3200ytl arkadasım ama bayiler genelde sart kosar biz yaptırıcaz diye
ya arkadaslar bide irc diye bi marka var yılların lastigi acaba onlarla degistirsek nası olur ya bide kafama takılan bu sambireyelli lastikler bizim jantlar tubless lastigi nası kaldırır yani dubless aldıkmı artık ic lastik kullanmıcazmı demistim biri cevap versin yavvv.bugün az daha ucuyodum gene viraja daldım bi baktım motorun arkası yanımda gidiyo debrija asıldım topladı lastikler cok kötüüü!!!!
Arkadaşlar Tüm Motorsiklet kullanıcılarının ve islam aleminin Kurban bayramını kutar yeni yılın hayırlara vesile olmasını dilerim. herkese iyi tatiller
merhaba ybr kullanıcıları
ben uğur eskişehirliyim pazartesi 1.sayfadan okumaya başladığım bu topiği şimdi bitirebildim mutluyum gruruluyum
mart ayı itibariyle bende 2. el bir YeBeRe (tercihen2004) almayı düşünüyorum ilk vitesli motorum olacak nasipse ama yeni bi sürücü sayılmam kendimi bildim bileli moped kullanıyorum
neyse bu gereksiz bi bilgi oldu ilk msjımda sizi sıkmak istemiyorum sabırla okdugunz için tşk ederim
[B]dirty bike[/B]
Ybr konusunda lasik tavsiye diye aratırsan bir sürü alakalı konu cıkacaktır oncelerde cok tartışıldı bu konu.Ben pirelli mt ...(kac oldugunu hatırlayamadım ondan alıcam.pirellili bi tane ybr fotosu wardı elimde bayaa hacimli duruyordu motor üstünde
Hade Hayılısı.Bende şubatla Mart arasında eskişehire geliyorum diplomamı almayaa Off ya tamda soguklar başlayıncaa Gittigimde kar yağsa barii
arkadaşlar herkesin bayramını ve yeni yılını kutluyorum 2007 de yeni ybrcileri bekliyoruz aramıza
Ride your way
saol hedo 2007 de ybr yle nice nice kazasız km ler işallah
bu arada ybr nin orjinal lastikleri karda deneyen oldumu?
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
bayramınız kutlu olsun ve mutlu,sağlıklı,kazasız nice yıllara...
arkadaşlar önce bayraminiz mübarek olsun..
ybr ile en fazla km yapan arkadaşimiz varmi uzun yol ve şehir içi kullanipta performansindan memnun olmayan bu motor uzun yol için degil diyen varmi 125cc az geliyor diye...
ben bir insane'i bilirim 22000 km deymiş allah kazadan beladan korusun maşallah maşallah:D
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...0&AdId=1673480
arkadaşlar bakın belki bi yararı olur 2004 model ybr si olanlara rüzgar ı kesmek için gözüme çarpdı kokayım dedim
o bir endurocuinsane sen kargocumusun bukadar kmyi yapıyorsun
[B]dirty bike[/B]
iyi bayramlar ybr daşlarım
merhabalar... ben de bir ay kadar önce ybr ci oldum, ikinci el 2004 model. süper zevk alıyorum, daha uzun kilometreler boyunca bineceğe benziyorum..
bi tane de vosvosum var, o beni kışın sorun çıkarması yüzünden deli eder, sabah olur marş basmaz, ben mahalleyi toplayıp ittiririm vosvosu filan :) o yüzden ybr, kalitesini ayrı bir yere koyuyorum, hem elektrik marşı hem de kick startı ile beni tavlamış bir makinadır :) temmuzdan beri yattığından dolayı aküsü boştu, kick start kullandım bolca, tıkır tıkır çalışıyor, her seferinde hayran kalıyorum. şimdi akü de şarj oldu.. arada elektrik marş...jikle ile 4000 devir, sonra jikleyi kapama taktiğini kullanıyorum...forumdan öğrendiğim güzel taktiklerden :)
lastik meselesine gelince, ıslak yerlerde dikkatli oluyorum, 100 kmdir tepesindeyim, bir sorun yaşamadım. dikkatli olun sadece, benim gibi lastiğe ayıracak paranız yoksa henüz :) yavaş gidin..
herkese kazasız belasız bir yıl dilerim..
Yamaha YBR ile 180km/h ama 170cc
ewet verildi
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)