Evet mavi boncuk yeni yüzüyle yollarda
Yeni kappa k30 um
Ve yeni gidon topumuzum.
Resimlerdede var zaten.Herkeze iyi günler
Evet mavi boncuk yeni yüzüyle yollarda
Yeni kappa k30 um
Ve yeni gidon topumuzum.
Resimlerdede var zaten.Herkeze iyi günler
HONDA
arkadaslar bu ybr esd lerın yedek deposu ne kadar ya . yada kac km gder ? 75 km yı gecyor sanırım ?
' jawen..
emre neden acaba lastiği büyüttün?
motor da herhangibir denge sorunu yok gayet güzel dengeli bi motor isteyipte bozulmayacak şeyi sen bozmuşsun
ben her şeyin orj halini severim
ama bende de şapır hastalığı olsa onu kişiselleştiririm boyasını lastiğini amörtisörünü vs si ile oynarım her yerini ellerim
motosiklet ybr olunca hiç bızıklamam
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
arkadaslar slm herkese ıyı formlar motor kullanırken ıkı gun once kopeklerın gazabına ugradım ve ısırıldım yolda gıderken motorlara acayıp saldırıyolar bende hıc umursamıyodum ama acısını gorunce artık yolda kopek gorursem yolumu degıstırecek derecede oldum pısıkolojık baskı olustu bende motor kullnırken kopeklerden bızı uzak tutacak ne yapmalıyız bu konuda tecrube sahıbı olan arkadslar yardımcı olursa sevınırım ...
köpeğe sen saldır. Şahsen ben öyle yapıyorum. Köpek saldırdımı kesinlikle duruyorum. Pitbul hariç. Kesinlikle saldıran köpek kaçıyor. Ben durunca bana saldıran köpeğe hiç denk gelmedim. %98 oranla kaçıyolar.
abı hızlı deıldım bırıncı vıtesle hafıf rampa cıkıyodum kacmamıstım umursamadımda sol bacagımdan kaptı ustume atladı bende son gaz kactım napalım kopek kovucu cıhazlar var ınternetten baktımda bunlar ıse yararmı acaba
dostum bence sen de köpeklere saldır onları ezmek için üzerlerine sür kaçarlar
eğer kaçmazlarsa sen kaç
Abi ybr de elımı bırakınca dıreksıyon sallanyr ya :S ?
' jawen..
Topcase ler ne olcak ya yazıyı nette gorduk sadece ticari olacak filan ama kimsede resmi ses yok kontrol başlarsa herkesi öperler gerçi polislerdede var ama onlara kim yazsın
günaydınlar millet nasılsınız........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ybr alemi herkeze selam
geçen gün lokman dan esinlenerek kaç zamandır aklımda olan paslanmaya yüz tutmuş amortisör yaylarını boyamak için geçen gün polisan marka sprey almıştım
dün gece de yıllık izin bitti iş başı yaptım
moralim bozuk bari motorla uğraşayım vakit geçsin dedim
ve amortisörleri söktüm boyadım hatta hızımı alamadım
koruma demirini port bagajı da boyadım gayet güzel oldu bu sefer de yayların içi eski kaldı
işte resimler hepsi yesyeni oldu...
Eline sağlık abi. Çok güzel olmuş.
Daha önce kullanan var mı diye sormuştum.
Bu gün 4Riders Depo Üstü Çanta satın aldım belki merak edenler olabilir diye bir kaç resim ekliyorum. Şimdilik gayet memnunum hele hele 50 TL'ye olunca
Yamaha YBR 125 Rider
Teşekkürler,
Şiddetli yağmur için ilave yağmur kılıfı çıkıyor. Yağmurda denemedim henüz.
Mıknatıslı olarak 4 noktadan tutuyor ve baya sağlam yapışıyor. YBR nin hava alıklarının arasına giriyor, sürüşte rahat (bence),
Koruma demiri bana takılı geldi, Kızıltoprak Yamaha taktı galiba 65 TL ama kesin bilmiyorum.
;)
Yamaha YBR 125 Rider
çakma otoboyacılar gibisin.............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 60 kullanıcı var. (0 üye ve 60 misafir)