu sitede yerinin olduğunu düşünmüyorum...

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Momo
    buna sen karar weremessın daha once benım konumda bana yaptıgın hakaretlerı sana hatırlatırım 17 yas dıosun onemlı olan zeka yası bence we herkesın zeka yası anlasılıo burda arkadaslar herkesden ozur dıleyerek dıorum bu lafları ama sankı daha once bana hakaret etmemıs gıbı konusuyor bu ınsan onu anlatmaya calısıyorum herkesden ozur

gokalpbolukbasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ses Dylan 150 (comingsoon)
    Murat aga sen hiç muhattap olma şu şahısla yaw,adam kafayı bozmuş "benim motorum daha iyi" diye. Ne anlatmaya çalışsan anlamaz zaten yedirdiler banı herhalde rahatladı!

Yaw bide aklıma gelmişken sorıyım;senin kaskın nası bi model kardeş,koltuğun altına sığabiliyomu?

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı muratd adlı üyeden alıntı
    birader attığın mesajlara dikkat et...
    terbiyesizlik yapma...
    dylan'dan hoşlanmayabilirsin zerre ........(umrumda) değil...
    ama bana hakaret etmeye ve beni küçümsemeye hiç hakkın yok...
    17 yaşındasın büyüklerinle konuşmayı öğrenmen lazım
    O , 17 yaşında daha ehliyeti yok.
    Ama sizinde A2 ehliyetiniz yok ! Ama yaşca büyüksünüz
    Ne fark kaldı ! Murat D
    Bende 17 yaşındayım A2 ehliyetim var !

17 yaşını bitirmeden a2 alınamaz bu 1..
    2.si ise orada kastettiğim şey ehliyet değildi...
    sadece benim ailemden gördüğüm bu küçükler büyüklerle konuşmasını ayarlaması lazım,illa beni tanımasına gerek yok,konuşurken küçük büyük farkınıda geç saygılı olması lazım,bu bir paylaşım sitesi motoruyla ilgili eleştiriyi kaldıramayacaksa burada işi yok bence...hatta ban'ıda yemiş zaten...

sonuç olarak demek istediğim şu Mengu16:SAYGI SAYGI SAYGI....

gokalpbolukbasi: abi doğru söylüyorsun uğraşmaya bile gerek yokta bakma işte benimde boşluğuma geldi cevap verdim
    abi kaskım yarım kask, http://www.gencmoto.com/G03IIV_8.html ,110ytl'ye aldım tanesini.. 2 tane var bi kendime bi kız arkadaşıma...sele altına 1tane kask çok rahat sığıyor,eldivenlerim(2tane)+maske(2tane)+disk kilidi+çelik kilit+ıvır zıvır..
    sele altı çok geniş ya baya bişi alıyor yane ki daha ön konsolun altında torpido gözü var
    yaz için bu kaskları kullanacağız,kışa doğru nolandan bi full kask alacağım mutlaka...

mkmemory - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda SES Dylan 150
    muratd kardeş, dylan'ın sele altına fullface kask sığarmı?Bu arada kısmetse yarın bende dylanlanıyorum. Herkese keyifli sürüşler.
    mkmemory

Alıntı mkmemory adlı üyeden alıntı
    muratd kardeş, dylan'ın sele altına fullface kask sığarmı?Bu arada kısmetse yarın bende dylanlanıyorum. Herkese keyifli sürüşler.
    mkmemory

abi şimdiden çok hayırlı olsun kazasız belasız kullan,ilk 500-1000km motoru zorlama....vs vs harşeyi forumda yazdım bu bölümleri iyi oku işine yarayabilecek püf noktaları bulabilirsin...
    benim dylan 1200km oldu bugun
    sele altına full kask sığarmı bilemiyorum ama galiba sığar...
    neden dersen çenesi açılanlar sığmıyor önü uzun olduğu için bu bilgiyi yine dylancı bi kardeşimiz verdi ama fuller sığar gibime geliyo dediğim gibi....

Motosikleti
    Honda SES Dylan 150
    Bu bölümleri oku diyorsun, zaten okudum. Sayenizde dylanlanıyoruz bir bakıma. klavyenize sağlık.

ne demek abi ben motoru alırken sitede kimsede dylan yoktu ama sitenin tecrübelerinden çok yararlandım..şimdide dylanlandım 1200km oldu elimden geldiği kadar herkese yardım ediyorum..
    motoru aldıktan sonra aklına takılan birşey olursa ve eğer forumlarda yazmadıysam bana sor elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım...

gokalpbolukbasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ses Dylan 150 (comingsoon)
    Alıntı mkmemory adlı üyeden alıntı
    Sayenizde dylanlanıyoruz bir bakıma. klavyenize sağlık.
    Aga ne mutlu sana! Hayırlı olsun! Gerçi çorlunun felaket durumdaki yollarında nası kullanıcan o motoru bilemem! Dikkat et aman!
    "İnan" dan alıyosan motoru muhtemelen siyahtır!(bizzat bindim-para yok şu an ) Hep siyahlardan gidicez anlaşılan! Ama süper motor kıçında paralansın!

Bu arada murat yaw sen performans eksozunu nerden almayı düşünüyosun? Hakkaten işe yarıyomuymuş? Yaz gelsinse,artık çekip resmini koyarsın!

abi mototal.com.tr getiriyor yurtdışından hani buraya 4road eksozların resimlerini koymuştum önceki sayfalarda bazı motorların üstünde vardı...
    işte onlardan taktıracağım ama 300euro civarıymış bu yaza kadar taktırabilirimiyim emin değilim ama öle birşey yaparsam ilk motosiklet.net 'in haberi olacak:D:D

adamla konuştuk telefonla 1 2 hp belki arttırır dedi ama sesinde değişme olur dedi umarım motor daha da güçlenir
    ileride birde para bulursak performans hava filtresi bak sen o zaman motora

Motosikleti
    Honda SES Dylan 150

Nihayet

Arkadaşlar,
    Dylanlanma operasyonu tamamlanmıştır. Darıları bütün istiyenlerin başına.

Önceden dylanlanmış arkadaşlar, bu araca arka çanta, sepet, herneyse nerden bulunur kaça malolur vede böyle bişeyi tavsiye edermisiniz?

saygılar
    mk

abi hayırlı uğurlu olsun yeni motorun....
    forumu güzelce baştan oku bak tekrardan kaçırdığın şeyler ve işine yarayabilecek bişeyler olabilir..abi givi marka çantalar var benim bildiğim bu hatta en kalitelisi ve en tuzlusu:D

ama bana sorarsan alma çanta yakışmıyor bana göre..
    tabi zevk meselesi..

ama bende almayı düşünüyorum uzun geziler için filan fakat sürekli takılı kalmayacak..

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler