Güzel olmuş bence ama beyaz kuşaklar yakışmamış
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
bende begenmedım yaaa enduro tutkusundanmıdır acabaa
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
ducati motosikletlerin ferrarisidir yahu yapmayın boyle ((: 4 japon bir araya gelse gene bir ducati'm olsun isterim
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
bu modelleri hiç beğenmed,m cok kaba bicimsiz hiç estetik yok iğrenç kaliteli olabilir ama kendimizi aldatmayalım birisinin kral cıplak demesi lazım
tek kelimeyle süper ducati yine döktürmüş...
Aşkım Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize...:cherry:
ya topici hortlatmak gibi olucak ancak.
L tipi desmodromic motor kullanan bir motosikelt frması yok su an ve aynı zamanda min. devirde en iyi torku üreten.
Japonlar 4 silindir ile sadece kopyalama yapıyorlar o kadar.
gidin bi 848 veya 1098 veya 749 veya 999 kullanın o zaman ne demek istedgmi anlayacaksınız.
Ducati demek Arabada Ferrari demek.
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
dogru diyorsunuz japonlar motordada arabadada bir numara ferrari kiyaslamsi yanlis ozaman dakarr col yarislari akla gelirki buda pajeronun 9180 km yarislarda dunyanin en iyi araclarini nasil geride birakark birincilik kazandiginni dusunursek ferrarin adini anmak yanlis olurr sorunsuz makineler jaoponlar ait kim ne derse desin dunyada en fazla kullanilan makinalar yine onlari on plana cikariyor gerisi sadece sozden ibaret saygilar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:12 PM ----------
ben japonlarin kopyalama isiyle ugrastilarini sanmiyorum bilimin merkezi dogu taklitci olsa olsa avrupa olur hirsizlik onlarin genlerinde var kendini avutma butun gelismis dedigimiz ulkelerde bile uzak dogunun izlerini gorursun sadece gezmek. ve iyi bakmak gerekli
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)