Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
14. sayfa BirinciBirinci ... 4121314151624 ... SonuncuSonuncu

Kymco CK 125 hakkında herşey...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    er6F ABS 2014
    cbf kendini kanıtlamış bir motosiklet, ybr hem yeni hem piyasada pek yok.. neyse şimdi bunu gördüm hasta oldum

işte motor bu!!!

http://www.sahibinden.com/kawasaki_n...word=ninja250r
    Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    er6F ABS 2014
    arkadaşlar ck mı sattım ,
    hem seviniyorum, hem üzülüyorum: yanlış anlamayın ama kurtulduğuma seviniyorum.
    üzüldüğüm konu: bu bana bir ders oldu; alırken biraz zahmet çekip, kaliteli mal almak gerektiğini birkez daha anladım. meşhur bir söz vardır ya "kötü/ucuz mal alacak kadar zengin değilim" aynen böyle, kim dediyse katılıyorum
    ben naptım: ybr den 1100 lira ucuza alıyorum diye sevinirken, şimdi 700 lira zarar ettim oysaki baştan ybr alsaydım şimdi zevkle kullanacaktım.

hepinize saygılar
    Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014

barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125
    geçmiş olsun.. :(

ucuza gitmiş be senin ck :( ama müşterisini bulmuşken satmakla iyi yapmışsın. topcaseyi vermeseydin.

Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!

Motosikleti
    er6F ABS 2014
    sağolasın kardeşim. (1800 TL ye verdim, ucuz sayılmaz)
    hiç verirmiyim, scootera taktım

kemik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    selamlar bende 4200 km e ck 125 aldım, vitesleri yükseltirken bi sorunu yok fakat düşürürken vites geçmiyor herzaman olmuyor arada sırada takılıyor ama hergün kesin takılma oluyor nedendir acaba bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim iyi akşamlar.

SeRHaTeKiNci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco (Satılık)
    Motorun yağı en son ne zaman degişti ?
    Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
    Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..

Motosikleti
    bajaj boxer 150
    vallahi bilmiyoru 1 hafta oldu alalı arkadaş 400 500 km sonra değiş dedi benim 150 km oldu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:10 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:01 AM ----------

Hocam birde motor rölantide çalışırken 1 dk içinte istop ediyor normalmidir ? bundan önce schooter kullanıyordum vitesliye gecince fransız kaldım

SeRHaTeKiNci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco (Satılık)
    Sen motorun yağını değiştir, sonra gidip zincirini gerdir ve yağlattır..
    Vites sorunu büyük ihtimalle kalkacaktır. Kalkmazsa yine yaz başka çözümler bulmaya çalışalım..

Motor stop ediyorsa rölantisi düşük olabilir.
    Bujisine bir bak.. Bir de Kymco CK125'ler otomatik jiklelidir..
    Bundan da kaynaklanıyor olabilir.
    Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
    Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Alıntı SALVANO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ck mı sattım ,
    hem seviniyorum, hem üzülüyorum: yanlış anlamayın ama kurtulduğuma seviniyorum.
    üzüldüğüm konu: bu bana bir ders oldu; alırken biraz zahmet çekip, kaliteli mal almak gerektiğini birkez daha anladım. meşhur bir söz vardır ya "kötü/ucuz mal alacak kadar zengin değilim" aynen böyle, kim dediyse katılıyorum
    ben naptım: ybr den 1100 lira ucuza alıyorum diye sevinirken, şimdi 700 lira zarar ettim oysaki baştan ybr alsaydım şimdi zevkle kullanacaktım.

hepinize saygılar
    Hayırlı olsun. Aramızdan bir CK 125'çiyi kaybetmekten üzüldük. Yazılarını okudum. Esasında CK 125 çok ta kötü bir motor değil. İnşallah yeni alacağın motor istediğin gibi olur.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:11 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:57 AM ----------

Alıntı kemik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamlar bende 4200 km e ck 125 aldım, vitesleri yükseltirken bi sorunu yok fakat düşürürken vites geçmiyor herzaman olmuyor arada sırada takılıyor ama hergün kesin takılma oluyor nedendir acaba bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim iyi akşamlar.
    Yağını değiştir. İnce yağ koyarsan aynı sorun devam eder. Türkiye'de yetkili servisler bile 10w-40 yağ koyuyorlar. Fabrika daha kalın yağ öneriyor(15w-40). Ben şu anda castrol power1 4t 15w-40 kullanıyorum. Bir sorunum yok. Ama bütün motosiklerde zaman zaman vites geçme zorluğu olur. Hafif gaz vererek biraz yürütüp tekrar denersen geçer. Birde yüksek hızda vites düşürmeye uğraşıyorsan vitesin geçmemesi son derece normaldir.

Rölantide stop etmesi yüksek olasılıkla rölanti ayarındandır. Rölantide 1400 devir çevirmiyorsa sağ tarafta benzin deposunun altındaki kapağı sök, rölanti ayar vidasını görürsün. Onu çevirerek ayarlayabilirsin. Birde daha uzak ihtimal karbüratör veya sibop ayarı olabilir. Bujiden olacağını hiç sanmam. 8000 km.de değiştiriliyor. Benimkini söktüğümde istesem çok daha kullanacağım kadar iyi durumdaydı. İyi sürüşler

Motosikleti
    bajaj boxer 150
    Teşekürler

Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    CK125'im 8200 km.de. Vites değiştirmede debriyaj kolunu bırakırken şangırtıya benzer bir ses geliyor.(düşük hızlar hariç). Siz debriyaj balatasını kaç km.de değiştirdiniz. İyi sürüşler

barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125
    18binde debrija balatası hafif hafif kaçırıyordu. hiç sorun çıkartmadı o kmye kadar.

Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!

Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    CK 125 arka lastiği değiştirip kalın takan varmı? Varsa sonuçları ne oldu? Burada paylaşalım. Ben çok az daha kalınını(90/80/17) taktım(pirelli mt75) tatminkar bir sonuç yok. İyi sürüşler.

edoxk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xl 1000 varadero bmw 650 gs vtsrm 650 xt660
    1500 km oldu kullanıyorum arka amortisörler sert bide az titreşim var geri iyi güzel motor dağ tepe geziyorum
    DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin

deliberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco ck125
    acemi arkadaşım ben bir bristone bayi ile konuştum stadndart ölcünün dışına cıkma diyorlar büyük ebat takıpda lastiği iki kişi binerken lastiğn jantdan fırladığını bile sölediler

Motosikleti
    kymco/ck 125
    Arkadaşlar motosikletimin 12000 km arka lastiği tabanından bolon yaptı yeni lastik alacagım. Ne önerirsiniz . Cvp bekliyorum . Ona göre lastik alacagım. Ve boyutları ne olcak..

selam arkadaslar yeni üyeyim kymco agility 125 almayı düsünüyorum bir tane buldum fakat motor yan yatmıs.. granajın sag alt tarafı kırık.. granaj fiyatından bilgisi olan varmı ??

Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Alıntı ilkere_14 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar motosikletimin 12000 km arka lastiği tabanından bolon yaptı yeni lastik alacagım. Ne önerirsiniz . Cvp bekliyorum . Ona göre lastik alacagım. Ve boyutları ne olcak..
    Arka lastik için Pirelli mt75'i denedim. Memnun kalmadım. Bundan sonra michelin denemeyi düşünüyorum. Bu arada 3000km. kullandığım orijinal arka lastik duruyor. İhtiyacı olan varsa verebilirim. Boyut olarak fazla kalın lastik önermiyorlar. Ben 90/80/17 taktım. Boyut olarak orijinalden biraz daha kalın. Bir sorun olmadı.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:14 PM ----------

Alıntı FRaNCeSKo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaslar yeni üyeyim kymco agility 125 almayı düsünüyorum bir tane buldum fakat motor yan yatmıs.. granajın sag alt tarafı kırık.. granaj fiyatından bilgisi olan varmı ??
    www.kymco.com.tr'den bakabilirsin.

Motosikleti
    Kymco Ck 125
    bende ön lastikten muzdaribim, özellikle kumda ve yağmurda aşırı kayıyor, lastiği değiştirmek bunu çözer mi? yoksa diskte bi problem var mıdır?
    motosiklet kullanmak kültürdür...

Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Alıntı sinan.ardic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende ön lastikten muzdaribim, özellikle kumda ve yağmurda aşırı kayıyor, lastiği değiştirmek bunu çözer mi? yoksa diskte bi problem var mıdır?
    Orijinal ön lastiğin(Duro) hamuru çok sert olduğundan yola tutunamıyor. Ben daha yeniyken değiştirdim. Yerine taktığım Metzeler ME22'den memnunum.

14. sayfa BirinciBirinci ... 4121314151624 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler