arkadaşlar motoruma heljen far taktırmak istiyorum bu konu için bi bilgisi olan varmı birde lastik soracağm size bana bu konularda yardımcı olabilirmisiniz
arkadaşlar motoruma heljen far taktırmak istiyorum bu konu için bi bilgisi olan varmı birde lastik soracağm size bana bu konularda yardımcı olabilirmisiniz
Bu sitede okuduğum kadarıyla halojen far önerilmiyor. Cool Blue ampul ile çok iyi sonuç alındığını okudum.
CK 125 ile gelen lastikler tam bir facia. Yol tutuşu sıfıra yakın. Yalnız arka lastik ebadı 3.25-17 olduğu için sorun yaratıyor. Kaliteli markalarda bu ebadı bulmak adeta imkansız. Ön lastik aynı ebatta arka lastik biraz daha kalın Pirelli lastik sipariş ettim. İki aydır yurt dışından gelmesini bekliyorum.
bize uygun dipsiz ampul hangisi oluyor acaba
acemi arastırdım ama bulamadım bi link verebilirmisin bana
Bende bu motordan almayı düşünüyorum ne dersiniz
öneren yada kesinlikle alma diye öneride bulunan varmı?
arkadaşlar bu motora benzin göstergesi takılabilirmi
Benzin göstergesi hakkında bende bilgi almak istiyorum . Bilgisi olan varsa lütfen paylassın....
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Orası öle bilader ck 125 ile düz yolda 2 kişi max kaç km yaptınız....?
Bence motosiklet için benzin göstergesi çok lüzumlu bir şey değil. Çünkü benzin deposunda rezerv seviyesi var musluğun normal konumunda rezervdeki benzini harcaman mümkün değil. Yani yedek depo gibi düşün. Ayrıca benzin seviyesini depo kapağını açıp gözle de görebilirsin.
Kymco CK 125 kullananlara uyarı: Her ne hikmetse Servisler 10w-40 yağ koyuyorlar. Bence yanlış yapıyorlar. Yağ biraz ince olduğu için vites geçişleri bazen zor olabiliyor. Motorun el kitabında yazan 15w-40. Mobil1 4T 15W50 yağ koydum. Bir daha vites geçişinde zorluk rastlamadı. Bu arada Kymco'nu taiwan'daki üreticisi en yeni model "quannon 125" için bile 15W40 yağ öneriyor(www.kymco.com) dikkatinize sunulur. İyi sürüşler.
ck 125 kullanıcıları sizlere bi sorum var. bu ck 125 in hız göstergesinin neresine bakıyoruz? af buyurun iki çember iç içe? biri 120 gösterirken, diğeri 90 civarı gösterebiliyor. şu olayı bana bi anlatırsanız çok sevaba girersiniz.
Dikkat! Motosiklette nikotin vardır, bağımlılık yapar! :bounce:
arkadaşlar bu motorla uzun yol tecrübesi olan varmı
Ben 11 saatte 700km yol yaptım ve en ufak bir sorun yaşamadım.
İçteki gösterge mil olarak dıştaki ise km olarak gösteriyor.
Ben 2 kişi düz yolda 120 km/h yaptım.
Ama çok tehlikeli hızlar...
Beyaz far takabilen varsa haber versin bana da!!!
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Bilader o 90 dedigin mil 120 ise km hesabı senin mil ile bi işn yok sen km ye bakacaksın.
Ben düz yolda max 130 km yaptım (iki kişi). Ogün bende şaşırdım nasıl yaptıki diye motorlada max 140 ı agdı tek kişi.
Ya arkadaşlar ck 125 in arka amortisörlerini degiştiren varmı ben ybr amortisörü takmayı düşünüyorum....
amortisörü hiçaraştırmadım ama beyaz ısşı cok araştırdım en son cool blue ampul taktım ama eski ampulu gercekden daha güzel gösteriyo güneş doğarken ve batarken yanıp yanmadığını bile zor görüyorsunuz birde yağmurlu havalarda
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)