Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
24 Mayıs 2011, 11:49
cengaver29 adlı üyeden alıntı
hımm...cbf 250 kullandın nasıl motor abi?
125 lik 150 lik motorla beni çekmiy :D cbf 250
ybr 250 gt 250
bunlardan düşünüyorum en ucuzuda cbf aralarında?
cbf 250 alana kadar comet 250(hyosung gt250) almanı tavsiye ederim...
cbf 250 yağ yakar... titreşim azda olsa var.... eğzantirik zinciri devamlı bozuluyor... arka dişli ve zinciri devamlı bitiyor ve en önemlisi parçası çok pahalı..
comet 250 daha seri daha atak ve 150 km süratlerde sorun yaşatmayan motor... bastınmı 160 170 arasına yolu var...
cbf 250 maksimum 150 oda rampa aşşağı..3 adet cbf 250 eskitmiş biiri olarak söylüyorum... comet im olmadı ama hyosung gt250r ile motoru aynı... o yüzden konuşuyorum...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
24 Mayıs 2011, 12:35
.orjinal aynaları değiştirilip 2,5 cm daha uzuzn ayna takılarak kör nokta engellenmiştir... ön far düğmesi takılmıştır demişsin Ramazan... bana bir izah et bakalım şu işi, benim omuzlar geniş orj aynalarla bişey görmüyorum. hangi marka taktın nerden kaça aldın? far işini özellikle bekliyorum.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
24 Mayıs 2011, 12:39
far için siperlik kenarına düğme atarak olayı çözdüm... ayna olayı ise yan sanayi bir ayna... normalden 2,5 cm daha uzun demiri var ve o sayede kör noktayı alıyor... 30 liraydı yanlış hatırlamıyorsam.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
24 Mayıs 2011, 12:40
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
cbf 250 alana kadar comet 250(hyosung gt250) almanı tavsiye ederim...
cbf 250 yağ yakar... titreşim azda olsa var.... eğzantirik zinciri devamlı bozuluyor... arka dişli ve zinciri devamlı bitiyor ve en önemlisi parçası çok pahalı..
comet 250 daha seri daha atak ve 150 km süratlerde sorun yaşatmayan motor... bastınmı 160 170 arasına yolu var...
cbf 250 maksimum 150 oda rampa aşşağı..3 adet cbf 250 eskitmiş biiri olarak söylüyorum... comet im olmadı ama hyosung gt250r ile motoru aynı... o yüzden konuşuyorum...
ulen geçen yaz ben de bi niyet etmiştim hadi sonra er5 alırım diye vazgeçtim. demekki bu yüzden ucuz cbf250'ler
-
24 Mayıs 2011, 12:44
ozgurakman adlı üyeden alıntı
ulen geçen yaz ben de bi niyet etmiştim hadi sonra er5 alırım diye vazgeçtim. demekki bu yüzden ucuz cbf250'ler
içi seni dışı beni yakar.... tabi ben kuryelik yıllarında kullandım...
-
24 Mayıs 2011, 12:47
far için siperlik kenarına düğme atarak olayı çözdüm... ayna olayı ise yan sanayi bir ayna... normalden 2,5 cm daha uzun demiri var ve o sayede kör noktayı alıyor... 30 liraydı yanlış hatırlamıyorsam.....
Rica etsem detaylı bir foto koyar mısın... bana da lazım ona göre alayım aynısından
-
24 Mayıs 2011, 12:49
tamam da nerden aldın? riallide var mı ki aynısından...
riallide olabilir... onu kurtuluş ırmak ile konuşarak almalısın..... ben istanbuldan aldım ama istanbuldaki bir çok tamirci rialliden yedek parça temin ediyor... isimsiz karton kutunun içindeydi....
-
24 Mayıs 2011, 13:04
Ramço özel mesajını bi kontrol ediver
-
24 Mayıs 2011, 13:35
Bende Kingi 5 milyar yazıp koyayayım
-
24 Mayıs 2011, 14:14
o ramazan abi satıyor musun motoru hayırdır :D
-
24 Mayıs 2011, 14:29
okan sana müjdem var zenonlar elimde... monza marka balans var... kablo operasyonuna başlayacağım yarım saat sonra....
-
24 Mayıs 2011, 14:42
okan sana müjdem var zenonlar elimde... monza marka balans var... kablo operasyonuna başlayacağım yarım saat sonra....
Aga montaj işlemini detaylı fotoğraflarsan çok ama çok iyi olur. bir de bi-xenon'mu? merceği var mı?
-
24 Mayıs 2011, 15:05
Aga montaj işlemini detaylı fotoğraflarsan çok ama çok iyi olur. bir de bi-xenon'mu? merceği var mı?
ben mercekli zenonları sevmiyorum... motosiklette zenon u karşımdaki adam beni fark ettin diye kullanıyorum ve başındaki şapkayı bile söküyorum.....
-
24 Mayıs 2011, 15:23
ben mercekli zenonları sevmiyorum... motosiklette zenon u karşımdaki adam beni fark ettin diye kullanıyorum ve başındaki şapkayı bile söküyorum.....
kızma ama yaptığın şey etik değil... çekecek misin foto?
-
24 Mayıs 2011, 16:26
kızma ama yaptığın şey etik değil... çekecek misin foto?
ağa etik olmadığını biliyorum ama onların beni görmezden gelmeside pek etik değil... üstlerime acımasızca kırmalarıda öyle....
-
24 Mayıs 2011, 16:42
slm arkadaşlar biliyorsunuz ki motorumun önünü yuvarlak ybr farı taktırdım aydınlatması iyi değil iyi olması için ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
-
24 Mayıs 2011, 16:55
fat280 adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar biliyorsunuz ki motorumun önünü yuvarlak ybr farı taktırdım aydınlatması iyi değil iyi olması için ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
h4 ampüle çevirmen role takman yine memnun kalmazsan zenon alman lazım...
-
24 Mayıs 2011, 16:58
funny adlı üyeden alıntı
S.a Uzun Zamandır girmiyordum! siteye (: Tekrar qeLim dedim Bi kaç deqişkLik yaptım 2 ay önce aLmıştım Motoru fotograflarını koydum (: yaptıqım yerniLikLer! Ön Amatsör Düşürdüm!
Bi kaç yazı we ŞekiL Attım Ön arka Kırmızı Buz beyazı RenkLer ! deponun aLtında PoLis Siren Lamba Sistemi (: AngeL Eyes Far! En önemLisi :D Kuruk Demiri Kestirdim İşte Bi kaç ayar Motoruda Açtım 2 Kişi 115 yaptım Düz yoLda ikimizde 90 kilo üstü (:
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:55 ----------
:D bu arada farın kısa hali + motor biraz kirLi (: kusuruna bakmayın... (:
Birşey soracaktım, angel farları nasıl taktınız acaba. Angel'ların çıkışına anahtar mı bağlıyoruz. Bende de var mercekli angel far. Haftasonu bir ustaya gösterdim senin fara sığmaz bu dedi. Ama bence sığar. Sadece bağlantı konusunda tereddütlerim var. Xenon bağlantısını yapabiliyorum ama angel'ın ucundan çıkan iki tane uç var. Onları nasıl bağlayacağım bilemedim, yoksa onları park'a mı bağlıyoruz?
-
24 Mayıs 2011, 17:06
h4 ampüle çevirmen role takman yine memnun kalmazsan zenon alman lazım...
abi h4 ü takınca role mi takman gerek role takmadan taksak olmaz mı?
-
24 Mayıs 2011, 18:16
Tamam ramazan abi takda gorek
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 281 kullanıcı var. (0 üye ve 281 misafir)
Bu Konudaki Etiketler