Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: 100kh yi beğendiniz mi ?

Katılımcı sayısı
176. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • beğendim

135 76.70%
  • beğenmedim

41 23.30%
8. sayfa BirinciBirinci ... 67891018 ... SonuncuSonuncu

mondial 100 kh paylaşım

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Alıntı celıl ybr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arabam dedıgın cbf 150 mı oluyor abı tavsıye ederım helekı hekımbası sessız sakın tam motor surme yoludur
    Yok dostum yanlış anladın otomobilim demek istedim...

150cc ile hatay-ist arası 1200km. gitmek için yürek ister...

Ama otomobilim ile yaza gelmeyi düşünüyom...

Şuan şehir dışına çıkamıyorum...

8.sınıf öğrencilerinin oks telaşı yüzünden...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    celıl ybr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    Alıntı mondializzet100 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok dostum yanlış anladın otomobilim demek istedim...

150cc ile hatay-ist arası 1200km. gitmek için yürek ister...

Ama otomobilim ile yaza gelmeyi düşünüyom...

Şuan şehir dışına çıkamıyorum...

8.sınıf öğrencilerinin oks telaşı yüzünden...
    yaa bılırım abı bızde gectık o yollardan yapanlar var aslında abı sen ogretmen adamsın gıttıgın her yerde kalırsın noolcakkı bence motorla daha keyıflı olur ama yorucu olur

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Motorla gelirsem arkadaşın hayabusa'sını alırım...

Çok yorucu olmasın hızlı geleyim...

Hayabusayı kullandım ogün ya bir hızlanıyorr of...............

İbre uçak gibi kalkıyor...

Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    oylede abı ona benzın parası yetıstırebılecegınımı zannedıyosun hem o dıgerlerınden daha yorucu olur hıc merak etme

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    oylede abı ona benzın parası yetıstırebılecegınımı zannedıyosun hem o dıgerlerınden daha yorucu olur hıc merak etme
    Hayabusa ile gelmem bir cbf500 alır gelirim...

Hayabusa benzin sıkıntılı yaaa...

100kmde 30ytl yakıyor...

Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    offf abı ona benzınmı dayanır yaw su gıbı benzın yakar cbf 500 rahat olur fıyatıda cok ucuk degıl zaten sıfırı 12 mılyarcık

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Cbf500 arkadaşımda var onunkini alırım....

Yaza 100ukh alıcaksan şimdiden 2.el aramaya bak...

Sakın 100kh alma 100ukh al....

Biri türk biri çin....

Motosikleti
    Honda CBF 150 Honda Dylan 150
    Yeni nick'im bu celilcim...

mondializzet100 tarhe karıştı..

izzet222 yeni nickim ok.

Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    tamam abıde nıye forumdan uzaklastırdılarkı senı yaw

abı ben sana bıse daha sorucam bu 100 kh lerın şanzumanı sıralı dımı mesala 4. vıtesten dırek bosa gecmemız gerekırse dırek gecebılırmıyız
    bıde sole bı olay varmıs heralde vıtes cubuğuna basılı tutunca bos gıbı oluyormus bule bıse varmı ızzet abı

tamam abı 100 ukh almaya calısırım ama bellı olmaz su an ınternette yenılerı yok 2. ellerı dusmemıs

Motosikleti
    Evet...

4.viteste giderken vites pedalına tekrar bastıgında boş(N) konumuna geçer...

Doğrudur vites pedalına basılı kalınca boşta imiş gibi oluyor...

Forumdan uzaklaştırılmam ise bir yanlış anlama..

Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    tesekkurler abı bıde mesela 3. vıteste gıderken dırek bosa gecermı yanı hıc 2 ye 1 e atmadan

