Geçmiş olsun üzüldüm valla Allah beterinden saklasın tazminatı neden avukata bağışlıyon dağıt fakir fukaraya
Geçmiş olsun üzüldüm valla Allah beterinden saklasın tazminatı neden avukata bağışlıyon dağıt fakir fukaraya
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
geçmiş olsun F54 üzüldüm baya. kendimi koydum senin yerine gerçekten kötü bir durum.
Geçmiş olsun fatih abi bi garibana sadaka ver.... verilmiş sadakan varmışş..Allah korusun motor bişey değil hepimiz kaza yaptık..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
abi avukat para yı gördüm mü o adamın ciğerini söker benim mal da mülk te gözüm yok
arkadaşlar hepiniz sağ olun motosiklet elbet alınır ama gerçekten ben alın teri ile aldım ve babamın oğlu hariç hiçbir allahın kuluna bunu heba etmem ve sonuna kadar da hakkımı arayacağım
ben sabaha kadar nöbet tutuyorum ve birisi gelip bana çarpıyor ve ben hakkımı istemeyeceğim hee
adamın donunu bile alırım
eğer bana birşey olsa 1.5 yaşında coçuğuma kim bakar
o yüzden ne olursa olsun hakkımı arayacağım
zaten kaza yapmasak vay o arabayı kullananın haline
onun kask la dişlerini dökmediysem bu sadece suçlu durumuna düşmek istemediğim için
yoksa dişlerini eline vermiştim sadece bi kask darbesine bakar
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Helal olsun öfkeni kontrol edebilmişin haklıyken haksız duruma düşmenide engellemişsin böylece sonuna kadar git bence
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
abi yaş 30 artık kendimizi kontrol etmeyi öğrendik neyin doğru olup olmadığını kestirebiliyoruz
o yüzden gerekeni türk adaleti yapacaktır zaten türk polisi olayı takip etmiş bize de davamızın peşinde adam gibi koşmak düşüyor
kaba kuvvet bazen çözüm ama kaza olaylarında çözüm hukuk
ne olursa olsun sakin olup olayı hukuk çercevesinde çözmektir doğru olan
Geçmiş olsun.Motosikletleri araç yerine sayan şoför zaten çok az sayıda.
Herkez e. Tşk ederim şekerler.
fatih kanka geçmiş olsun. hakkını ara. Bmw binipte hava atması neymiş öğrensin. Bide vurunca bırakıp gitmiş
Geçmiş olsun hocam, hakkını ara.. Motorun fotosunu atarmısın? Masrafını çıkarayım bende
anca yarın atabilirim motor şu an benim garajda pazartesi kısmet se servise götürüp bırakacağım onlar daha detaylı bakar masrafına
fatih abi geçmiş olsun üzüldüm... elbet bunun gibi dangalaklar cezasını cekecektır sende bırsey yoksa gerisi teferruat
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
Fatih abi geçmiş olsun :( tutanak niye tutmadınız anlamadım?? kim olursa olsun, babam park halinde benim motora çarpsa babamın arabasındaki torpidodan evrak çıkarır doldururum.
fatih cok gecmiş olsun allah beterinden korusun cümlemizi
cesaretin yoksa!!!!!seyret
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)