Yok mu önerisi olan Kadıköy veya sirkeci taraflarında orjinal yedek parça bulabileceğim bir yer lazım dostlar?
Yok mu önerisi olan Kadıköy veya sirkeci taraflarında orjinal yedek parça bulabileceğim bir yer lazım dostlar?
Yamaha Ybr 125 2006 Kırmızı 40.000 km
Bu siteden hiç alışveriş yapan oldu mu acaba?
http://www.orjinalmotoryedekparca.com
yukarda sorumuş olduğum soruya bugün cvp bekliyom. Gece kaçtınız ama gündüz gazabımdan kaçamazsınız tek kurtuluş cvp yazmak. Delileo ekmekarası durmuş, f54 pelüş fatih, caniko kor@y, ramazan kardeşim. Bunlardan özellikle cvp bekliyom. Ampullerim normal yandığı halde neden fırın gibi kızışıp etrafını eritiyor, devir saatim aşırı alenktirenkten patladı. Hatta tamir ederken hissedilir derece çarpıldım.
GÜNAYDIN MOTÖR DOSTLARI, HAYIRLI CUMALAR OLSUN
apmülün etrafının erimesi demek motora taktığın ampülün normalden fazla akım çekmesi anlamına gelir.. mesela orjinal gösterge ampülleri 1,5 wat..piyasada kile 3 wat başlar.. led yada mavi ampüller daha fazla..... ön far ampülü 35 iken sonradan takanlar 55-65 takarlar....
diyer bir yandan motora fazla elektirik gelmesi konjektörle alakalı bir durumdur... ama şu ana kadar insanı çarpar bir boyutta bir elektiriği ilk kez senden duydum doğrusu...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar @ sepetçioğlu teşekkürler sağolasın
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
napardım bilmem seni bir gün görmesem sesini bile duymasam napardım bilmem..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Uploaded with ImageShack.us
ah ah otobüsle şehir den şehire dolaştım insanları umutlarına taşıdığım günler geldi aklıma... ne oldum demeyin ne olacağım deyin...
Uploaded with ImageShack.us
Ramço hayırdır? Dönüş günün yaklaştı herhalde sabah sabah melankoliye bağlıyosun
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Günaydın, hayırlı cumalar...
daha bir ay 5 gün var. zaten yüzde 90 çürük verecekler... ama velakin artık ticari amaçla araç kullanamayacağım.. sanırım ehliyet leri b +a2 olarak düzenleyeceklermiş...
yani e+d+g sınıfını geri alma ihtimalleri varmış....
ne süzülürdüm be bilader..... kaç kişiyi annesine kaç anneyi yavrusuna kavuşşturdum...kaç sevgili yarine gitti... kimi düğüne kimi cenazeye.... yeri geldi çok atılan çuvalı görmedim... yeri geldi çocuğu kucağında diye boş koltukta ücresiz götürdüm.... yeri geldi uykusuz gittim 3 kuruş uğruna...çünkü seviyordum işimi...
Takmaaaa kafanaaaaaaa Allah bi kapı kapar bin kapı açar derler bakarsın bi iş çıkar karşına daha çok seversin Kendimden örnek vereyim memuriyete girmeden önce Kamyon şöförüydüm çok severdim işimi arabaya binmek için can atardım abimin beğenmediği yerlere abimin beğenmediği yüklere hep ben giderdim ama şimdi memur oldum izinli günlerimde bile rica minnet güç bela çıkıyorum arabaya çünkü yeni işimi daha çok seviyorum
bakalım hakkımızda hayırlısı olsun..
Öyle öyle her şeyin hayırlısı inş. A-2 duruyo ya boşver sen E yi D yi alırlarsa alsınlar benden hatta B yi de alabilirler ama A-2 im giderse üzülürüm şahsen
a2 alsalar ehliyetsiz kullanırım... zaten sekiz yaşından 17 yaşına kadar kullandım.. 3 sefer bağlattım 6 ay hüküm aldım ..... çokta fifif...
Kullanmaya bende kullanırım 13-den 17 ye yaptığım gibi ama rahat kafa kullanmak başkaaaaa diğer türlü kullanmak başka
Yaa arkadaşlar sizdende bi akıl alayım malum akıl akıldan üstündür demişler şimdi ben kendime gezilerde uzun yolda ve ş.içi soğuk havalarda kullanım için 120-150 arası bi motosiklet pantolonumu alayım yoksa ucuzca bi kayak pantolonu birde dizlik alıp 50-70 e getireyimmi işi
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)