Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
01 Nisan 2013, 21:50
F54 adlı üyeden alıntı
beyler kaza raporlarını bu gün emniyetten zar zor da olsa aldım karşı taraf asli kusurlu
motosikleti servise bıraktım sağ ön maşa ve sol arka sinyal ve kuyruk ta komple değişecek sanırım
Sağ ön maşa derken..Önde bir tane maşa varda..Maşa değişiyorsa borularda değişir..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Reklamlar
-
01 Nisan 2013, 21:54
herkese selam km: 155.000 durmak yok yola devam
-
01 Nisan 2013, 22:03
sedat_57 adlı üyeden alıntı
Sağ ön maşa derken..Önde bir tane maşa varda..Maşa değişiyorsa borularda değişir..
sağ ön boru demek istedim
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
01 Nisan 2013, 22:19
Arkadaşlar,
Elimde 3-4 aylık ve az kullanılmış YBR jant ve IRC NR-47 Tubeless lastik var, Fren diski ve dişli dahil vereceğim. İhtiyacı olan varsa benimle irtibata geçsin. Sahibinden ilan no : 119895010
-
01 Nisan 2013, 23:24
Fatih abi çok fazla bir yamukluk yoksa düzeltilebilir durumdaysa düzelttir ben düzelttirdim maşallahı var ama gidon boşluğunu iyi ayarlattır birde amartisör borularına konulan yağ gr'ını yinede bir hatırlat bence . ama değiştircem dersende 2 sini birden değiştirmek en mantıklısı . şimdiden güle güle kullan abi .
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
-
01 Nisan 2013, 23:29
mehmet karşı taraf hatalı ve motosiklet yetkili serviste yani pek öyle düzeltilip tamir edilecek bi parça değil zaten motor 5 yılda yetkili servise bi defa gitmiş yetkii servis böyle işleri hiç kacırmaz istediği parçayı değiştirir işçiliği yazar karşı tarafın sigortası da her şeyi öder artık para kimden çıkar kim para kazanır orasını allah bilir
-
01 Nisan 2013, 23:33
O zaman daha iyimiş abi beni kandırmıştı hastam var diye numara yapmışlardı masraf bana kaçmıştı yüzde yüz karşı taraf hatalı oldugu halde (mobesa kayıtlarından bakıldı karakolda ) ....
experi de ayarladıktan sonra komple değiştirsinler abi canavar gibi olur :D
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
-
01 Nisan 2013, 23:38
işte kaza raporları
-
02 Nisan 2013, 00:54
kartal07 adlı üyeden alıntı
arkdaşlar merhaba cumartesi günü 0 2013 ybr mi almış bulunmaktayım 2 yıl aradan sonra tekrar kavuşmak güzel karuma demiri ve michelin lastikleri ile 4450 tl ye aldım fotoları ykın zamanda
hayırlı olsun..
2013 modelleri gelmemişti.yeni kanun gereği hazirandan sonra ..bende bakmıştım uzunca bir süre..ruhsatta 2013 mü yazıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------
1. viteste özellikle rampada motor ilk kalkışta tam olarak debriyajı bırakirken silkeleme yapıyor.yani çok hızlı bir titreşim gibi tırrttt diye bir silkeleme ile kalkıyor.sadece 1 . vites ve kalkış esnasında .hele iki kişiyken bayağı bir zor oluyor kalkması
-
02 Nisan 2013, 01:52
engindmn adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun..
2013 modelleri gelmemişti.yeni kanun gereği hazirandan sonra ..bende bakmıştım uzunca bir süre..ruhsatta 2013 mü yazıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------
1. viteste özellikle rampada motor ilk kalkışta tam olarak debriyajı bırakirken silkeleme yapıyor.yani çok hızlı bir titreşim gibi tırrttt diye bir silkeleme ile kalkıyor.sadece 1 . vites ve kalkış esnasında .hele iki kişiyken bayağı bir zor oluyor kalkması
Öncelikle hayırlı olsun allah kaza bela vermesin..O tıırrrrıtt sesi normal merak etme debriyaj tam kapana kadar sirkeler biraz diğer viteslerde olmuyor zaten..Dikkat etmedim ama benim 250 liliktede var galiba..
-
02 Nisan 2013, 02:02
engindmn adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun..
Üzgünüm ama debriyajın gitmiş.Aynı sebepden balataları değiştirmiştim.
