BAĞIMLILIK YARATIYOR
Aranızda bu çocuğu benim gibi uzaktan beğenenler varsa baştan söyliyeyim, Ducati Monster 620 Dark, bağımlılık yapma potansiyeli çok yüksek bir motosiklet. Bu yüzden onu asla kısa süreli gönül işleriniz için tavsiye etmiyorum. Hani ben ettim siz etmeyin durumu bu aslında. Ducati’ye özgü L tipi iki silindire ve son derece karakteristik sese sahip Monster 9.500 devirde 63 hp güç, 6.750 devirde 5.7 kgm torka sahip. Değerler çok iddialı görünmese de 168 kg lık ağırlığıyla Monster fazlasıyla çılgın bir motosiklet. Öncelikle motosikletin dizaynı diğer motosikletlere göre oldukça farklı. Tüm Ducati’lerde olduğu gibi boru şasi, Brembo frenler, son derece kaliteli süspansiyon ve şanzıman kullanılmış. Bu özel parçaları kullanmanın amacı sürücüye ‘saf sürüş keyfi’ sunmak. Monster’in tüy gibi hafif debriyajını sıkıp, servo destekli marşına bastığım andan itibaren bu motosikletin gerçekten keyif versin diye üretildiğini anladım. Yani ben kendisini keyif verici maddeler sınıfına alıyorum kimse kusura bakmasın.