Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
1 aydır yazan yok yaşıyormusunuz beyler
bu kawasaki bir başka dostummm
Merhaba beyler. Azcık renk getireyim foruma. )
Çok detaylı bi bakıma soktum motoru, çünkiiii satmamaya bi kış daha geçirmeye karar verdim kendileriyle.
Aküyü yeniledim. Dik akü geldi yanlışlıkla kestim biçtim uydurdum dik aküyü.
Lastik geldi 100/80 17 arka olarak, Yarın takılacak görüşlerimi bildiririm fiyatı gayet hesaplı.
Ön ve arka çamurluğum kırıktı, yeniledim.
Çakma rizoma elçikler taktım kırmızı, bence çok hoş oldu.
Büyün boyutlu sinyaller aldım tekrardan, daha iyi oldu bence.
Koltuğu yeniden kaplattım.
Konjektörü yeniledim.
Arka ve ön fren müşürü de yenilendi.
Ön ve arka dişlilerde çok garip bir oynama yapıcak, arkayı 38 önü 15 yaparak torkumu arttıracaktım, 2 dişlide malesef yanlış geldi. :(
Benzin hortumunu ve benzin filtresini yeniledim.
Yarın tamirciye gideceğim, sübab ayarı ve lastik montajı falan yapılacak. Ön fren kaliperinde bir sorun var oda çözülecek.
Kendimi de unutmadım tabiki, eldiven maske ve dizliğim eksikti, onları da kendime hediye ettim !
Şimdi ne kalıyor bundan sonra.
-Motoru komple boyaya sokmak ( opsiyonel )
-Marş kömürüm bitik.
-Motor iyice bitmeye yakınken piston sekman ve silindir değişimi.
-Benzin masrafları !
Yarın bolcana resim çeker buraya korum forumseveler.
Arkadaşlar, arkaya 40 lık cbf150 dişlisi taktım demin, olmayacak gibi duruyordu fakat ters çevirip takınca birebir oturdu.
Arka lastiği çok beğendim unilli 100 / 80 17 inç alacaksanız mutlaka tavsiye ederim 70 tl fiyatı da uygun.
İyi sürüşler.
motorunu sıfırlamışın satmazsın artık.
Hayırlı olsun
sonucu söyle onur
Evet hocam bu kışın da binmeye karar verdim biraz maliyetli bi bakım oldu ama değdi sanki.
Kanka, yokuşlar falan rahatladı oldukça diyebilirim, son hızdada öyle ahım şahım bişi yok eskiden 5. viteste 80 yapıosam mesela şimdi 75 yapıyor gibi bişey. Ama sürüş daha keyifli oldu kesinlikle.
arkadaşlar merhaba
uzun süredir foruma giremiyordum, kros motora geçmeye karar verdim
motorumu satıyorum. daha önce bu başlıkta yazılarım olmuştu onları okuyabilirsiniz
motorum temizdir sorunsuzdur detaylar ilanda var
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4282008/detay/
sgurdal motorun güzelmiş izmirde olsa kaçırmazdım hayırlı satışlar
lezzet gider mesuliyet kalır
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8510121/detay/
bende satıyorum aarkadaşlar tamamiyle orjinaldir
ne var abi izmir bursa bişey değilki gelirsin alır gidersin
motorum dün itibari ile satılmıştır. artık ck 125 sahibi değilim krosa geçiyorum ama buralarda olurum yine
selam arkadaslar. elimde hurdaya cikarmayi düsündügüm 2005 model kymco ck 125 var. parcalarini satiyorum ilgilenen herkese duyurulur.
Hocam cep telefonunuzu yollarmısınız bana lazım bikaç parça var da.
arayışta olan herkese kymco ck125'i öneriyorum. doğrusu bu denli performans beklemiyordum. ani hızlanması, yokuşlardaki performansı harikulade.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)