11 bin Euro'dan aşağıya olmaz tabi ki.. ben de hiç sanmıyorum 9 bin Euro gibi fiyatları... hem de artık teknoloji olarak da daha gelişmiş bir motor oldu F 650 GS... belki zamlanabilir bile fiyatı..
11 bin Euro'dan aşağıya olmaz tabi ki.. ben de hiç sanmıyorum 9 bin Euro gibi fiyatları... hem de artık teknoloji olarak da daha gelişmiş bir motor oldu F 650 GS... belki zamlanabilir bile fiyatı..
Anladığım kadarıyla yeni F800 dakar'ın yerini alıyor (21 inç 90'lık telli ön jantlara bakarak) ve yeni F650 de zaten kullanıcıların pratikte yaptığına uygun olarak daha kalın ve alaşım jantlı ve dolayısıyla şehirli bir motor haline geliyor.
Suzuki su anda ABS li V-strom fiyatını 16.500 lere cekti. Bmw nin iyi bir fiyat avantajı olmasi lazim. Ayrica eksoz kotu olmus bence
gerçekten çok güzel bir motor ama...benim merak ettiğim tek bir konu var..
bmw f650 daha önceleri tek silindirliyken 100 km de 3,5 lt benzin yakıyordu..
acaba bu ne kadar yakıyor...???????
As The Years Go Passing By...
burada f 650 modelinde geçen 650, cc olmuyomu ama burada:
Capacity: 798 cc yazıyo
BMW nin modellerine hacim ile ilgili isim vermesi arabalarında da biraz gariptir,şöyleki 3.18 denen aracı 2000 cc. ve 3.16ti dediği aracı 1798 cc dir.
Buradan hareketle motosiklette de buna şaşırmadım tabii ki ama önemli olan hangi dilime göre vergilendirileceğidir.
Diğer bir husus ise sanırım eski 650 GS sahipleri artık makinalarıyla karı koca
oldular gibime geliyor,hatta bence METRES stickeri bile yaptırılabilir.
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
hastasıyım bu makinenin yhaAma önden bakınca tipi biraz kayık görünüyo belkide resimden dolayı bana ööle geliyo üstünde olsam belki daha bi güzel görünür
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Tek kelime ile; Fevkaladenin fevkinde bir motor..)
Arkadaşlar Merhabaler
Geçen Hafta Sonuu Bu Motoru Testetmeimkanım Olduu Bayadauzun Birsüre Kullandım5-6 Saat Kadar
Benböylebir Makina Dahaönce Görmedim
180 Km Hıza çok Hızlı Ve Rahatbirşekildeçıkıyor
Benzin Konusunda çok Detaylı Bir Test Yapmadım Ancak çok Iktisatlı Gibi Geldi 300km Ye Yakın Kullandım Benzin Göstergesindekii çeltiklede Hiçbir Düşüş Yaşanmadı...
Bence Bmw Yine Kendini Kanıtlamış Ve 10üzerinden 10 Bir Motor Yapmıış
Motordaki Elcik ısıtma Ve Abs Sürüşe Daha çok Bir Konfor Ve Rahatlık Katmış Ben Enyakın Zamandaalmayı Düşünüyorum
Rakam Olrak Biraz Pahalı Olsada Bence Bu Fiyata Fazlasıyla Değecek Bir Motor..
Sormak Istediğiniz Bişeyolursa Severek Cevaplamaya Hazırım Iyigünler Diliyorum...
[MEDIA]http://www.metacafe.com/watch/1362329/bmw_scissors_gps_drawing/[/MEDIA]
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş ben de nicedir rüyalarımda gördüğüm motorlara dün gece gs nin mavisini de ekledim. taksi gibi motorlara da ticari amaçlı yolcu taşıma uygulaması varmışmış da ben de arkamda yolcu sürüyormuşum. deliriyorum galiba
Zalim olsa ne rütbe bi perva yine bünyad-ı zulmü biz yıkarız
Merkez-i hâke atsalar da bizi küre-i arzı patlatır çıkarız
ister 800 olsun ister 80 olsun hiç varketmez adı var BMW
:bestmt:::biggrinn::tutkuy::
2008 ve sonrası yeni kasa F 650 GS kullanıcılarının bilgi ve tavsiylerilerine ihtiyacım var. Forumu onca okudum açılmış başlıklara baktım 2008 öncesi modellerde herkes dertli ama 2008 sonrası için tek kelam edilmemiş. Muhteşem bir makina mıdır? yoksa alanlar buraya mı takılmıyor? Lütfen tecrübelerinizi kronik sıkıntılarınızı, memnuniyetlerinizi bizimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Şartlarımı zorlayıp 2008 ve üzeri bir model almayı planlıyorum. Onunla yatıp kalkıyorum lakin kullanıcılarının bilgilerini paylaştıkları bi topik bulamadım gitti
Hayatonda
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)