---------- Post added at 01:02 ---------- Previous post was at 00:54 ----------
sedat_57 adlı üyeden alıntı
Öncelikle hayırlı olsun allah kaza bela vermesin..O tıırrrrıtt sesi normal merak etme debriyaj tam kapana kadar sirkeler biraz diğer viteslerde olmuyor zaten..Dikkat etmedim ama benim 250 liliktede var galiba..
Benden önce yazmışsın tamda Bu sorun tırtt gibi dediği kalkarken epey ileri geri sallıyor motoru nasıl normal olsun Düzceye gittim bu sorun yüzünden bindiler bakdılar değişecek dediler değişti ve o sorundan eser yok şu anda.
-
02 Nisan 2013, 02:05
uniqe adlı üyeden alıntı
Benden önce yazmışsın tamda
Bu sorun tırtt gibi dediği kalkarken epey ileri geri sallıyor motoru nasıl normal olsun
Düzceye gittim bu sorun yüzünden bindiler bakdılar değişecek dediler değişti ve o sorundan eser yok şu anda.
Valla aga servis sana balata satmış başka bişey değil.. hadi ben bilmiyom bilenler yazsın kalkıştaki tırrrrrrıııttt sesini
-
02 Nisan 2013, 02:10
-
02 Nisan 2013, 02:56
arkadaşlar bu ybr esd modeline far koruma demirini nerden bulabilirim internette biraz baktım ama pek bulamadım ?
-
02 Nisan 2013, 14:51
imza adlı üyeden alıntı
herkese selam km: 155.000 durmak yok yola devam
maşallah, kuryesin galiba, yoksa zor o km.
-
02 Nisan 2013, 19:50
Arkadaslar yag hava filtresi ve buji degisimi kac paraya mal olur bilgisi olan varmi.
-
02 Nisan 2013, 19:52
murat koksal adlı üyeden alıntı
Arkadaslar yag hava filtresi ve buji degisimi kac paraya mal olur bilgisi olan varmi.
90 tl civarı olması lazım orjinal hava filtresi pahalı olur yağ 25 buji 10 lira.. pendik yamahada
-
03 Nisan 2013, 04:12
burkanyavuz adlı üyeden alıntı
HERKEZE MERHABA BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ
Motorum kitleme sonucu rektefe yedi ve rektefeden öcne 2 kişide 100 yapan motorum rektefeden sonra gitmez oldu yani tek başıma 85 anca görüyor ve 4-5 viteste tam gaz yemiyor acaba sorun nerdedir
Bu arada rektefeden sonra 500 km yaptım
sorununun çözümünü bulursan bana özel mesaj atar mısın aynı sorun bende de var. yalnız ben 9 binde 2. el aldım demek ki 109 bindeymiş.
-
03 Nisan 2013, 12:02
uniqe adlı üyeden alıntı
Benden önce yazmışsın tamda
Bu sorun tırtt gibi dediği kalkarken epey ileri geri sallıyor motoru nasıl normal olsun
Düzceye gittim bu sorun yüzünden bindiler bakdılar değişecek dediler değişti ve o sorundan eser yok şu anda.
Motoru sifir aldim..corumdan bursaya getirdim..henuz 700 km de..yani bu durum garantiye girmiyor mu.. Rodaj olayi falan ilk 150 km 50 km hizi gecmedim..sonrakilerde 6-7 bin devirde gittim ..uzun yolda oda..birde 2-3 devirlerde sanki krank bilyesi yada herhangi bozuk bir bilyadan cikan ugultu sesi var..o ses ile birlikte titresimde artiyor 2-3 bin devirde degigim gibi..
-
03 Nisan 2013, 17:10
balatalarınızı orjinal yamaha mı kullanıyorsunuz ?? arka balatam bitti.. servis 50 tl diyo orjinal balata .. ben internette araştırdım yıldız motorda 15 tl taiwan malı.. öğrenciyiz malum para yok.. yan sanayi işimi görürmü ? yan sanayi kullanırsam garantiden çıkar mı ?
motorum ilk aldığım zaman ki gibi çekmiyor.. buji yi falan değiştirsem etkiler mi ? neden kaynaklanır bu.. motor daha 7500 de .. deviri biraz yüksek tutuyorum bunun bi etkisi varmıdır ?
Hayat Özgürlüktür, Özgürlük İse Tek Teker Üzerinde Gidebilmektir...
Cadde34 Motosiklet Takımı
C34MT
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)
Bu Konudaki Etiketler