ybr satılır mı be
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
ybr 125 . ne seninle, ne sensiz. çaresiz bir sevda bu.
---------- Post added at 23:20 ---------- Previous post was at 23:15 ----------
hani vw'nin bir sloganı var '' biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu'' işte ybr 125 için geçerli. bu sınıfın daha iyisi yok maalesef. keşke olsa da alsak.
Teşekkür ederim fikrine saygı duyuyorum
Uğur kaç modeldi senin motor ve yaş kaç, bunlarda etkiliyor çünkü, bana iyi gibi geldi fiyat ama bakıcaz bu akşam SMK (Samsun motor kulübü)'ündeki arkadaşlarla buluştuk, sigortacı bir arkadaşta vardı aralarında 7 8 firma var dedi, bide ona gidip sorucam bakalım o ne fiyat verecek.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Herkese selamlar. Aranıza yeni katıldım. Dün 2012 ybr 125 esd aldım. Depo üstü için aşağıdaki kılıfı gördüm kullanan var mı acaba aranızda. İyi forumlar.
Aleykümselam, hoş geldin Fırat, hayırlı olsun.
Depo kılıfı kullanan çok nadirdir, valla çevremde ben hiç görmedim.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
depo kılıfı çizilmesini engeller ama boyayı matlaştırır.
Depo kılıfı genel de depoda göçük varsa bunu gizlemek için kullanılıyor. Fantezi olarak alıp taktıran da var tabi
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
Aslında baya kullanışlı görünüyor. Cep kısmı olması da avantaj. Bir önceki motorumun depo kısmı çizilmişti baya,üstüne herhangi bir şey koymaya gelmiyordu o yüzden düşünüyorum. Deponun görünmesi yada görselliği bozması çok önemli değil kullanışlı olsun yeter. Teşekkürler yorumlar için.
Kardes ben kullaniyorum gayet guzel motora ayri bir havada katiyo.
bende yakında kırmızı kılıf alacağım
kırmızı motor alamadık ama kırmızı kılıf takarsak bi nebze kendimizi kandırırz
hemde depo çizilmesin
mat olsada sıkıntı yok bi cila iş tmm
ben orj severim
boyatma işleri taaa 2000 senesinde kaldı
şimdi 19 yaşında olsaydım motor siyah jant larda fıstık yeşil çerçeve pemde kollu olurdu
ama işte belki kırmızı kılıf takarsam daha bi zevkle binerim
apache kış uykusuna yattı kalkmamak üzere
Depo kılıfı herzaman iyidir.Matlaştırma sorunu için içine ince sünger diktirebilirsin.Depo üstü çanta daha berbat ediyor.Heleki pasta cilayıda yeni yaptırdıysan sürekli kayıyor çanta.
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)