Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
25 Mayıs 2011, 21:45
Recaİ adlı üyeden alıntı
300 lira mı naptın kazıkçımıyım ben
300 e satıyorum demedim ki
Elimizde 2 tane uzay kafa var İsterseniz anlaşırız
(orjinal Yan sanayi değil )
hmmm bana mavi lazım. ama siyah ta OLABİLİR kaç para istiyorsun bakalım Recai bir de sol sinyal lazım
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Reklamlar
-
25 Mayıs 2011, 22:26
uniqe adlı üyeden alıntı
Kazıkçı reco
Sana beleş okancım ayıpsın
ozgurakman adlı üyeden alıntı
hmmm bana mavi lazım. ama siyah ta OLABİLİR
kaç para istiyorsun bakalım Recai
bir de sol sinyal lazım
Şimdi özgür bende 1-2 ay kullanılmış 0 uzay kafa var.Biliyosun uzay kafa tek değil rüzgarlığı demiri farı grenajı hepsi ayrı ayrı satılıyor almaya kalksan orjinal baya bi para tutuyor
Tertemiz 2 tane uzay kafamız var..Aklımda şuan bi fiyat yok aslında ama verirken komple vericem demirinden tut sinyali falan herşeyi hazır olarak normalde kimse böyle vermez ama benim ihtiyacım yok evde duruyor işiniz görülsün..Satsamda olur satmasamda öyle duruyor..
-
25 Mayıs 2011, 22:30
Recaİ adlı üyeden alıntı
Sana beleş okancım ayıpsın
Şimdi özgür bende 1-2 ay kullanılmış 0 uzay kafa var.Biliyosun uzay kafa tek değil rüzgarlığı demiri farı grenajı hepsi ayrı ayrı satılıyor almaya kalksan orjinal baya bi para tutuyor
Tertemiz 2 tane uzay kafamız var..Aklımda şuan bi fiyat yok aslında ama verirken komple vericem demirinden tut sinyali falan herşeyi hazır olarak normalde kimse böyle vermez ama benim ihtiyacım yok evde duruyor işiniz görülsün..Satsamda olur satmasamda öyle duruyor..
herşey güzel de Recai kardeşim ben şimdi bunu alsam daha boya yaptırıp boyatacağım ve orjinal sticker sipariş edicem... yani oradan da bir gider olucak. öğrenci olduğumu göz önüne alarak bana bir ÖM atarsan kalbinden geçen komple kafalık fiyatıyla ilgili iyi olur...
-
25 Mayıs 2011, 22:33
herşey güzel de Recai kardeşim ben şimdi bunu alsam daha boya yaptırıp boyatacağım ve orjinal sticker sipariş edicem... yani oradan da bir gider olucak. öğrenci olduğumu göz önüne alarak bana bir ÖM atarsan kalbinden geçen komple kafalık fiyatıyla ilgili iyi olur...
Stickerlar falan çok pahalı bildiğim kadarıyla özgürüm Bence mavi bulmalısın ama istersen Yarın fiyat konusunda bilgilendirme yaparım Arkadaşa sorayım.Enesin motorunu biz aldık biliyosun onun Uzay kafada evde duruyor..Onu yollıyabilirim
-
25 Mayıs 2011, 22:57
-
26 Mayıs 2011, 09:55
recai o zaman kaç para istiyorsun komplesine bir fiyat söylersen alırım ben benim motora takacam nasıl olsa benim motor siyah :D
-
26 Mayıs 2011, 10:29
Selamlar Herkese Gençler..Özgür merhaba..Yaşıyorum merak etmeyin ihtiyar abiniz ölmedi daha..Hayat koşturup duruyoruz..Ama motor sevgisi hep kalbimizde beynimizde..merak etmeyin..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
-
26 Mayıs 2011, 10:58
serdarmert adlı üyeden alıntı
Selamlar Herkese Gençler..Özgür merhaba..Yaşıyorum merak etmeyin ihtiyar abiniz ölmedi daha..Hayat koşturup duruyoruz..Ama motor sevgisi hep kalbimizde beynimizde..merak etmeyin..
