Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
39. sayfa BirinciBirinci ... 29373839404149 ... SonuncuSonuncu

Kymco CK 125 hakkında herşey...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kymco CK 125 ~ 2005
    Alıntı acemi60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haklısın dosyayı değiştirmişler. Bu zip dosyasında 20 den fazla dosya var. Toplam 200 Megabayt tan fazla. Mail olarak bile göndermek zor. Upload edebileceğim bir site biliyorsan yüklemeye çalışayım. Veya mailini ver parça parça göndereyim.
    Valla hocam, motoru yardık biliyorsunuz ne kadar bilgi o kadar iyi olur. rapidshare.com olabilir.

msn adresim var, lq_onur@hotmail.com ordan da haberleşebiliriz. direk msnden atabilirsiniz dosyayı yani. hızlı oluyor baya.
    [B][COLOR="Black"]Camlar kırılıyor, çığlık atıyorsunuz. İnsanlar ölüyor, susuyorsunuz ![/COLOR][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kymco CK 125 ~ 2005
    Hocam yollamışsınız çok teşekkür ediyorum fakat 02 04 06 ve varsa devamı eksik olmuş
    [B][COLOR="Black"]Camlar kırılıyor, çığlık atıyorsunuz. İnsanlar ölüyor, susuyorsunuz ![/COLOR][/B]

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Alıntı Hyp33Rx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam yollamışsınız çok teşekkür ediyorum fakat 02 04 06 ve varsa devamı eksik olmuş
    İşlerim vardı şimdi eve geldim. Çok uğraştım dosyalar büyük olduğu için mail gönderme aşamasında sorunlar çıktı işlemler yarım kaldı. 25mb den büyük dosyaları ise hiç kabul etmedi. Yardım etmek istiyorum. Fakat 20 adet dosya ve büyük dosyalar. Toplam zip dosyası 244 mb rapidshare ise 200 mb den büyük dosya almıyor. Sen öğrencisin galiba. Kafan PC işlerine çalışır. Sen bir yol bul. Ben göndereyim.

Motosikleti
    Kymco CK 125 ~ 2005
    İşlerim vardı şimdi eve geldim. Çok uğraştım dosyalar büyük olduğu için mail gönderme aşamasında sorunlar çıktı işlemler yarım kaldı. 25mb den büyük dosyaları ise hiç kabul etmedi. Yardım etmek istiyorum. Fakat 20 adet dosya ve büyük dosyalar. Toplam zip dosyası 244 mb rapidshare ise 200 mb den büyük dosya almıyor. Sen öğrencisin galiba. Kafan PC işlerine çalışır. Sen bir yol bul. Ben göndereyim.
    Peki. Çok kolay bir yol var. 244 mb olan dosyaya sağ tıklayın. Arşive ekle diyin.
    Sol alt tarafta Ciltlere böl,bayt. yaza kısma aynen şunu yapıştırın.

CD700: 150 mb

bunu yapıştırdığınızda işlem bittiğinde 2 tane rar uzantılı dosya olacak elinizde bölmüş olacaksınız. Bunları teker teker rapidshare'ye atarsanız linkleri de bana ulaştırırsanız sorun çözülücektir.

Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Peki. Çok kolay bir yol var. 244 mb olan dosyaya sağ tıklayın. Arşive ekle diyin.
    Sol alt tarafta Ciltlere böl,bayt. yaza kısma aynen şunu yapıştırın.

CD700: 150 mb

bunu yapıştırdığınızda işlem bittiğinde 2 tane rar uzantılı dosya olacak elinizde bölmüş olacaksınız. Bunları teker teker rapidshare'ye atarsanız linkleri de bana ulaştırırsanız sorun çözülücektir.
    Tamam. Deniyorum...

Motosikleti
    Yamaha X-City 250

Motosikleti
    Kymco CK 125 ~ 2005
    İndiriyorum hocam devamını da yollarsanız çok iyi olur

Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    bu da ikinci bölüm.
    https://rapidshare.com/files/446586048/pulsar1.rar
    Kolay gelsin.

Motosikleti
    Kymco CK 125 ~ 2005
    bu da ikinci bölüm.
    https://rapidshare.com/files/446586048/pulsar1.rar
    Kolay gelsin.
    Hocam ilk kısımdaki bilgiler bile çokçokçok faydalı idi. Bu iyiliğinizi ne yapsam ödeyemem. Bütün arızaların çözümü var o kullanım kılavuzunda motoru dağıtmayı ise çocuk oyuncağı haline getirmiş. Tekrar çok teşekkür ederim.

Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Hocam ilk kısımdaki bilgiler bile çokçokçok faydalı idi. Bu iyiliğinizi ne yapsam ödeyemem. Bütün arızaların çözümü var o kullanım kılavuzunda motoru dağıtmayı ise çocuk oyuncağı haline getirmiş. Tekrar çok teşekkür ederim.
    Birşey değil. İkitekerci dayanışması iyi bir şey galiba. Eh artık ben yatıyorum. Kolay gelsin.

Motosikleti
    Kymco CK 125 ~ 2005
    Birşey değil. İkitekerci dayanışması iyi bir şey galiba. Eh artık ben yatıyorum. Kolay gelsin.
    İyi geceler hocam.

kemik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    arkadaşlar merhaba benim motorun hava filitresi biraz yıpranmış değiştirmek istiyorum ve zincir korumalığını (zincirin üstündeki siyah çamurluk benzeri aparat.) çocuklar kırmışlar onu da değiştirecem ancak adanada bu parçaları bulamadım nerden temin edebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Motosikleti
    Kymco CK 125 ~ 2005
    Alıntı kemik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba benim motorun hava filitresi biraz yıpranmış değiştirmek istiyorum ve zincir korumalığını (zincirin üstündeki siyah çamurluk benzeri aparat.) çocuklar kırmışlar onu da değiştirecem ancak adanada bu parçaları bulamadım nerden temin edebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
    İlini ve ilçeni söylersen nerden bulabileceğini söylerım hocam.

Motosikleti
    bajaj boxer 150
    adana ili çukurova ilçesi hocam. Ancak ilçe farketmez herhangi birine gidebilirim.

Motosikleti
    Kymco CK 125 ~ 2005
    adana ili çukurova ilçesi hocam. Ancak ilçe farketmez herhangi birine gidebilirim.
    AS MOTOR
    REŞATBEY MAH. FUZULİ CAD. İHSAN KOÇ APT. NO:21/C
    SEYHAN ADANA
    Tel:0322 457 80 08
    Faks:0322 457 80 08

Buradan edinebilirsiniz. Ama şahsi tavsiyem zincir koruması almamanız. Bende yok mesela bir sorun yaratmıyor. Boşuna masraf

Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Adana'da olması gerekmiyor. İstanbul'da ama Türkiye'nin her yerine teslimat yapıyorlar. Gidip alma derdin de olmaz. Ben oradan alıyorum. linki aşağıda;

http://www.motoliz.com/index.php?p=l...+Yedek+Par%E7a

Motosikleti
    bajaj boxer 150
    verdiğiniz bilgiler için çok tşk ederim. motoliz.com da zincir koruması malesef yok. Motorun en küçük bi eksiği olsa rahat edemiyorum hocam as motora yarın bi uğrarım umarım bulabilirim. Birşey daha sormak istiyorum hava filitresinin metal olanları var yedek parça satan bi firma "bundan kullan dier orjinal filitreler de buna döndü motorun gücünüde 1-2 beygir arttırır" dedi doruluk payı var mıdır? hava filitresi ile beygir gücü arasında bi bağlantı kuramadım

Motosikleti
    Kymco CK 125 ~ 2005
    verdiğiniz bilgiler için çok tşk ederim. motoliz.com da zincir koruması malesef yok. Motorun en küçük bi eksiği olsa rahat edemiyorum hocam as motora yarın bi uğrarım umarım bulabilirim. Birşey daha sormak istiyorum hava filitresinin metal olanları var yedek parça satan bi firma "bundan kullan dier orjinal filitreler de buna döndü motorun gücünüde 1-2 beygir arttırır" dedi doruluk payı var mıdır? hava filitresi ile beygir gücü arasında bi bağlantı kuramadım
    Dediğiniz şey PERFORMANS HAVA FİLTRESİ tabir edilen tip hava filtresidir. Daha çok hava alarak motora daha çok hava gönderir bu sayede ufak bir artış elde edersiniz. Ama risklidir biraz, çünkü gözenekleri daha büyüktür pislik kaçırabilir motora. Ama takmaya değmez bişey.

Motosikleti
    bajaj boxer 150
    Anladım tşk ederim.

Motosikleti
    Kymco CK 125 ~ 2005
    Arkadaşlar motorumu topladım Maceralı oldu biraz ama gerçekten çok zor değil. Sekman seti sübab lastikleri falan değiştirdik yeni yağ sübab ayarı falan yaptık kapattık. Üst kapağı ve sılındırı cıkartınca sente ve avans ayarı yapmanıza gerek yok. aynı sorunu yine yaptı birkaç defa stop etti sonra düzeldi bidaha stop etmedi sanırım sorun gerçekten karbüratörde. 2-3 gün içinde karbüratörcüye gideceğim. ama sesini duymak çok mutlu etti.

39. sayfa BirinciBirinci ... 29373839404149 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler