Benim kastettiğim işte bu, acemi60 arkadaşın verdiği linkteki gibi sıfır motor axesse vade farksız 12taksit ile 2150TL iken 1500 civarı ikinci el almak mantıklı değil
Benim kastettiğim işte bu, acemi60 arkadaşın verdiği linkteki gibi sıfır motor axesse vade farksız 12taksit ile 2150TL iken 1500 civarı ikinci el almak mantıklı değil
2150 mii 2500 değilmi hocam hatta 12 taksit ile 2700 falan oluyor diye biliyorum
aceminin verdigi ikinci linki incelemedin sanırsam..
http://www.sahibinden.com/ersoy_moto...XQQdisplayitem
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
geçen akşam ck125 in karbüratörünü söküp gazyağı ile iyice yıkadım temizledim. Fakat sanırım hava-yakıt ayarı bozuldu ve düzensiz çalışıp egsoz patlamaya başladı tabi ertesi gün ustanın yanında aldım soluğu. Bujiyi filtreyi değiştirip karbütörü bir kez daha temizlemiş(benim tam olarak açamadığım yerleri de) hava ayarınıda yapıp teslim etti.
Ve sonra garip şekilde performansı arttı arkadaşlar motosikletimin. 2.vites 60 km/s 3.vites 90 a yakın yapıyor artık tabi biraz zorlanıyor. Son sürati denemedim 110 km/s yaptıktan sonra korkup gazı kestim. Ve 88kg olarak kilolu sayılan biriyim. Buna rağmen gücü çok hoşuma gitti
siz baktınız mı peki hangi viteste kaç km/s yaptıgınızı?
[QUOTE=barannet;
siz baktınız mı peki hangi viteste kaç km/s yaptıgınızı?[/QUOTE]
Ben bakmadım. Ama tecrübelerime göre bu motor sağlıklı olarak en fazla 8000 devirde çalışıyor. Bu da yaklaşık 100km/h hıza tekabül ediyor. 8000 devir geçildiğinde titreşimin epey artıyor. 5. viteste 140 gördüm diyen var. Ama nedense bu kişiler kısa sürede motorunu satma ihtiyacını duyuyor. KYMCO servisi ve kaliteli bir usta tanıyorum. Adam bu motor çok güzel. Ama eğer uzun kullanmak istiyorsan 90-100 km/h 'yi geçme diyor. İyi sürüşler.
Zaten 125 cc bir motor.Fazla zorlamaya ne gerek var?
Oh be bu başlık sonunda hakettiği ilgiyi görüyo çok sevindim. Bütün kullanıcılara kazasız keyifli sürüşler.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
arkadaşlar benim ck125 ayak marşıyla çalışıyor normal çalışmıyor, bundan iki ay önce yine böyle olmuştu servis akü boşalmış dedi şarj etti sorun halloldu ama yine aynı durumla karşı karşıyayım, motor daha 6 aylık 2000 kmde. Problem hakkında fikri olan var mı?
Motorunun 6 aylık olması önemli değil. Benim motorum da sıfırken bozuk depo kapağı ve bozuk konjektör ile gelmişti. Marş motoru veya düğmesi bozuk değilse motorunda akü şarj problemi olabilir. Motor çalışırken akü şarj ediyormu ona baktır. Herhangi bir elektirik sorunu yoksa akünde bir sorun olabilir. Hiçbiri yoksa akünü tekrar şarj ettir ve kullan. İyi sürüşler.
Teşekkür ederim pazartesi yine servis yolu göründü. Peki aküde ki problem ayak marşı ile çalışmaya etkisi olurmu yani yolda kalır mıyım?
hocam şu ilkbahar kampanyası hakkında hiç bi yer düzgün bilgi veremiyor.
sevgili sinan.ardic benimde motosikletim iki ay garajdan çıkarmayınca çalışmamıştı. aküydü değildi derken bi 40-50 km yol yaptım sanırım akü iyice şarj oldu ve sorun düzeldi. tavsiyem en az 30 km kadar yol yap tekrar dene.
Selamunaleykum arkadaşlar bu ck 125 lerde yağ filtresi var mı yoksa sadece yzğ süzgeci mi var biliyor musunuz?
Yağ filtresi süzgeci oldugu yazıyor kullanma kılavuzunda.
Motor super sağlam da rampada bayılma oluyor mu arkadaşlar? Nasıldır rampada? Üzüyor mu hiç?
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)