Abi nerelerdesin sen
-
26 Mayıs 2011, 11:19
-
26 Mayıs 2011, 15:25
Abi aradığın için çok teşekkür ederim tekrar
güne Serdar abi'nin sesiyle başlamak ne güzel birşeymiş, aradı beni yaklaşık 32 dakika muhabbet ettik
abi söylemeden edemeyeceğim çok pozitif bir insansın valla tüm stresim gitti
Ne demek Özgür sende merak etmişsin beni eksik olma bu sayede tekrar aranızdayım..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:23 ----------
uniqe adlı üyeden alıntı
Abi nerelerdesin sen
İş güç koşturmaca derken geçmiş zaman sen nasılsın?
-
26 Mayıs 2011, 15:29
İyiyim abi obur sıtede goruyodum ama burda yoktun bırı yanlıs bısey mi yapdı ?
-
26 Mayıs 2011, 16:08
arkideşler ( arkadaşlar yazmayı bende biliyorum) nasılsınız.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
26 Mayıs 2011, 16:23
uniqe adlı üyeden alıntı
İyiyim abi obur sıtede goruyodum ama burda yoktun bırı yanlıs bısey mi yapdı ?
Yapsa ne yazar biri bişey yaptı diye kaçacak değiliz..
40+ yaş üstü motorcular grubu topiği kurmuştum. Çok tutulmuştu..Sonra site yönetimi tüm grupları kapattı ondan sonra biraz soğudum.. Çok düzeyli bir topikti ... Neyse.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:20 ----------
Bu arada 999 olmuşuz vay bee..
-
26 Mayıs 2011, 16:26
-
26 Mayıs 2011, 16:40
uniqe adlı üyeden alıntı
İyiyiz ramco abi sen nassın
Olsun mert abi bosver
Bizim mekana dokunamazlar
Ybr club kapandımı gıremıyrum
bilmem bakmadım epeydir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:31 ----------
http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
-
26 Mayıs 2011, 17:22
CBA adlı üyeden alıntı
arkadaşlar uzunca bi süre scooterdan sonra YBR 125 ESD almayı düşünüyorum. merak ettiğim bi kaç konu var sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
ESDlerin far tipi nedir xenon bağlamaya ne kadar uyumludur.
orjinal lastikleri iş yaparmı yoksa iyi bi lastik takmak gerekirmi.
birde periyoduk bakımları kaç kmde bir merak ediyorum.
forumda oldukca bol sayfa var karıştırdım ama bunlarla ilgili tam bi bilgi bulamadım. esd olarak konuşulmadıgı ıcın tamda emın olamadım soylenenlere. simdiden tşkler.
kimsenin bi bilgisi yokmu yani bu konular hakkında
-
26 Mayıs 2011, 19:34
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
arkideşler ( arkadaşlar yazmayı bende biliyorum) nasılsınız.....
iyiyiz ramazan abi motorun farını h4 yaptım ama olmadı kısa gene iyi göstermiyor kör kalıyor uzun eh işte fena değil en iyisi durumu düzeltince uzuy kafa yapmak:D
okan senin far nasıl gösteriyor kardeş
-
26 Mayıs 2011, 19:49
Benim farlar bana yetiyor.Yakındada xenon gelıyor zaten
-
26 Mayıs 2011, 19:56
uniqe adlı üyeden alıntı
Benim farlar bana yetiyor.Yakındada xenon gelıyor zaten
iyi bakalım alında görelim resimlerini ve videolarını bekliyoruz bugün windy s li bir arkadaş geldi manavgatdan onun motorda 8000k lık var deli gözüküyor yanması gündüz bile beğendim :D
-
26 Mayıs 2011, 19:59
Bakalım 1000 kim bulacak ??
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)
Bu Konudaki Etiketler