fazer belki daha iyi bi motor ama bu çok fazla bi fark değil bence bi motosiklet için 77hp az değil, ve bence 98hp çok fazla, ayrıca sölediğiniz bu fark 4000ytl ile kapanıyor bence
fazer belki daha iyi bi motor ama bu çok fazla bi fark değil bence bi motosiklet için 77hp az değil, ve bence 98hp çok fazla, ayrıca sölediğiniz bu fark 4000ytl ile kapanıyor bence
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
Arkadaslar bende Hyosung gt 650 comet var.Yakıt 100 km de 6-6,5 lt ve guc olarak orjınalı 79 hp.Bız epey modıfıye yaptık ve su an 80 hp ın ustunde.tork 68,3 Nm...Bu makınede honda cbf 600 abs de epey guclu ama,kendı sınıfındakı naked makınelere gore bıraz dusuk bence gucu
doğrusun mariner-m, ama kalite olarak honda daha uzun km dayanmazmı?
Motor on dergisinin bu ayki araştırmasında dinamometre ile yapılan ölçümde CBF 600 için gücünü 64,5 beygir, torkunuda 50Nm olarak olarak göstermiş. Motorun kendi kitapçığındaki güçler ise çok farklı. Bir firmanın kendi kitapçığında gerçek dışı bilgi vermesi mümkün değildir. Çünkü bu kitapçıktaki her türlü bilgi o firmayı bağlar. Ülkemizde değil ama diğer ülkelerde o firmaya gerçek dışı bilgilendirme nedeni ile başını ciddi derde sokarlar. O halde bu kitapçık bilgilerini doğru kabul edersek Motor on dergisi neyin çalışmasını yapmıştır. Honda ya yazıp ''siz bu işi bilmiyorsunuz, aslında doğrusu budur demeleri'' gerekmez mi? Veya Hondanın ürününü farklı özelliklerde gösterdiği için konu ile ilgilenmesi gerekmez mi? Anlamakta güçlük çekiyorum.
Dergide yazan tekere verdiği güç olabilir.Eğer öyleyse aktarma gayet başarılı.
hondanın bilgileri doğru bence, bişey bilmiyosak bile, yamaha nın suzukinin aynı cc li motorlarının, piston çapı,srok,sıkıştırma oranına bakınca honda nın sitesinde yazan doğru.
yada hepsi yanlış o da mümkün değil :D
cok güzel bi makina
inş benim cbf150 büyüyünce cbf600abs olcak
2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA
cbf 600 kim ne derse desin nakedlerin kralıdır sağlamlık duruş ve sürüş pozisyonu ileride alacagım tek motor yeni gelenleri enjeksiyonlu süper olmuş...
bende istiyorum bu motordan.ama benzin ucuzlamadıkça 600 cc haram bana...
Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....
Şu an 3080 km de. Yakıt sarfiyatı son uzun yolculuğumdan sonra azaldı. Muhtamalen parçalar birbirine alıştı artık. 11 litre ile 180 km yol aldım.
arkadaşlar ne kadar bu makinaların sıfırı bilginiz varmı?
Cenk HIZDIL
arkadaşlar zaten bu sürat motoru değil BENCE otobanda, şehir içinde, toprak yollarda kullanılacak çok amaçlı motor zaten naked de budur, motor şahane ama türkiyede biraz varlıklı olmak lazım bu motoru almak için, benzin 4 e gidiyo
yenisi çıkmış! yenisindeki değişiklikler ne acaba bilen?
Bu motoru çok düşündüm cepte parada vardı alacaktım yani fakat yakıtını öğrenince vazgeçtim (7 Lt) yeni modeller enjeksiyonluymuş galiba..Ayrıca son hızı düzde 210km/h.
honda cbf 600 abs suan piyasadan kalktımı bi kaç haftadır sitede olmadığını farkettim???
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
Cbf 600 tarih olmusa benziyor
bizde fazerlari ogrenelim
bu sitede hiç cbf 600 kullanıcısı yokmu yahu toplanalım şuraya muhabbet ve bilgi paylaşımı yapalım tanışalım arkadaşlar..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)