laf söylüyosun sonra da uzamasın diyosun aslanım ben senin gibi herşeye burnumu sokmam bunu bil neyse tartışmalardan dolayı özür diliyorum
beğendim
beğenmedim
laf söylüyosun sonra da uzamasın diyosun aslanım ben senin gibi herşeye burnumu sokmam bunu bil neyse tartışmalardan dolayı özür diliyorum
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
evet kh ciler ne oldu yaa şu topici ayakta tutamadık bi beat topicinden daha beter oldu
bymoto git şuradan olm kirletme topicibenim sağım solum belli olmaz
durun bari bende yazayımolum al artık kulaklarını çekecem walla.al da sende kurtul bizde ya
Orgazma Dudak Büktürür
daha 1 sene daha kulaklarımı çekecen Hüseyin abicim şaka şaka 10 aycık
vazgeçiriyolar abi naapalım
100kh iyidir iyi :D bide hava flitresini açtıntınmı tmm | boob booob gezersin boşver sen elalemi çin felan ama sağlam yinede sanki gidip honda alsan ömür boyu kullancanmı ,hyr yarın nasıl olsa sıkılıcan, iyi motorlar evladiyeliktir :D | | | al sen al 100kh yi tipi biraz bisiklet gibi ama iyi motor kerata xD
kardeşim hoşgeldin bende iyi olduğunu biliyirum bu topici ayakta tutalım ok
Ya Celil anlamadığım topiği ayakta tutmasanız noluyor canım kardeşim?Hani topik hit değil diye motoru satıştan mı çekecekler...Alemsiniz varya
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
23 sayfa yetmedi mi paylaşa paylaşa hem şimdiye kadar gören görmüştür daha kullanan çıkacağını sanmıorm
arkadaşım by moto sanane kardeşim yaa sen kendi işine bak ortalığı karıştırma
Bırak Mehmet abi hiç kurcalama kalsın böle yeni bi tartışma çıkmasın
Tamam kardeşlerim karışmıyorum ne haliniz varsa görün o zaman
Dööşmeyin hee
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)