Ömercik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KANUNİ Tigrina 100 (Hasta ve sıkıntılı)
    Celil kardeş bws de yakıt durumunu düşünmedim haklısın.Valla polis yakalar mı bilmem ama.Geçen gün evin orda motorun üstünde oturuyom.Yanıma polis geldi.Birini bekliyomuş.Sağdan soldan da durumu görenler ehliyet yok plaka da yok diye bağırdılar.Sonra polis plakanın olduğunu gördü. Laf atanlara kaskı varya dedi.Ben de seneye ehliyet alıcağımı söyledim.Dikkatli ol dedi. Zaten burası küçük yer kimin nasıl kullandığını biliyolar.Erken başladım motosiklete herkes çavremde nostradamus gibi, polisler yakalarsa işte böyle olur şöyle olur diyolardı.Biz hala efendi efendi kaskımız kafamızda geziyoruz. Herneyse şimdi sana bir tavsiyede bulunmak istiyorum.Sen bana tip yok diyeceksin ama o motoru bir kere kullan cup motorlara 5 basar, hem de kaputlardan ses gelme durumu yok.KANUNİ Zebra 90 bi de siyah alırsan zaten canavar.Motor gördüğün gübü 90cc yani 89 luk cup motorlar 2.2 veya 2 litre yakıyor ya bu motor 1.8 litre yakıyor, zorlarsan 2 litre anca yakıyır.Ben bu yaz marangozda çalıştım ustamda bu motordan vardı bütün yaz üstünden inmedim. Motorda tireşim tigrinadan az hem de hafifbir enduroyu çağrıştırıyor.Egsozdan çıkan ses büyüleyivi. Süspansiyon süper çok süper yaylanıyor. Dağ taş bayır asfalt her yere rahatlıkla gidiyor. Süspansiyonları diğer motorlardan farklı koca koca çukurlara iki kişi girsen bile motor süper verim sergiliyor.Dediğim gibi benzin konusunda cimri sana söyleyebileceğim motor budu. Ayrıca cup motorlardaki gidonların dandikliği bu motorda yok, gidon daha güzel şekillendirilmiş hakimiyet tek kişi iki kişi çukur yollarda süper hakimiyet sağlıyor.Benim aldığımda bu motor olsaydı babam bana bu motoru alırdı.Bana bu motoru verseler ben valla koşa koşa kabul ederim.Ayrıca fiyat da çok uygun.Bir de motorun çamurluklarını al birbirine katla kırılmıyor yamulmuyor.Benim ustam motoru çok hor kullanöasına rağmen motor kendinden performansından hiç bir şey kaybetmiyor.90 km hıza rahat çıkıyor.Celil kardeş sana kanım ısındı aklın varsa al bu dediğim motoru ayrıca siyah rengi de var.
    Sevgilerimle.(Yine her zamanki gibi uzun oldu.)

Ayıca motor 100 kh ve benim motordan daha daha performanslı...

Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    Alıntı Ömercik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Celil kardeş bws de yakıt durumunu düşünmedim haklısın.Valla polis yakalar mı bilmem ama.Geçen gün evin orda motorun üstünde oturuyom.Yanıma polis geldi.Birini bekliyomuş.Sağdan soldan da durumu görenler ehliyet yok plaka da yok diye bağırdılar.Sonra polis plakanın olduğunu gördü. Laf atanlara kaskı varya dedi.Ben de seneye ehliyet alıcağımı söyledim.Dikkatli ol dedi. Zaten burası küçük yer kimin nasıl kullandığını biliyolar.Erken başladım motosiklete herkes çavremde nostradamus gibi, polisler yakalarsa işte böyle olur şöyle olur diyolardı.Biz hala efendi efendi kaskımız kafamızda geziyoruz. Herneyse şimdi sana bir tavsiyede bulunmak istiyorum.Sen bana tip yok diyeceksin ama o motoru bir kere kullan cup motorlara 5 basar, hem de kaputlardan ses gelme durumu yok.KANUNİ Zebra 90 bi de siyah alırsan zaten canavar.Motor gördüğün gübü 90cc yani 89 luk cup motorlar 2.2 veya 2 litre yakıyor ya bu motor 1.8 litre yakıyor, zorlarsan 2 litre anca yakıyır.Ben bu yaz marangozda çalıştım ustamda bu motordan vardı bütün yaz üstünden inmedim. Motorda tireşim tigrinadan az hem de hafifbir enduroyu çağrıştırıyor.Egsozdan çıkan ses büyüleyivi. Süspansiyon süper çok süper yaylanıyor. Dağ taş bayır asfalt her yere rahatlıkla gidiyor. Süspansiyonları diğer motorlardan farklı koca koca çukurlara iki kişi girsen bile motor süper verim sergiliyor.Dediğim gibi benzin konusunda cimri sana söyleyebileceğim motor budu. Ayrıca cup motorlardaki gidonların dandikliği bu motorda yok, gidon daha güzel şekillendirilmiş hakimiyet tek kişi iki kişi çukur yollarda süper hakimiyet sağlıyor.Benim aldığımda bu motor olsaydı babam bana bu motoru alırdı.Bana bu motoru verseler ben valla koşa koşa kabul ederim.Ayrıca fiyat da çok uygun.Bir de motorun çamurluklarını al birbirine katla kırılmıyor yamulmuyor.Benim ustam motoru çok hor kullanöasına rağmen motor kendinden performansından hiç bir şey kaybetmiyor.90 km hıza rahat çıkıyor.Celil kardeş sana kanım ısındı aklın varsa al bu dediğim motoru ayrıca siyah rengi de var.
    Sevgilerimle.(Yine her zamanki gibi uzun oldu.)
    evet ömer kardesım guzel dıleklerın ve yorumların ıcın tesekkur ederım benımde sana kanım ısındı ama ben 100 khde karar kıldım baslangıc olarak sectım artık donmem zor zebra nında gorunusunu begenmıyorum polısler konusunda oldukca sanslısın herkes senın gıbı sanslı olamaz valla
    ama ıstanbulla bursa arasında fark var ama kaskım tabıkı hep basımda olucak ama genede bu polıs olayından baya tırsıyorum bws 2 zamanlı hemde cok yakıyor bu devırde 2 zamanlı scooter alınmaz benzınıne yag falan koyucan bır suru sorun en guzelı cup cupların arasından da sectıgım 100 ukh hem bıze bayısıde cok yakın kanunıye pek kanım ısınamadı bu yuzden pek tercıh etmem yorumun ıcın cok tesekkur ederım yorumlarını herzaman beklıyorum kendıne ıyı bak ıyı aksamlar

