CElil kararını verdin mi?
beğendim
beğenmedim
CElil kararını verdin mi?
evet verdım omercık kanuni elite 100 hakkında cok guzel seyler duyuyorum
koltugu falan genısmıs rahatmıs ama buyuk ıhtımal 100 ukh
evet abı de elıte bıraz daha komforluymus koltugu buyukmus o yuzden dusunuyodum
Elite titreşim mondialden %10 daha fazla diyebilirim...
Hız 90km/h elitede.
Mondialden fazla yakıyor.
evet soyledıklerın dogru ızzet abı sen ne zamandan beri motora bınıyorsun abı
Senin yaşlarda başladım motora binmeye...
İlk motorum moped idi.10 sene oldu..
2 sene mobilet binince ehliyeti aldım...
3 sene sonra türkçe öğretmeni olarak mezun oldum... 23 yaşında
1 ay sonra mondial 100 ukh aldım...
1,5 sene bindikten sonra sattım innova aldım...
Daha sonra ybr aldım ybryi 1ay sonra tekrar sattım...
25,5 yaşında cbf150 aldım...
26 yaşındayım şuan innova ve cbf150 motosikletim var..
sende hala inovvamı var abi ben onu sattın sanıyodum cbfden daha ataktır inovva dimi nedeolsa cup
Cbf 150 innovadan daha seri fakat innovanın maks. hızı daha fazla...
Cbf 150den sonra racing'e giriş yapıcam inşallah 600cc ile başlamak biraz fazla hyosung gt250r alıcam cbfden sonra;
Baksana motora o gün test ettim 250cc olmasına rağmen 170km/h diyor.
Kalıbıda 600cc gibi..
evet abı gt 250 yı bende cok sevıyorum hem cok kalıplı sesı guzel hemde ucuz bı motor cok guzel en guzel rengıde bu kırmızı pek guzel degıl
cbr 125 gıbı bısıklete benzeyen bı motora 5.500 verecegıne 7 mılyar verıp adam gıbı bundan alıcvaksın grı rengı gercekten cok hosmus yaw
mondialiizzet cevap yazdığınız içintşk. sizinle aynı fikirdeyim. yolunuz açık olsun...
celil alırsan haberimiz olsun.iyi binmeler.
şöylede bir durum var biz genciz haliyle insanın canı biraz motorla oynamak istiyor okadar para verip innova alcan ben alsam parklarını bile değiştirmeye kıyamam egzoz tatmin etmezse bu seferde ona kıyamıcan en iyisimi alcan mondiyi istidiğin gibi bincen hem sorun çıkartçak motor hakkında bilgin tecrüben artçak bir bakımada böyle avantajlı
Kusura bakmayın her konun içine giriyorum ama bu mesajada cevap yazmadan geçemedim...
Öncelikle ben yüksek devirlerde çok mondilalkullandım titreşimini biliyorum aynı şekilde kendi motorum olan elite 100 ü de kullandım onunda titreşimini biliyorum ve arasındaki fark bence yok denecek kadar az. hızı diyorsan evet açılmadan 90 km yapıyor ama gerçek 90 km yapıyor. ben fatihsevimin HONDA sı ile ölçdüğümde hız aynı çıkıyor ama mondialde 10-15 km akdar oynama yapıyor fatih gelirse size anlatır saten çıktığı yarışları felan..
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
hasan haklı ben kh ile yarıştım 105i gecmedi o adam 130 yaptı 8 direk fark attım 150cc scoter ile yarıştım gene 110 yaptım o 140 yapmış 4-5 direkte ona attım hasanın motoru olçtuk fark yok benım hondayla ama derseniz fatihin hondasının ibresi bozuk ona diyecek lafım yok
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
evet hasan dogru diyor motorda
1.yuksek hız
2.fazla km
3.az yakıt
çin mallarının genel sistemi ama ben herzaman sunu derim çin malı almayın demem yani insanın gucu ona yetiyordur onu almıstır saygı dıyarım ama hemen bosver gel 2. el bi japon al diyenlere pek saygı duymam sadece yapacagın senın orda örn:kh şöyle şöyle motor bizim arkadaşta var falan filan sonrada çinliler ile ilgili topikler var birisi onun linkini oraya koyacak tamamdır bence
ornegin:
kh iyi motor saglam modifiye yakışır az yakar
http://www.motosiklet.net/forum/moto...gi-buyrun.html
saygılar
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
Benim kulladındığım elitenin rodajı iyi yapılmamıştı...
Benim 2 sene önceki 100khnin ibresi doğru gösteriyordu...
Ölçtüm araba ile bizzat...
Düzde 102km/h yokuşta 120km/h yaptım 100kh ile...
Elite ile 90ı düzde geçemedim..
arkadaslar kardesime cup alicaz ben bu topikten kanunimi mondialmi sorusuna mondial ciktigini goruyorum dogrumu anlamisim, bu ikisinden hangisine kefilsiniz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)