nevçeri ben pirelli mt65 kullanıyorum dublex olarak 12000 km oldu sıkıntı yok 4 veya 5 ayda birde havasına bakıyorum yola devam
motor 2008 model.
sakın mişlen e iç lastik takma tubeless olarak tak sıkıntı olmaz
nevçeri ben pirelli mt65 kullanıyorum dublex olarak 12000 km oldu sıkıntı yok 4 veya 5 ayda birde havasına bakıyorum yola devam
motor 2008 model.
sakın mişlen e iç lastik takma tubeless olarak tak sıkıntı olmaz
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
koray ın telefonunu bilen özelden yazabilir mi acaba..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
beyler en sonunda hayalini kurduğum geziye çıktım geldim toplam 2700 km 9 gün gezmediğim yer kalmadı yeri geldi 510km hiç durmadan yol yaptım yeri geldi gecenin 3 ünde yollara düştüm
yeri geldi 2100 rakım a çıktım yeri geldi yolların bittiği dağa taşa vurdum
ben onu bunu bilmem 2700 tl te aldığım motosiklet eğer imkanım olsa bana türkiyeyi değil dünyayı gezdirir öyle sorunsuz öyle sağlam
ybr nin hastayız dedeeee
benim doblo gibi yüklemissin valla...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
rambo o benim yol arkadaşım süper tenere mübarek
url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
işte bunu özledim.. buz gibi...püf.........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
adamın içi gidiyor...........
abi eline koluna ayağına sağlık. ybrnin de tekerine motoruna . ne güzel gezmişsin.
çadır şu 50-60 liralık çadırlardan mı yoksa daha kaliteli bir şey mi? nereden aldın markası neydi?
yatak olarak mat mı kullandın?
ısınma ve yiyecek olarak battaniye mangal ateş mi kullandın?
ben mangalımla çadırımla balık oltamla yola çıkacaktım da; kaza yapınca ailem izin vermedi yani olmadı...
ben doyurdum baktım fatihime. Çok iyi bi arkadaş. Motoru bu zamana kadar gördüğüm en iyi, en hızlı ybr. Düzde 120 sabit, bi gramda aşa düşmüyor. çadırda 2 gün falan kaldı galiba.
Ulen Adem çocuğu çatlacakmışsın nerdeyse yedirip içirirken kilo alsında düzde geçeyim deye ama oyununa gelmemiş senin
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
tusubasa iyi bakmış, iyi açılmış motoru. İlk defa düzde sabit 120 ile giden fatihin ybr yi gördüm. Başkada göremedim. Herşeyi %100 orjinal.
Ahmet abi 1 ay yanımda kalsa garani 10 kg alırdı.
valla ben ilk defa orjinaliği bozulmamış bi ybr nin 120 yaptıgını duydum
benim ybr 115 i sayılı görmüştür
şimdi altımdaki motorda ybr sayılır o da öyle 110 görüyor 115 gördüğü sayılıdır
# motosikletle.blogspot
tusubasa valla bende ilk defa gördüm, baya şaşırdım.
Bende onu sorcaktımbenim ybr düz yolda 100-110 'la zorlanmadan gitsin başkada birşey istemiyorum
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
Bahsedilen hızlar düz yolda anlık zorlanarak yapılan hızlanmalar zaten Dalgıç devamlı olarak 120 -120 gidemez hiç bir 125 cc senin motorun düzde zorlanmadan 80-90-100 gidiyorsa normaldir yani
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Şu an bu konu içerisinde 75 kullanıcı var. (0 üye ve 75 misafir)