Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
21 Mayıs 2011, 20:50
uniqe adlı üyeden alıntı
Biyerleri kısa devre yapmısdım bılmeden ondan oldu
Ama sımdı anahtar bagladım hem xenon ıcın ıyı oldu.
neredeki kabloyu nasıl yaptın? anahtarı nereye taktın? bir iki foto çeker misin?
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Reklamlar
-
21 Mayıs 2011, 20:56
Bizim yavrular Windy'nin yanında kedi gibi kalıyomuş diyorlar.Gerçi bizim kedilerin tırmandığı dağların yarısına çıkabilirmi windy meçhul.
-
21 Mayıs 2011, 21:29
ozgurakman adlı üyeden alıntı
neredeki kabloyu nasıl yaptın? anahtarı nereye taktın? bir iki foto çeker misin?
Akünün orda far rölesini çıkarıp çapraz uçları kısa devre yapınca yanıyor ben o 2 kablodan aldım ucuna anahtar bagladım parklar yanıyor sadece kapatınca acınca normal.Yarın cekıverırım.
RamonRojo adlı üyeden alıntı
Bizim yavrular Windy'nin yanında kedi gibi kalıyomuş diyorlar.Gerçi bizim kedilerin tırmandığı dağların yarısına çıkabilirmi windy meçhul.
Aynı cumle ıcınde bıle gecemez.
-
21 Mayıs 2011, 22:06
uniqe adlı üyeden alıntı
Reco iyim sen nasılsın gorunmuyon
Pardon karıstırmısım ben
Eywallah kardeşim allaha şükür..Çalışıyoruz napalım
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
okan bir depo benzin sana rahat rahat yeter... sen yola çık gerisini boş ver....
Ramazan abi bizi hiç görmüyosun
Xenon var bende 2 aydır hiç bir sorunu yok beyler devam edin
-
21 Mayıs 2011, 22:45
ozgurakman adlı üyeden alıntı
Unique senin ybr neden elektrik arızası yapmıştı? ben de xenon takıcam ama tüv(fenni muayene)den geçer mi? yoksa problem çıkarırlar mı?
zenon ile muayeneden geçmiyor... benimki yedinci ayda.... söker takarım ne olacak...
recai görünmeye başladım yeniden ekranlardayım.. havayı sıcak buldummu yollardayım...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
21 Mayıs 2011, 22:58
zenon ile muayeneden geçmiyor... benimki yedinci ayda.... söker takarım ne olacak...
recai görünmeye başladım yeniden ekranlardayım.. havayı sıcak buldummu yollardayım...
Abi burda kap kara bulutlar adamın içi kararıyor ya
-
21 Mayıs 2011, 23:03
buralar çok güzel..... hava miss gibi...içim kıpır kıpır..... motorum limitleri zorluyor...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:00 ----------
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
21 Mayıs 2011, 23:07
Köy hayatı yaşıyorum zaten.Burda heryer traktor.Koy hayatı gıbısı varmı be
-
21 Mayıs 2011, 23:18
uniqe adlı üyeden alıntı
Köy hayatı yaşıyorum zaten.Burda heryer traktor.Koy hayatı gıbısı varmı be
aragazı çekerek traktör kullanan bir tek ben varım bizim köyde.. ama hasta oldular yakında hepsi bana benzeyecekler...
-
21 Mayıs 2011, 23:24
Aynen dedem de international 444 var abi sesi duysan.Köpek gibide çeki var.Herşeyim doğal süt yumurta mantar desen bol.Ohhh
-
21 Mayıs 2011, 23:28
uniqe adlı üyeden alıntı
Aynen dedem de international 444 var abi sesi duysan.Köpek gibide çeki var.Herşeyim doğal süt yumurta mantar desen bol.Ohhh
gelecem yakında sıkma canını
o zaman göstereceksin bana köy hayatını....
-
21 Mayıs 2011, 23:28
gelecem yakında sıkma canını
o zaman göstereceksin bana köy hayatını....
Tamam culuklar tavuklar ordekler Dedemlerde yaylaya cıkdı.Gelebılırsın artık
-
22 Mayıs 2011, 10:48
günaydın dostlar nasılsınız... motorun yan çantalarını söktüm....
-
22 Mayıs 2011, 11:32
günaydın dostlar nasılsınız... motorun yan çantalarını söktüm....
ben takmaya çalışıyorum para biriktiriyorum sen söküyorsun. neden söktün?
-
22 Mayıs 2011, 12:53
Merhaba arkadaşlar, ybr 125 kullanan arkadaşlara bir sorum olacak! Cbf 150 motoru çok kısa bir süre kullandım, sabahları çalıştırınca biraz zorlanarak çalışıyordu, servisine sordum, bu motorlar sabahları çalışınca böyle yapar demişlerdi. ybr 125 için de aynı sorun var mıdır? teşekkür ederim.
-
22 Mayıs 2011, 13:38
caferkarakus adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar, ybr 125 kullanan arkadaşlara bir sorum olacak! Cbf 150 motoru çok kısa bir süre kullandım, sabahları çalıştırınca biraz zorlanarak çalışıyordu, servisine sordum, bu motorlar sabahları çalışınca böyle yapar demişlerdi. ybr 125 için de aynı sorun var mıdır? teşekkür ederim.
bu bir sorun değil ki, tek silindirli bütün taşıtlar soğuk çalıştırma denilen uzun süre bekletilmenin ardından ilk çalıştırma esnasında anında marş almaz. 2-3 saniye sürer.
-
22 Mayıs 2011, 18:07
-
22 Mayıs 2011, 21:16
slm arkadaşlar forumu bi süredir takip ediyorum ve kismetse bir ay içinde benimde bir ybr'm olacak, şimdi aranızda satmak isteyen var mı öğrenebilebilir miyim bide geri besleme olayını soracam iyi mi kötü mü
-
22 Mayıs 2011, 23:25
slm arkadaşlar iyi akşamlar herkese :D
-
23 Mayıs 2011, 00:29
arkadaşlar topiğede yeni katıldım, forumada ilk motorum olacak ybr olsun diyorum, ben şuan kırıkkaledeyim ağustos 5 ehliyet elimde olacak, bi süre sorunsuz binebileceğim km30 bini geçmemiş kuryeye girmemiş bi motor arıyorum, haberin olursa yardımını bekliyorum, saygılar.
YArin MAbedine HAsretim= YAMAHA:queen:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler