[B][COLOR="Black"]Camlar kırılıyor, çığlık atıyorsunuz. İnsanlar ölüyor, susuyorsunuz ![/COLOR][/B]
Topic canlansın azcııık
Cross yaptık bugün arkadaşlar CBF150 si olan bi arkadaşımla. Dağlarda dolandık durduk müthiş eğlendik
Çok güzel bigün daha yaşattı motorum bana
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:00 ----------
Topic canlansın azcııık
Cross yaptık bugün arkadaşlar CBF150 si olan bi arkadaşımla. Dağlarda dolandık durduk müthiş eğlendik
Çok güzel bigün daha yaşattı motorum bana
[B][COLOR="Black"]Camlar kırılıyor, çığlık atıyorsunuz. İnsanlar ölüyor, susuyorsunuz ![/COLOR][/B]
selam arkadaşlar.bir arkadaşımda ck125 var.şanzıman dağıtmış galiba.tabi bu birden olmamış.önce 2. viteste sorun varmış şimdide 1.vites hariç diğer viteslere geçmiyormuş.bunu yaptırmaya kalksa motorun komple inmesi gerektiği için işçilik fiyatı artıyormuş.hepsi dahil ortalama ne kadar fatura çıkar?
Parça fiyatları aşağıda. İşçilikte eklendiği zaman epey bir fatura çıkar. Başka türlü makina yürümeyeceği için sonuçta yapılacak. Arkadaşına kolay gelsin...
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/13/9315.png
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:09 ----------
Resimler görülemiyor.
arkadaslar bu lınkdeki on camı aldım elıme gecti montajı yaptım en kısa zamanda resımde ekleyeceğim tavsıye ederım bıraz buyuk durdu ama ruzgarı baya nerdeyse tamamen kesıyo dıye bılırım göruntu önemli derseniz bır boy kucunu kullanabilirsiniz ama yok gruntu önemlı değil dersenız bu boyu tavsiye ederim
http://www.rialli.com/urunler/motors...uk-boy-MS3892/
CK125'imi 1250 TL den satışa çıkardım. İlgilenenlere duyurulur.
hayırlı olsun
düşük cc bir şey bakıyorsanız cbr125'i de listeye ekleyin derim
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Hiç kasmayın kendinizi. 2011 CıBıF Çok şeker makina olmuş. Yedek parçası sudan ucuz. Kullanışı gayet güzel. Motor çok rahat ve kalıplı. Fiyatlar uçmadan hemen Bi CıBıF150 alın derım Ben yazın eğer twister Veya CBF250 almaz isem mutlaka CBF150 alacağım.
Örnek: Arkadaşıma motor yaptırdık. Silindir piston sekman piston pimi contalar işçilik vs vs vs. Honda bayisinde 250 lira bıraktık ve çıktık bu müthiş bir rakam bence.
Tabiki siz bilirsiniz ama bence Gidin bi Honda alın rahat edin
yeni motorun hayırlı olsun arkadasım kazasız belasız ıyı gunlerde
Beyler acemi hoca gitti topic öldü mü yahu Kimler buralarda derdi tasası yok kimsenin tabi kimse uğramaz topic'e
Kaza bela olmazsa buralardayım. Daha CBF150'yi alamadım. Nisan ayının ikinci haftası teslim edecekler. Şimdi motorsuzum. İstanbulun trafiğinde motosikletin ne kadar işe yaradığını daha iyi anlıyorum. Şimdiden CK125'in CBF 150'ye üstün olduğu bazı özelliklerini keşfettim.
CK125'in jantları CBF150'den çok daha sağlam. CBF150 topiğinde birçok kişinin jant yamuttuğunu okudum. Resimleri de inceledim. Sadece çukura vurarak jantlar feleğini şaşırabiliyor. Ah CK125'im ah. 3,5 senede tekerlerini öyle sert vurduğum durumlar oldu ki , demek ki CBF 150 jantı ile aynı darbeyi alsam ortadan ikiye bölünürdü. CK 125' i satmadan kısa bir süre önce makineye sokarak balansına baktırmıştım. Jantlar neredeyse sıfır balans ayarı gösteriyordu. Demekki 3.5 sene boyunca aldığı darbeler dişinin kovuğuna gitmemiş. CBF 150 ile jant yamultacağıma kesin gözüyle bakıyorum. Tahminimce jantlarda aluminyum oranı fazla olduğu için darbelere karşı dirençsiz.
Bu arada benim CK125'i alan kişi kurye işinde kullanıyor. Motorla ilgili bana geri dönüş yaparsa sizi bilgilendiririm. Tahminimce CK125 kurye işini de kaldıracak sağlamlıkta.
Aman hocam dikkat edin kaza bela falan. Güzel yönlerini keşfetmişsiniz CK'nın. Ama teslim alınca emin olun CK'yı özlemeyeceksiniz. Kesicide bile Sıfır titreşim, Frenlerin kabiliyeti, Motorun kalıbı, Torku, İvmelenmesi, Tipi herşeyi memnun edecek sizi emin olun. Ama mutlaka ve mutlaka lastiklerinizi alır almaz değiştirin. İstanbul buz motor veya Kardeşler motosiklette Michelin set satıyorlar CBF'e birebir uyuyor ondan taktırın.
Eğer aksilik olmazsa yaz sonu CBF250-CBX250 alacağım. Eğer yetişemezsem o kadar Kırmızı bi CBF150 düşünüyorum. Belki sıfır bile alabilirim. İyi günler.
Not: 2011 lerde kesici yoktu şimdi hatırladım
Arkadaşlar uçuk kaçık parça fiyatlarından bıktım ve silkara mail attım. Yeter artık ya kaz gibi yoluyorlar bizi. Lütfen sizde mail atın. Bir mail atmakla birşey kaybetmezsiniz eninde sonunda cevap vericekler isteklerimize.
Mail adresleri;
info@kymco.com.tr
Mail şöyle.
Merhabalar sayın yetkili.
Yedek parça fiyatlarınızı düzenlemenizi rica etmek istiyorum. Kymco ck 125 motosikletimin silindirini almaya kalksam, 250 dolar civarıydı sanırım.
Dün HONDA CBF 150 sahibi arkadaşımın motorunu komple sıfırlattık. HONDA YETKİLİ SERVİSİNDE. ORJİNAL parçalar kullandılar.
Silindir, piston, sekmanlar, piston pimi, contalar, işçilik hepsi 250 Lira tuttu.
HONDA gibi bir marka bile böyle ucuz yedek parça fiyatlarına sahipken, neden böyle uçuk kaçık yedek parça fiyatlarına tabi tutuluyoruz KYMCO tarafından.
Bütün tanıdıklarım KYMCO dan illallah etmiş durumdalar bu yüzden.
Lütfen yedek parça fiyatlarınızda bir düzenlemeye gidilsin.
Saygılarımla,
Onur Taş.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)