Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
24 Aralık 2006, 00:56
yalniz benim yazın yapdığım kazayı yapmışsın şerefsiz ana caddede u dönüşü yapdı aniden sürücü kapısından girdim bende asfaltda öylece yatmak çok kötü bişey geçmiş olsun motorları saymıyorlar deren görmüyorlar desen daha doğru olur görüpde yola atlamazlar diye düşünüyorum bu arada ne zamandır yazmıyor öslemişim topici;
arkadaşlar ben ybr için karuma demiri alıcam ama klasik olanlardan deyil hafifkısa şekilli koruma de. var.sadece istdanbuldamı satılır internetden sipariş edebilirmiyiz bildiğiniz site fln varmı yardımcı olabilirmisiniz..
birde insane gidona elcik koruması yapdırıcam diyordu geçen sayfalarda gördüm yapdırıp yapdırmadığını örenebilirmiyim bende düşüyorumda gerek görüntü gerek rüzgardan koruması bakımından faydası çok olur birde ısıtmalı elcikle ellerde üşğme problemi kalmazzz...
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Reklamlar
-
25 Aralık 2006, 22:17
arkadaşlar ybr için arka lastik sordum.metzeller vardı.45 dedi.
metzeller mi iyi yoksa pirelle mt25 mi? sanki metzeller daha iyi gibi geldi
-
25 Aralık 2006, 22:29
-
25 Aralık 2006, 23:03
bugün sağ ayna aldım.
orijinal 35 ytl,
yan sanayi 15 ytl.
metzeler ve pirelli (tubeless) ön+arka 85 ytl. montaj 15 ytl.
bilginize...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
25 Aralık 2006, 23:12
abi sinir oluyorum su lastik isine
metzeler deyip takacak olduklari lastik tubetype
iclastik icin olan lastigi ic lastiksiz tubeless gibi yani takiyolar
sunun ybr icin olani vede on arka tubeless olani istiyorum buzmotorda bulamadim .. bulan olursa urun kodunu paylasirsa sevinirim iyi surusler
kaza yapan arkadaslara cok gecmis olsun en kisa zamnda ileri surus motosiklet egitimine katilmalarini siddetle tavsiye ederim ,
-
25 Aralık 2006, 23:48
Konu Başlığı : Yeni Yamaha YBR125
Bu konuya 1945 cevap yazıldı 102094 kere görüntülendi.
Konunun ilk (birinci) mesajı :
gaffar adlı üyeden alıntı
yazımı sildim arkadaşlar çok komik duruyodu
Hocam bişeyler yaz şuraya.Motorun 2 fotoğrafını koy.Gözünü sevem...
-
25 Aralık 2006, 23:51
arkadaşlar su ısıtmalı elcikleri nerden aldınız??nekadara??
-
26 Aralık 2006, 00:19
ya bu lastik hakkında hangisinin yağmurda özellikle yol tutuşu daha iyi?
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
-
26 Aralık 2006, 01:00
benimde acilen arka lastiği değiştirmem lazım.lastiğin yüzeği dümdüz olmuş.metzeller marka alıcağım.
motor 6500 km de ve debriyaj balatasını değiştiriyorum.Sibob ayarı yapılacak.
bugün işe giderken yolda benzinim bitti.2 km kadar yayan olarak benzinliğe gidiyordum.Allah razı olsun beni gören bir motorlu arkadaşımız bir miktar motorundan benzin çekti.onun yardımıyla bi 2-3 km lik yoldan kurtuldum.motorcu dayanışması bu olmalı...bundan sonra bende yolda kalmış birini gördüğümde elimden geldiği kadar yardım edeceğim..
-
26 Aralık 2006, 01:16
Benzin çekme işi nasıl oluyor??
Ya yolda durmuş -yadakalmış artık bilemeyeceğim- motosikletinin yanında bekleyenleri görüyorum öle bakıyorum gözlerinin içine bir prblem varsa yardım ederim diye ama kimse bi el işareti falan yapmıyor..Gerçi durup bir sorun mu var demek istiyorum çok ama güvenemiyorum açıkçası birazda..:(
-
26 Aralık 2006, 01:44
hedowich adlı üyeden alıntı
arkadaşlar su ısıtmalı elcikleri nerden aldınız??nekadara??
Ben Almanya'dan bir arkadaşıma getirttim. Nadir de olsa burada da satıldığı oluyor.
mesela;
http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...19380&Preview=
(ama buradaki fiyat biraz abes)
-
26 Aralık 2006, 02:19
-
26 Aralık 2006, 03:17
morrigan adlı üyeden alıntı
Benzin çekme işi nasıl oluyor??
:(
motorun benzin deposundan benzin almak demek
-
26 Aralık 2006, 15:56
-
26 Aralık 2006, 17:11
-
26 Aralık 2006, 18:25
ya arkadaslar bide irc diye bi marka var yılların lastigi acaba onlarla degistirsek nası olur ya bide kafama takılan bu sambireyelli lastikler bizim jantlar tubless lastigi nası kaldırır yani dubless aldıkmı artık ic lastik kullanmıcazmı
-
26 Aralık 2006, 19:18
motor çok iyi gidio ama bee kurye dostu
-
26 Aralık 2006, 23:29
godfather adlı üyeden alıntı
depoyu açarsın bi hortum bulursun tercihen 1 mt kadar hortumun bir ucunu depoya daldırıyorsun ,diğer ucunu ağzına alıp(tehlikelidir kafa yapar
) ağzına benzin gelene kadar hüpletiyorsun , benzin gelince önemli olan nokta şu hortumun içine hava aldırmadan parmakla tutuyorsun ve hortumun elinde olan ucunu benzin aktarmak istediğin kaba v.s. ye tutuyorsun, hortu hava almadan yapmayı başarırsan kaba benzin akmaya başlıyor . burda bir önemli nokta daha var : benzin doldurduğun kabı deponun altında bir seviyeye tutmak gerekiyor deponun yanında veya yukarısında olursa benzin gelmez ..
aslında biraz karışık bi açıklama oldu , fiziksel nedenni açıklasaydım belki daha kolay anlaşılırdı :
olay archemed'in yaptığı deneyli ilgili aslında yani hava basıncı deneyi , bulunduğun seviyedeki hava basıncı her zmana yeterli oluyor ,basınç sıvıyı itiyor biraz yer çekiminin yardımıyla herhangi bir sıvıyı başka bir kaba aktarabiliyorsun.aslında bileşik kapların ters çevrilmişide denebilir .(yaşasın bilim
) bu olaya sifonlamada deniyor
yada
hortum borusu çıkartılır boş bir şişe-bardak vs. bulunur.benzin vanasını açarak şişeğe veya bardağa vs. benzin doldurulur. bu daha anlaşılır oldu galiba
-
27 Aralık 2006, 01:09
sonix adlı üyeden alıntı
motorun benzin deposundan benzin almak demek
sen sus birkerem sonix, godfather ne diyorsa odur.Sen dalga geç bakalım habire..hıhhh...
-
27 Aralık 2006, 01:25
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)
Bu Konudaki Etiketler