ben hep burdayım
ben hep burdayım
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
okan ybr tipsiz gelyor sa
git bi fazer veya nc 700 al eğer tip güç istiyorsan
ha cbr 125 veya cbf 150 ybr den üstün motorlar değil BENİM GÖZZÜM DE
ybr ye biniyorum diye bu motoru savunuyorum sanma bence de ybr güçsüz kalıpsız ama bu paraya daha iyisi yok olsa inan ben senden önce alırdım
sikotır candır
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
SS ruhu 250 cc de beden bulmaz yalınız Okan
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
SS deki bel sırt ve kol ağrısı ancak 4 silindirden aldığın haz ve dinlediğin ses le geçer
Bizim buralarda "sen bilirsin" dendimi kavga olmaz sen bilirsin
ah ulan yamaha çok bedduamı alıyorsun. şu ybr 125'e çok değil 2-3 beygir daha bağlasan n'olur. hakkaten yetti artık, eğer 2014'te yine aynı motor bloğunda ısrar ederse yeminim var bırakacağım ybr'yi. ama sevinmeyin ce be fe ciler. o gudik motorunuzdan da almayacağım. 2014'ü bekliyorum ybr 125 için son şans.
Ybr ye kalın lastik taksak bir sıkıntı olurmu önerirmisiniz...
Arkadaşlar ben de bekledim epey GRİ renklisi çıksın diye ama çık-mı-yor!!!
2007-2009 ybr mi yoksa 2013 ESD mi dersiniz sizler acaba. ???
2007-2009 model 2. el sezon başında belki grisinden yakalarız ama şeytan da diyo git sıfırını al. Onun da mavisi hariç hiç hoşuma gitmiyor, herkesde de mavi var çalınsa zor buluruz. Gidip sıfır al, bi de boyasınla uğraş üfff..
Millet dandik motorları satıyor.Biz bir satamadık arkadaş.1 kişi bile aramıyor Hani 2 nci eli çok iyiydi Ayrıca lastikleri ve kappa çantayı buradakilere satabilirim isteyen olursa.
HONDA
Eğer bir ay daha satamazsan ben alırım
Babam da ybr alacak emekli olduğu için sezonluk çalışıyor iş başı yaparsa hemen alacak senin motor da temiz kafamız rahat olur
Ben motoru aldım 1 sene sonra eski sahibine uğradım aynı fiyattan geri ver dedi bende olmaz dedim böyle temiz motor alınca insanın satası gelmiyor
Bi taraftan para biriktiri yorum hemde Motorsuz kalmıyorum masraf ta açmıyor zamanı gelince satarım
Aaa bi bakmışım 10000 tl olmuş
---------- Post added at 12:43 ---------- Previous post was at 12:38 ----------
hocam en güzeli temiz 2 . El al ama rengi siyah olmadın sıfır a yakın temizlikte terk Tük te olsa güzel Ler düşüyor bence bekle para hazır olursa da hemen alırsın
Hehe valla olur.Fiyatlara bakıyorum fazlada değil motorlar çıplak adamlar 3200 falan yazmışlar.Daha yeni michelin var üstünde.Kappa k30 var.Her 2000 de yağını değiştiririm.Her 4000 de bujisini değiştiririm.Xenon var.Bakıyorum burda 2500 lira istiyolar bir ybr ye deposunda boya kalmamıs artık.Ama o adam satar o motoru
HONDA
Şu an bu konu içerisinde 61 kullanıcı var. (0 üye ve 61 misafir)