Motosikleti
    tesekkurler abı bıde mesela 3. vıteste gıderken dırek bosa gecermı yanı hıc 2 ye 1 e atmadan
    3. viteste girdek iken...

iki kere basarsın pedala 1. basarsın 4e girer 2. basarsın N() konumuna yani boşa geçer ok.

Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    tamam abı anladım saol pekı 3 ten 2 ye atcan pedala basılı tutarsan gene bosta gıbı mı olur

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    dostum bu konu çok uzadı ya. bi türlü karar veremedin ne alacagına 100 kh öneririm güzel çekişli motordur ALLAH ın izniyle alırsın inşallah.....
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

Motosikleti
    tamam abı anladım saol pekı 3 ten 2 ye atcan pedala basılı tutarsan gene bosta gıbı mı olur
    Tabii...

Basılı kalırsa boşa geçmiş gibi olur...

Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    Alıntı genç kaptan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum bu konu çok uzadı ya. bi türlü karar veremedin ne alacagına 100 kh öneririm güzel çekişli motordur ALLAH ın izniyle alırsın inşallah.....
    dostum ben kararımı verdım senın motordan alıyorum hatta rengı bıle aynı olabılır artık bu forum sohbet amaclı oldu senıde herzaman beklerız

Alıntı izzet222 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tabii...

Basılı kalırsa boşa geçmiş gibi olur...
    eyvallah ızzet abı saol ömercık adında bı arkadas kanuniyi onerıyo bana sence nasıldır mondialden dahamı ıyı nedersın jantı falan tel jant bence pek ıyı durmuyor tel jant

Ömercik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KANUNİ Tigrina 100 (Hasta ve sıkıntılı)
    İnşallah motosikletini bir an evvel alırsın ve de kazasız belasız kullanırsın.Sen kararını vermişsin ama benim sana bir önerim daha var sonuçta senin iyiliğin için söyleme ihtiyacı hissettim.Karar senin, Bisanın 70 cc otomatik vites cup tipinde motosikleti var bir de ona bak.Hem çok güzel bir tipi var.Hem de mondial 100 kh 'nin siyah renginden daha süper bir siyah rengi de var.Çevremde o motorlardan var.En azından kafanda soru işareti kalmamış olur.Bisanın sitesinden motosiklete bakabilirsin modeli powercup 70 .Dediğim gibi karar senin yine de sen bir bak bu dediğim motora.
    Sevgiler...

Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    eyvallah omercık eksık olma tesekkur ederım sımdı bakıyom

8. sayfa BirinciBirinci ... 67891018 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)