çok ufak bu yaa kızlara göre
çok ufak bu yaa kızlara göre
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Hoş motor, ama eskisi daha güzel bee...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
bu motor aynııkı turkıyedekılerın hatta eskı kasası..japonyada stıckerları fln farklıdır.yanlısın var bu farklı deıl yanı...2008 fln..
MT ANTALYA
minik kuş 25 karakter ... ...
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Yeşil olanı gözüme çok datlı gözüktü eve bi tane alıp aksesuar olarak koymak lazım bunlardan
Bunun motorla alakası yok bence....Ben 1.5 senedir today kullanıyorum daha tık demedi motor, ayrıca yaklaşık 2 sene boyunca fastfood sektöründe paket servis elemanı olarak çalıştım yani diyebileceğim şuki siparişin geç gitmesi ya mutfağın yavaş çalışmasından yada sürücünün odunluğundan (adresi bilmemesi) kayanklanır motordan deği
[B]I'm a new [COLOR="Red"]kid[/COLOR] on the bloc ![/B]
Sevimli kerata bende alayım bi tane benim aygırın çantasına atarım trafiğin sıkışık oldupu yerlerde bununla giderim nasıl olsa genişliği en fazla 25 cm :queen:Bu arada dikkat ettinizmi ön taraftan vespayı andırıyo yani kopya çekmişler kel mahmuta şikayet edecem bunları yaw
Merhabalar. Today almayı planlıyorum. Lakin yeni today'ı görünce biraz daha beklesem mi diye düşünüyorum. Sakarya hondayı arayıp sorudum. Kendilerinde bir bilgisi olmadığını ne geleceğini bilmediklerini söylediler.
Bu model türkiye ye gelir mi. Bilginiz varmıdır. Teşekküler
gelirmi gelmezmi bilmemde gelmeli ya
[B]I'm a new [COLOR="Red"]kid[/COLOR] on the bloc ![/B]
berbat bir motor uyuz hemde iğrenç
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
çok tatlı olmuş yha bu japonlar işlerini biliyor ilk fotodaki renk ve fıstık yeşili olan rengi çok güzel olmuş
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Abi adamlar işi bilio...
böyle tatlı motorlar türkiyeye ... gelir
[B][COLOR="Red"] [ BU ALANA REKLAM ALINIR ][/COLOR][/B] ::tutkuy::
Benim ki daha cillop gibi
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)