evet arkadaslar hazıranda bu aletten alma ıhtımalım oldugu ıcın bu motor hakkında yorumları dusuncelerı ve tavsıyelerı ogrenmek ıstıyorum
bu arada motor gorunus olarakj cok guzel bıde ben 15.5 yasında 1.70 boya sahıbım bu motora bınebılırmıyım
beğendim
beğenmedim
evet arkadaslar hazıranda bu aletten alma ıhtımalım oldugu ıcın bu motor hakkında yorumları dusuncelerı ve tavsıyelerı ogrenmek ıstıyorum
bu arada motor gorunus olarakj cok guzel bıde ben 15.5 yasında 1.70 boya sahıbım bu motora bınebılırmıyım
oo sana fazla bıle gelır
!! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::
ne fazlası bundan azımı olur mopetemı bınıyım 15 yanıltmasın
evet beyler kımse kullanmıyomu sıtede kullanıcılar var dıye bılıyorum
Tavsiye ederim 100 kh güzel motor zamanında az kullanmadık yaa...
Gerçekten çok az yakıyor 100km/1,9lt. filan...
Hızıda güzel rodajdan sonra düz yolda 95kmh e cıkarsın bayır inerkende 110kmh...
Yeni modelleri türk malı diye biliyorum hele sesi harika ya...
Tavsiye Ederim
Saygılar...
tesekkur ederım monidal izzet hız pek onemlı deıl saglam olsun bıde az yaksın yeter yasımada uygun fıyatıda ucuz tam benlık motor yorumların ıcın tesekkurler
tesekkurler ızzet bende zaten bunda karar kıldım ınsallah yaza dogru alırım saygılar
istedigi kadar kanitlasin celil sonuçta o bir çinçancon ve mondial al oglum ikinci el temiz bi ybr paşa paşa bin kimsenin basi agrimaz şu çinlilere reabet göstermeyelim
Celil,Dostum motora iyi bakarsan sağlam gerçekten ben 12.000km kullandım hiçbir sorun olmadı sadece marj dinamosu yanmıştı onuda 20ytl ye halledtim.
haklısın arkadasım ybr guzel motor bılıyorum ama kullanamama korkusu var ıcımde 100kh bana bıraz daha basıt gelıyo mondi cınlıde olsa en saglam modelı bu bırazda dıkkatlı kullandınmı sorun kalmaz
dagrudur ızzet abım ama ıste kafa karıstıran cok oluo ama olsun guzel fıkırler alıyoruz tesekkurler
Bana kalırsa elbette Honda ve ya Yamaha ala derim ama onlar biliyorsun ki 100 cc nin üzerinde yani vergisi var bence mondial senin işini görür bende bir haftaya kadar bisan'ın 100 cc cup modelini alacağım mondialden farklı olarak 2 Hp daha güçlü ve 3 sübap tavsiye ederim bisan ı da yamana atma
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
Bisan mı? Güldürme beni yaa...
Bizim komşunun oğlunda wardı 100cc bisan cup kullandım 5 para etmez 100kh ondan 1000 kat daha iyidir.Motor daha 1500km de idi 2 kişi 75 i geçmedi bizzat ben kullandım fakat 100 kh 2 kişi 85-90 a çıkabiliyor...
Celil,Dostum 100 kh alırsan siyahtan şaşma derim ha birde buradan bilgi alabilirisn;
http://www.motosiklet.net/forum/moto...h-resimli.html
izzet benım grı renk hosuma gıdıyor her motorda genelde grıyı severım bakıcaz
bısanda guzel motor bızım okulun orda bı kebapcıda vardı sesı tok jantları tel jant hızı da guzel yanı gaz kolu kucuk tepkılerı hıssedıyo motor bırden kendını ılerı atıyo rengı lacıverttı lacıvert bana gore guzel kac paraya alıyosun
evet ızzet abı sıyahta guzel ama hıcbızaman sıyah benı cekmemıstır metalık grıyı herzaman cok severım ama bılkı grıden sonrakı fıkrım herzaman sıyah olacaktır saygılar..
Benimde eski motorum mondi idi. tam 7000 km bindim ve satıp avatarımdaki çan çin çon maddi sorunlar yüzünden almak zorunda kaldım. bir de racing hoşuma gidiyo görüntüsü kandırıyo adamı. Neyse konumuz mondi Bu motorların motor kısmı haricinde başka hiç bir şeyi sağlam değil. Her gün bir arıza çıkarır başına. Depoya kaynak punta vurulduğu nerde görülmüş. Bu motorlarda zamanla kaynak kırılıp motor benzin sızdırabiliyor. Tehlikeli bir durum.
Sana tavsiyem ybr almandır. Yok eğer kullanamam diyorsan ve maddi durumunda yeterli ise hiç durma honda innova al derim. Canavar gibin makina. Şu anki motorumla yarışıyor melet. ama yetişemiyor Değil 100'ü- 130 ları dahi görürsün o motorla.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)