vergı varsa hıc bulasmıycaksın paylasımlar ıcın tesekkurler resımler falan cok guzel olmus
resımler ıcınde tesekkurler
beğendim
beğenmedim
vergı varsa hıc bulasmıycaksın paylasımlar ıcın tesekkurler resımler falan cok guzel olmus
resımler ıcınde tesekkurler
evet resimler guzel o kırmızı kh ile ben yarıştım arkadaşım sana biraz bilgi verelim o motorda gorsel modifiyenın yanında motorada modifiye yapıldı motorda orta dişli değiştirildi ayrıva karburatorde değiştirildi diye biliyorum egzoz acık ve yere cok yakın motor gorsel olarak iyi fakat motora yapılan bu modifiyeler motorun omrunu kısaltır orta dişli bi etki yaparmı dersen yapar hızı artırır yarışa gelince cocuk benden uzun yol istedi karaman konya yoluna cıktık başladık yarışa ben 1. vitesde fark attım sonrada 8direk yaklaşık direk aralıgı 100m olsa 700-800m fark attım tabi benım motor 125 cc bununda etkisi var fakat aynı cc li bi motorla yarışsa gececegini tahmın ediyorum ddh(hasan)motor hakkında size daha detaylı bilgi verecektir cunku o motorun sahibiyle aynı okulda ve cok yakın arkadaş bence 100cc ler içinde kh en iyisi hasan ilk başta bisan dedi bende destekledim falat 3 sübopluları uretimden kalkacak denılınce vazgectik kanunide iyi fakat kanuni yolda daha cok bırakıyor diye duyduk dediğim gibi en mantıklısı sizin için mondial100kh fakat mart nısanda yenı modeller gelir diyorlar vaktınzı varsa bekleyin derim iyi akşamlar
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
sagol fatıh sevım dogru bende o yuzden mondıde karar kıldım kanunı kazık senın motor 125 cc gecmesı normal bıde honda kalıtesını eklersek ballı kaymak olur benım motorda en sevmedıgım sey modıfıye denen seydır motorun orjınalını bazma taraftarı degılım bıde ıkıncı el almayı dusunuyom zaten hazıran temmuz arası alıcam ınsallah yarumun ıcın tesekkurler ıyı aksamlar
KanuniSalla-
Durdugun kabayat........
Daha almadınmı 100 kh?
...................
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
neden kımse bıse yazmıyor yaw
Ben 2 Gün önce ybryi gecen 100kh gormustum sasırmadım nesem yalan olur....
100cc'nın kralı bnce honda vawe harıc...
gecer abı ybr max hız 105 bılemedın 110
celıl ybr mondial 100ukh bı arkadasımda var bıraz narın motordur ukh ile kh arasında cok fark var motorlarıaynı ama dısını cogunlukla demırlerı cok adi ybr iyidir seri motor nede olsa yamaha ama 100ukhde fena değil iyi bir başlangıç motoru bazı arkadaslar 95 diyo ama bız onunla 120yı goruyoruz motoru cok güsel adam pesimden ayrılmıyor tavsiye ederim hem yakıtıda cok ıyı kokluyo resmen
ybrnin maximum hızı kullanıcının elinde bi arkadasımda var adam 140 gordu kac sefer ıbresını patlattı onunla ama 80-90 yapanda var ben şahsen 135i gordum benim motorumla
arkadasım yorumun ıcın cok tesekkur ederım haklısın parcalarının dandık oldugunu bende duydum 100 ukh de bıldıgıme gore 100 kh 2008 modelı sadece 1 harf eklenmıs
ybr yıde cok dusundum ama benım ıcın bıraz buyuk gıbıme geldı yas 15.5 bu arada ama 100 kh tam bana uygun gıbı bısey yakıt konusuda benım ıstememe en ıyı etkenlerden bırısı oldu ybr nın 140 ı gormesı ımkansız gıbı bıse yol tam yokussa belkı olabılır o ybr ıle mutlaka oynanamıstır yoksa ybr 110 -120 gecmez
yorumun ıcın tekrar tesekkur ederım saygılar...
evet ızzet agam haklısın 100 kh bıle gecıyor gulerler adama bee bıde kymco ck 125 ın 130 yaptıgını soyleyenler var bu alet nıye fayton gıbı ben anlamadım valla ybr den bahsedıom
Dostum modifiyesiz orijinal bir ybr 115 ten fazlasını demez inan buna...
Ha modifiyeli ise bişey diyemeyecegim ama modifiyeli olsa bile 140 ı geçmesi imkansız
Sen motorunla 135 yptım diyosun çinli motorun hız kadranı doğrumu gösteriyor?
Bende şuan 125cc honda innova var cup 4vites düzde 130 görüyor ibrede hata yok istersen yarışabliriz....
mondial 100 kh iki arkadaş aldık ikimizde emekliyiz. az yakıyor. 16000. km. yaptım.günde 400 450 km. yaptık (yazın) uzun yolda gittik. ne buji ne bir arıza. mondial takıntım yok ama motorlar iyi çıktı.bu yaz izmir-trabzon (yaylaları) yapmayı düşünüyoruz. lastikleri dubleks yaptık. sprey(lastik yamayıcı)aldık.yedek buji,yedek bobin,sık sık yağ konrolü tamam. 4 zamanlı motor bunlar kim ne derse desin,yolda kalmazsınız.(çok sıkıştırmayın,bir şey olmazda) hepinize kazasız yolculuklar.
120 İle giderken o hız 115 civarıdır.Yani motoru doğru gösteriyor sayabilirsin.+3-5 kmh den bişi olmaz...
namk
mondial 100 kh iki arkadaş aldık ikimizde emekliyiz. az yakıyor. 16000. km. yaptım.günde 400 450 km. yaptık (yazın) uzun yolda gittik. ne buji ne bir arıza. mondial takıntım yok ama motorlar iyi çıktı.bu yaz izmir-trabzon (yaylaları) yapmayı düşünüyoruz. lastikleri dubleks yaptık. sprey(lastik yamayıcı)aldık.yedek buji,yedek bobin,sık sık yağ konrolü tamam. 4 zamanlı motor bunlar kim ne derse desin,yolda kalmazsınız.(çok sıkıştırmayın,bir şey olmazda) hepinize kazasız yolculuklar.
Haklısın dostum bu motora iyi bakarsan taş gibi...
Bizim bir arkadaşta 25.000 km oldu mondi mct250 kullanıyor hala sorun yok...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)