2005'den beri onun üstündeyim ilk motorum.Ve hala kullanıyorum.Neyse, motorun hızlanması güzel parçası da bulunuyo yalnız tireşim çok fazla bıktım artık yani o derece tabiki bu titreşim mondialde de var bir de benim kanuni tigrinanın kronik bir sorunu var.O da şu: Motosikletin arka amortisör çok dandik.İki kişi binince arka çamurluk tekerleğe sürtüyor.Çamurluk da arka stop sistemine bağlı olduğu için arka stop ve arka çamurlukta sorun çıkıyor.Bu sorunu da halletmenin tek bir yolu var ki ben hallettim.Benim motorumu götürdüğüm usta var, Levent usta, uygun fiyata yaylı dikkat edelim yaylı ve standarttan daha yüksek bir amortisör taktı.Ayrıca arka çamurluğun bağlandığı yere küçük bir ek yapılarak arka çamurluğu üstteki resmin çamurluğu gibi yaptı.Tekerlek ile çamurluk arasındaki mesafe arttırıldı.Çok güzel oldu.Dediğim gibi performans güzel parça bol mondiale yapılan modifiyenin kralı benim motora yapılır.Benim motorda da ufak tefek modifiyeler var ama dış modifiye.
Uzun oldu galiba,
Saygılar....
Ayrıca ben de ehliyetsiz kullanıyorum.Celil ne hissettiğini anlıyorum.
KAÇAK HAYATI ZORDUR. (Ne demek olduğunu bilirim)
2005'den beri motora biniyorum.Daha bir polisle bile münasebetim olmadı.
Ama kaskım daima kafamda.Kurallara uyarım.Zaten bizim burası küçük yer polisler kimlerin motosikletlerini toplayacaklarını biliyolar.İnsanları rahatsız edenler bellidir zaten bizim buralarda.Evimin karşısında Polis karakolu var.Bahçesinde koca bir yığın motosiklet devamlı yenisi ekleniyor.Ben hala yollardayım.Dediğim gibi.
Saygılar...