arkadaşlart bna 100 mfh lük mondial laxım varsa alcam
bulusnaınız iletişim fethiyelicrew@hotmail.com
beğendim
beğenmedim
arkadaşlart bna 100 mfh lük mondial laxım varsa alcam
bulusnaınız iletişim fethiyelicrew@hotmail.com
arkadaşlar mondial kh100 ön ve arka hava basınçları kaç olması gerekiyor kış şartları için
kardeş sana birşey sorcam şu motordaki ışıkları nasıl döşüyorsunuz elektrik baglıyorsunuz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:29 ----------
arkadaşlar siz birsey sorcam ben şu resimdeki park lambalarını nasıl sökülüyor ve döşeniyor yani bastan sona park lambası değiştirmeyi merak ediyorum lütfen açıklama yapabilirmisiniz rica etsem ??? bu arada motor güzel şimdiden hepinize teşekkürler
Arkadaşlar bende 2006 mondeal 100 kh var.sıfır almıştım. ama son 3 aydır motor yolda giderken boşa çıkar gibi oluyor.bağırıyor daha sonra tekrar kavrıyor.120 tl. verip bir kere yaptırmıştım yine aynısı oldu.sebebini bilen var mı?motor şu an 20.000 km.de.bakımları eksiksiz.tşkkrlr.
Arkadaşlar bende 2006 mondeal 100 kh var.sıfır almıştım. ama son 3 aydır motor yolda giderken boşa çıkar gibi oluyor.bağırıyor daha sonra tekrar kavrıyor.120 tl. verip bir kere yaptırmıştım yine aynısı oldu.sebebini bilen var mı?motor şu an 20.000 km.de.bakımları eksiksiz.tşkkrlr.
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/moto...#ixzz19QwLFNby
eksanrık zıncırınden yapa bılır saygılar..
Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme
mondial 100 kh çok güzel bi motor herkese tavsiye ederim
bende de war mavi ukh artık bana bisiklet gibi geliyor
151rs mi iyi yoksa 100kh mi????????? lütfen yardım edin kararsız kaldım
....
cup al
az yakar çok kaçar,
plastik aksam daha az olduğu için çok grenaj sıkıntısı yaşamassın ,
yakıt cimrisi ve vergi ödemessin
saol arkadaş lar öneriler için
Benim motorumun arızası.Motor soğukken ayak marşıyla çalışmıo.2. vitese takıyom vurdurarak çalıştırıyorum.Çalıştıktan sonra gaz verince kendi kendine gaz kesiyo gaz verio.Ama motor ısındıktan sonra Normale dönüyo.tıkır tıkır çalışıyo.Bu motor 8600 kmde bugüne kadar hiç bir motor arızası yapmamıştır.Sebebi ne olabilir.Yardımlarınızı bekliyorum lütfen...
Öncelikle herkese merhabalar!
Bu benim ilk konum.Mondial 100kh almayı düşünüyorum sizin düşünceleriniz neler?
Bu arada 15 yaşındayım 173 boyum var.
slm arkadaşlar yaklaşık olark 2 ay oldu motoru alalı...biraz modifiye düşünüyorum güzel bişey sizce bu motora ne gider ne yaparsam vay motora bak denilir hesabı :D biraz fikir sunabilirmisniz...işte benim siyah inci
sadece ön de yanak var diger herşey orjinal hali
arkadaslar bende de 100 kh modeli var 2006 model 22000 de maşallah 7 aydır tık demeden biniyorum önce den 150 zc diye sıfır lanet olası bir motor aldım aynı ayın içinde 1000 liraya verdim
şimdi sorum motor artık daha seri kalkmıyor mesela gazı köklediğimde ses var boguluyo motor ama yavas kalkıyo eskiden biraz daha seriydi yani ilk aldıgımda 4000 km önce yagını deiştiirdim aynı şimdi zincir ve bujiden şüpheleniyorum herhalde önceki sahibi hiç ellememiş ikisinide sizin fikriniz nedir?
bunların 2011 modellerinde kesici var mı?
90 kmh ile motorun kasmadan rahat gidebiliyosa alkışlarım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:20 ----------
karbüratör temizligi, buji (ngk iridyum) değişimi, hiç ellenmemişse kaliteli bir zincir, hava filtresi değişimi...
bunları ypın farkı göreceksiniz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:22 ----------
ben sade motor herzaman şıktır derim ancak güzel bi led beyaz far siyah inciye iyi giderdi kanaatindeyim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:24 ----------
beleşciliğe yatmayıp ilk sayfalardan itibaren okursanız sayfalar size fikir sunacaktır
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:26 ----------
hocam motorunda ateşleme sorunu var bujini değiştir giderken gaz açıp kapıyorsa ya karbüratör pistir yada ateşleme kesiyordur sorunun bunlardan kaynaklanır..
Aynı motordan bende de var ,22000 lerde.ben sıfır almıştım bakımını aksatmıyorum,kalkıştan sonra 1.viteste fazla zorlama zararı olur.bir genel bakım yaptır hava filtresi dolmuştur,değiştittir.Allah kazasız binmek nasip etsin.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:55 ----------
Motoru çalıştır,boşa al gaza yüklen ekzozsta bir bak,duman siyaha yakın ve çok çıkacaktır.Tahminim motor yağ yakıyor ve karbüratör arızası var.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)