Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
24. sayfa BirinciBirinci ... 14222324252634 ... SonuncuSonuncu

Kymco CK 125 hakkında herşey...

REKLAM ALANI
    acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Alıntı bykz mtr klb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benım motorda yokusta zayıf kalıor.motor seri 140 ı gordum ama yokusda kendını gosteremıor. acaba ??

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:54 ----------

motorun uzerıne yattık 140 gorduk ama zorla yanı xD
    CK125 ile 140'ı gördüysen o motordan bir daha hayır görmen zor olur. Bu motor 9000'de red line girer. Ama Kymco firması bu motorun yeni modellerinde 8000 devirden sonrasını redline yapmış. Uzun lafın kısası CK125'i macera için değilde uzun süreli kullanım için aldıysan 8000 devirin üzerine çıkmamalısın. Çıkılmaz mı? Çıkılır. Ama ondan sonra yok titreşim var, yok bujilerin durumu kötü görünüyor gibi yakınmalara başlarsın.

Ben 110km/h üzerine hiç çıkmadım. 2,5 yıldır titreşim de dahil hiç bir önemli şikayetim olmadı. Ben ona iyi bakıyorum. O da beni üzmüyor. Ha çok da mız mız kullanmıyorum. Trafikten sıyrılıp bir an önce yoluma gidebilmek için sürekli ani gazlamalarla yüksek devirlerde kullanırım. Ama 8000 deviri, ancak arada sırada geçerim. O da en fazla 9000 devire kadar. OHV motorlar yüksek devirler çevirmek için pek uygun değildir. İyi sürüşler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mersinLee33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BENELLI TNT25 // SUZUKİ GSX650F
    merhaba arkadaslar hayırlısı ile bende ck125 alıcam ikinci el arıyorum mersin ve yakınında satan varmı ? bir de sahibindende şöyle bir ilan var http://www.sahibinden.com/!!!kymco--...XQQdisplayitem sizce fiyatı nasıl ben 1.500 civarı düşünüyorum ama anlasamadkık :(

Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Alıntı mersinLee33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaslar hayırlısı ile bende ck125 alıcam ikinci el arıyorum mersin ve yakınında satan varmı ? bir de sahibindende şöyle bir ilan var http://www.sahibinden.com/!!!kymco--...XQQdisplayitem sizce fiyatı nasıl ben 1.500 civarı düşünüyorum ama anlasamadkık :(
    Motorun resimleri ve videosunu izledim. Temiz bir motor. Başka motor aramana gerek yok. Yalnız çok çirkin bir koruma demiri takılmış. Sahibi çantayı da veriyorsa ve fiyatı 100-200TL indirirse al derim. CK125 Taş gibi motordur.

Motosikleti
    ck 125 pulsar
    arkadaşlar motorlarınızdaki yağ eksiltme oranlarını ölçtünüzmü 42785 de 80 ml kadar elf in 15 50 yağı var 20 tl tavsiye ederim dün değiştirdim 300 km yol yaptım castrol 10 40 lardaha iyi

Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Alıntı ol_gu87 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar motorlarınızdaki yağ eksiltme oranlarını ölçtünüzmü 42785 de 80 ml kadar elf in 15 50 yağı var 20 tl tavsiye ederim dün değiştirdim 300 km yol yaptım castrol 10 40 lardaha iyi
    Yağ eksiltme konusuyla ilgilenmiyorum. Çünkü motorum daha 12000 km.lerde. Motor yağı konusuna gelince Castrol power1 4T 15-40 kullanıyorum 10-40 yağlara göre vites geçişleri daha rahat oluyor. Castrol'den memnunum. Yoğun trafik de dahil olmak üzere hiç motorda aşırı ısınma olmadı.

Motosikleti
    ck 125 pulsar
    15 40 ı hiç denememiştim o olabilir birde elf in 10 60 yağı var nasıl birşeydir bu yağ hiç türkçe veya yağ değerleri ile ilgili bilgi vermiyor bu arada yağın kalitesini jaso araştırma entitüsünün numaralandırma tekniği en son daki harf z ye yaklaştıkça kalite artıyor bunuda teknisyen bir arkadaş söyledi bizim yağlar dizel arabaların kinden daha kaliteli genel anlamda

Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Alıntı ol_gu87 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    15 40 ı hiç denememiştim o olabilir birde elf in 10 60 yağı var nasıl birşeydir bu yağ hiç türkçe veya yağ değerleri ile ilgili bilgi vermiyor bu arada yağın kalitesini jaso araştırma entitüsünün numaralandırma tekniği en son daki harf z ye yaklaştıkça kalite artıyor bunuda teknisyen bir arkadaş söyledi bizim yağlar dizel arabaların kinden daha kaliteli genel anlamda
    Kymco'nun üreticisi 15-40 yağ öneriyor. Hatta yeni modeller (Ör:Quannon) için de bu yağı öneriyorlar. Bizde servisler dahil hiç kimse 15-40 yağ önermiyor. Çünkü üretici firmadan daha fazla biliyorlar. Ben 10-40 da kullandım. En belirgin fark şu; 15-40 yag ile vites geçişleri daha rahat oluyor.

