Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
26 Ağustos 2012, 11:15
fren hidroliğ eksilmez.. eksiliyorsa balata seviyesi düşüyor demektir.. biten balata azalan hidrolik seviyesidir yada bir kaçağın habercisidir... ha bide yıllar geçtikce diskte incelme olur ve o incelme seviyesi ile doğru orantılı olarak seviye eksilir...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
26 Ağustos 2012, 11:23
TheAzReaL07 adlı üyeden alıntı
koray abi kitapçıkta tavsiye edilen dot4 demiş sonuna da eklemiş dot4 bulunamazsa dot3 kullanılabilir diye , aynı tip fren hidroliği olmazsa reksyona girer fren perfonması düşer diyor
syf 6-20
dot4 alabilirsen dot4 al koray abi sen değiştirecem diyince bi bakayım dedim kitapçığa
kendin değiştireceksen çok dikkat et koray abi aman diyim boyaya gelmesin hiç iyi olmuyo
benim kitapçıkta dot 3 yazıyor ve yılda bir değiştirin diyor..
o zaman herkesin kitapçığı farklı... ama ben kitapçığa göre hareket etmiyorum... servis 2 yılda bir değiştir diyor
-
26 Ağustos 2012, 11:31
boşver koray..............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
26 Ağustos 2012, 13:54
eski ybr emde hiç hidrolik değiştiğiöi bilmem ilave etmişliğim vardır oda balata bitiyor o yüzden.. şu anki ybr emede ankarada hidrolik takviyesi yaptım dot 3 müydü 4 müydü fırat ta varmış..oda normalde eksilmez ön balata azaldığı için yağ seviyesi düşük görünüyor..motorumda 15-16 binde..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
26 Ağustos 2012, 14:02
aynen katılıyorum kanka.............
-
26 Ağustos 2012, 14:11
Herkeze iyi günler.Neşeniz daim olsun inşallah Dediğimi yapdım.Subapları Newceri abimizin konusuna bakaraktan yapdım şimdi içim rahat.Devirde düşmeler çıkmalar kayboldu.Aklıma gelmemişti burdan sorayım.Debriyaj balatasını değiştirirken şu resımdeki 6 numaralı service manuel de BALL diye geçen parça onu resimde işaretli çubuğa kaynamış.Serviste o bilyayı kesip yerine aynı bilyadan koydular.Soracağım şu bu bilya buraya neden kaynar yüksek ısıdan mı yoksa başka birşeyden mi ? Yada ne gibi zararı olur o bilyanın oraya kaynamasının.Şimdiden teşekkürler.
-
26 Ağustos 2012, 14:13
uniqe adlı üyeden alıntı
Herkeze iyi günler.Neşeniz daim olsun inşallah
Dediğimi yapdım.Subapları Newceri abimizin konusuna bakaraktan yapdım şimdi içim rahat.Devirde düşmeler çıkmalar kayboldu.Aklıma gelmemişti burdan sorayım.Debriyaj balatasını değiştirirken şu resımdeki 6 numaralı service manuel de BALL diye geçen parça onu resimde işaretli çubuğa kaynamış.Serviste o bilyayı kesip yerine aynı bilyadan koydular.Soracağım şu bu bilya buraya neden kaynar yüksek ısıdan mı yoksa başka birşeyden mi ? Yada ne gibi zararı olur o bilyanın oraya kaynamasının.Şimdiden teşekkürler.
http://i1202.photobucket.com/albums/...rek/Adsz-8.png
o kaynayan bilyayı ilk kez sende duydum.. sınırsız sayıda motor sökmeme rağmen bir ilk oldu seninki...
-
26 Ağustos 2012, 14:15
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
o kaynayan bilyayı ilk kez sende duydum.. sınırsız sayıda motor sökmeme rağmen bir ilk oldu seninki...
Yüksek ısıdan olabılır belki.Ordaki eleman çekdi çekdi gelmedi.İyi asıldılar çıkdı sonunda.Bakıyor içine bilya yok.Bakdı o çubuğa kaynamış bilya.Orda kesdi gitti bi dükkandan aldıda geldi aynı ebatlarda içine attı.
-
26 Ağustos 2012, 14:18
uniqe adlı üyeden alıntı
Yüksek ısıdan olabılır belki.Ordaki eleman çekdi çekdi gelmedi.İyi asıldılar çıkdı sonunda.Bakıyor içine bilya yok.Bakdı o çubuğa kaynamış bilya.Orda kesdi gitti bi dükkandan aldıda geldi aynı ebatlarda içine attı.
vaybe........................
-
26 Ağustos 2012, 14:21
Nası kullandıgımı anla işte Ne işe yarıyor o bilye ?
-
26 Ağustos 2012, 14:24
Normalde o bilya kendi düşüyor he eski balatayı sökerken..bana kalırsa sen ybr ye çok kaliteli yağ kullandın ondan oldu okan
-
26 Ağustos 2012, 14:27
uniqe adlı üyeden alıntı
Nası kullandıgımı anla işte
Ne işe yarıyor o bilye ?
uçarken çektiğin resim vardı hatırladım....
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:25 ----------
sedat_57 adlı üyeden alıntı
Normalde o bilya kendi düşüyor he eski balatayı sökerken..bana kalırsa sen ybr ye çok kaliteli yağ kullandın ondan oldu okan
hehehhehe..
aynen kanka........
-
26 Ağustos 2012, 14:27
Valla hacı castrolden başka yağ girmedi motora
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
uçarken çektiğin resim vardı hatırladım....
Tabiiki
-
26 Ağustos 2012, 14:31
uniqe adlı üyeden alıntı
Valla hacı castrolden başka yağ girmedi motora
Tabiiki
halen uçuyormusun paşa...
ben 2 kadeh içince r6 ile kapışıyorum....
-
26 Ağustos 2012, 14:33
Ben askerdeyken mi uçtun naptın bilmeyen arkadaşlr için tekrar paylaş kanka
-
26 Ağustos 2012, 14:35
Ben askerdeyken mi uçtun naptın bilmeyen arkadaşlr için tekrar paylaş kanka
2 kekeri yerden kesiyor... benim namın önemi kalmadı... ben tek teker o hiç teker....
-
26 Ağustos 2012, 14:40
Ben artık uçmuyorum ya Tekerler yere basıyor
-
26 Ağustos 2012, 14:42
uniqe adlı üyeden alıntı
Ben artık uçmuyorum ya
Tekerler yere basıyor
inanalım mı dersin.... bana hiç inandırıcı gelmedi.....
-
26 Ağustos 2012, 14:53
Yani bizde öyle ne o öyle tek teker.Önemli olan tekerler yere deymeden gidebilmek Yok abi arkadaş vardı ozaman gezerken yapıyorduk şimdi tek başına pek bi heyecanı kalmıyor.Sadece geziyorum motorla.
-
26 Ağustos 2012, 15:05
uniqe adlı üyeden alıntı
Yani bizde öyle ne o öyle tek teker.Önemli olan tekerler yere deymeden gidebilmek
Yok abi arkadaş vardı ozaman gezerken yapıyorduk şimdi tek başına pek bi heyecanı kalmıyor.Sadece geziyorum motorla.
bende öyle diyorum dağda bayırda fazla gezme..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler