haklısın dostum. bu arada benzin deposunu boyamayı düşünüyorum. bunu ben mi yapayım yoksa uğraşmayıp ustasına mı vereyim, ne dersiniz.
---------- Post added at 19:02 ---------- Previous post was at 18:56 ----------
arkadaşlar motor iin akü alacağım, acaba hangi aküyü önerirsiniz?
Bende sattım ck 125imi. 1250 tl karşılığında. sattığımda 47.000 km deydi. Çok sağlam bi motor temiz ve gri rengini bulursam yine alma düşüncem var açıkçası
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
Ben de CK125'imi satıp CBF150 almıştım. Pişman oldum. CBF150'den sonra Kymco markasına çok daha fazla değer vermeye başladım. 2011 CBF150'ler hatalı üretim. Resmen sürünüyoruz. Ayrıca CK125 gibi bir motoru satıp CBF150 alınmaz. Performansta biraz da olsa farklılık olabilmesi için en az 250cc ye terfi etmek gerekiyormuş. Biraz geç oldu ama bunu anladım.
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
bnde satıp cbf 150 düşünüyordum yorumları görünce vazgeçtim gerçi onur ybr250 gs500 önerdi artık alacağımız motor ya ybr250 ya gs500
bu kawasaki bir başka dostummm
Slm Arkadaşlar..
Aranızda uzun zamandır dolaşıyordum yalnız bu konuya özellikle abone olmak istedim sebebi açıktır zaten...
Kısaca kendimi tanıtayım bu arada Okan adım ve hem Öğrenci hem İşçiyim 25 yaşları civarındayım Rüzgarı çok seviyorum sadece bisiklet tecrübem var ve aranızda eminim en tecrübesiz kişiyim bu yüzden kararımda ve bundan sonra yapacaklarımda inş sizlerle birlikte olacagız...
Gecenin bir vakti oldu ama hayırlısı artık...
Hayatımda En Tatlı Gördüğüm Şey Sadece HAYATIM
sanırım 2012de cevap alacagım öyle gözüküyor
ayıpsın ya istediğin cevap olsun hoşgeldin aramıza motor sıkıntı vermediği için pek uğrak yer değil bugün git gel 220 km yol yaptım yolun 10 km si acayip bozuk iri iri taşlı toprak yoldu çok rahat gidip geldim hiç sıkıntı vermedi sadece kalçada uyuşma sırtta biraz ağrı gezi fotoğraflarını yarın yayınlayacağız
birde yakıt hiç yakmadı gibi birşey şaşırdım doğrusu 50 lira tam yeter diye düşündüm ama depoya baktığımda şaşırdım çok az oynamış oda arada gaza gelip sıkıştırdığımızda oldu yakıt konusunda birkez daha sevindirdi beni
merakla yükleyeceğin fotoğrafları bekliyoruz arkadaşım cevabın içinde ayrıca teşekkür ederim...
Yalnızlık Sıkıcı Oluyor buralarda motoru olmayıp kırık zincirli bisikletini tamir ettirmek istemeyen biri için
http://www.motosiklet.net/forum/etki...oy-gezisi.html
resimler burda
çok güzel olmuş emeğine saglık... senin kilo kaç bu arada 80 varmı.
100 dere tepe düz bazen cidden motora acıyorum :(
o kadar çokta yok gibi gözüküyor boşver göstermiyorsun boydan dolayı sanırım
Şuan 0 ck 125 lerin fiyatı ne kadar acaba ayrıca 2,el mi daha mantıklı olur 0 mı yardımcı olursanız sevinirim arkadaşkar
merhaba arkadaşlar. sizin motorun bir kardeşini kendime almayı düşünüyorum. bu başlıktan kaç kişiyle görüştüm, herkes iyi şeyler söylüyor.
ama sorularım var:
1. 100 kmde kaç litre benzin yakıyor?
2. şehirlerarası yolda yokuşa gelince hızını kaça düşürüyor? tek kişi veya ek kg de eklerseniz süper olur.
3. son hızı nedir?
4. 92 model suzuki gn 250(1650 TL) ile bu 2005 kymco 125 ck(1250 TL)'nın arasında kalsaydınız hangisini alırdınız?
sorularımı cevaplasanız da cevaplamasanız da teşekkürler.
biraz canlandıralım ya öldü burası resmen benm motorların durumları nasıl benmki taş gibi halen hiç bir problemi yok maşallahı var
arkadaslar bugun biraz yağmurluydu motora bındım ısınmasını bekledım hafif yokus ass bı yol arka frene bastım ana kıtledı bırden bıraktım bıda bastım gene kıtledı on frene bastım on fren yok maneti bırakıp bida sıktım yavas yavas yerıne gelmeye basladı arka taraf cok yağmurda kıtlıyo buna bi cözum bulmamız lazım ama ön frendedki konu ilk defa oldu gideceğim yere gittim 1 saat sonra tekrar bındım gene aynı sorun
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)