Motosikleti
    ck 125 pulsar
    ok sağolasın 15 40 bulayım bir dahaki sefere onu deneyeceğim ekstra aksesuar ekleyenler parmak kaldırsın en son neler yapıldı ne problemler çıktı çözümler neler

deliberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco ck125
    arkadaşlar akumde bı sorun var sanırım mars basmıyo ayakla calıştıryorum devir dusunce farlan tamamen sönuyo gaz verince canlanıyo korna ötsemmı otmesemmı arası bısı sorun nerdendır acaba

Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Alıntı deliberk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar akumde bı sorun var sanırım mars basmıyo ayakla calıştıryorum devir dusunce farlan tamamen sönuyo gaz verince canlanıyo korna ötsemmı otmesemmı arası bısı sorun nerdendır acaba
    Aküye veya akünün şarj olup olmadığına bakmalısın.

Motosikleti
    honda CBF150
    Alıntı acemi60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aküye veya akünün şarj olup olmadığına bakmalısın.
    acemi60 hocam artık şu niki değiştirme zamanı gelmedi mi?acemilik falan kalmamış sende

Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Alıntı peyami adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    acemi60 hocam artık şu niki değiştirme zamanı gelmedi mi?acemilik falan kalmamış sende
    "Acemi" nikinden rahatsız olmak bir yana hoşuma bile gidiyor. Tersine "acemi" nikini başka site üyelerinin kullanması beni rahatsız ediyor. Yanlış hatırlamıyorsam ben dahil 3 tane "acemi" var.

Motosikleti
    ck 125 pulsar
    sigortayı kontrol et akünün hemen üstünde geçen gün bendede aynısı oldu

Motosikleti
    ck 125 pulsar
    arıza nereden çıktı nasıl çözüldü

Motosikleti
    kymco ck125
    arkadaşım valla daha fırsat bulup bakamdım bile sigortaya hala duruyo

Motosikleti
    honda CBF150
    Alıntı acemi60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "Acemi" nikinden rahatsız olmak bir yana hoşuma bile gidiyor. Tersine "acemi" nikini başka site üyelerinin kullanması beni rahatsız ediyor. Yanlış hatırlamıyorsam ben dahil 3 tane "acemi" var.
    aslında birazda haklısın 50000 km yapan motorcularla görüşüyorum hala öğrenmem gereken bir sürü şey var diyorlar.

Motosikleti
    kymco ck125
    arkadaşlar arka amortisör cok ser olduna dair artcılarımda şıkayet alıyorum bana fazla bı rahatsızlığı yok ama bulabilirmiyiz acaba bi care

Motosikleti
    kymco ck125
    [QUOTE=deliberk;1973154][IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

arkadaşlar dun gece birisi taktığım sıslambalını çalmış alan kişi hazırlıklı gelmıs sanırım farın yanındaki far tasını tutan iki civatayı bi güzel sokup ledlerimi calmış sabah bi gördum far tası aşağıya sarkık calan kişi far tasının iki civatasınıda usutne geri takmış bide onu aramakla uraşmadım en azında ya insanlar bukadarmı duştu sölese ben ona alrdım en azından emeğime yazık etmeseydi

Motosikleti
    ck 125 pulsar
    anahtarı var tamircilerde 4 diş yumuşaklık ayarı var ben yumuşaltmıştım bir zamanlar ama virajlarda yol tutuşu azalıyor kıç atmaya başlayınca sertleştirdim tavsiye etmiyorum ama tamirci 20 sn de diş kaydırıp ayarlar çok kolay birşey birde ön teker tutuşu yokuşlarda azalıyor ani manevralarda filan ani gazlamalarda direksiyon hissiyatı zayıflar kaza yapabilirsin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:14 ----------

motoru götürmemişler ya onada şükür geçmiş olsun bir gece denk gelir bilen birisi yapmıştır onu öyle

Motosikleti
    kymco ck125
    ya aslında alarm vardı motorda ama 2 gün önce sigortasını cıkartmıştım su farlar zayıf yanıyo aküye yüklenmesin diye ama biraz önce geri taktım
    bu arada msn ekledinmi beni hic karşılasamadık

24. sayfa BirinciBirinci ... 14222324252634 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler