yok biz kankiyiz
beğendim
beğenmedim
Celil kardeşimin topiği nerelere düşmüş
Düştüğü yerden çıkarayım bari
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
bende bırtane mondial 100kh vra 2000 km de satıyorum satıp 150kn alacam ilgilenenlere duyurulur
satılıkmondial 100kh 2000km
ilgilenenler icin numaram 05459316857 imeil recep_57_1989@hotmail.com
kradi kartına taksın yapilir
Hayırlısı ile bugüne bir makine alıyoruz bakalım Celil'im.İnşallah hayırlı olur,Allah'ım utandırmaz
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Evet derbi alacaktım ama alamadım.Motor kazalı çıktı.Şans işte.Başka motorlarda denicem şansımı artık...
cbf 250 düşünüyormusun ?
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
Yok Celil.2t'nin dumanını çektim içime bir kere daha da bir şey vazgeçiremez beni bu sevdadan
Eh hadi bakalım öyle olsun abicim derbi güzel makine yanılmıyosam 180 i görüyor
Orijinal haliyle benim bildiğim kadarıyla o kadar görmese de yakınlarında dolaşıyor
evet 250 lik race gibi
Hele benim gibi zayıf bir adam üzerine yattı mı tamam artık.Uçururum o motoru ben
yaaa dylanı özledinmi abi açık konuş
Dylan benim için her zaman özel bir makine olarak kalacak bunu unutamam.Şu anda 10 gündür motorsuzum bırak dylanı today bulayım üstünden inmem Vitesli motor zevki bana dylandan çok daha fazla geldi.Hele dün az da olsa derbi gpr 125'e bindim bayıldım doğrusu
Demem o ki istediğim motoru alayım dylan'ı ancak sokakta bir tane dylan görürsem hatırlarım
Sende çok insafsızmışsın be abi böyle olmuyo istersen beni msn adresine ekle oradan konuşalım olur mu ? celil_2512@hotmail.com
Ekledim kardeşim.Ben pek msn kullanıcısı değilim.Ancak bir şey lazımsa ve işimi görecek arkadaş oradaysa çevrimiçi olurum.O anları kaçırma
Eyvallah abicim kabul ettim demek vitesli scooterdan çok daha keyifli ben scooter kullandım ama çok keyifli geldi demek vitesliye binince işler değişiyor
Ya kimisi de vitesliden hiç zevk almaz.Bizim hayatondacılardan mesela Kunt abi olsun ErdoğanAktaş abi olsun, Zeki abi olsun en çok scooterdan zevk alıyoruz, vitesli istemezük diyorlar
sanırım bende scooterci olacam o gazı açınca uzaması hiçbişeye değişilmez
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)