arkadaşlar bende pazar günü 620 km yakın motor gezisi yapacam inş. bir aksilik olmassa motoru hiç durdurmayacam yani anlayacağınız bakalım nasıl olacak :D
arkadaşlar bende pazar günü 620 km yakın motor gezisi yapacam inş. bir aksilik olmassa motoru hiç durdurmayacam yani anlayacağınız bakalım nasıl olacak :D
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
recai sinyaller olmadı küçük sinyal almak zorunda kaldım farı tutan saç çok küçükmüş sinyal girişleri :D ama güzel bi sinyal aldım ledli
Arkadaşlar ybr için bana kalırsa 100 km/h fazla
80-90 ideal hızları gibi geldi bana
80'le giden bir tırı sollayayım dedim ecel terleri döktürdü bana
Frenlerin zayıflığıda caba
Kısaca daha çok köy yolları gözüktü bana
Zaten maksat gezmek değilmi ama...(sonu zorlama oldu)
Evet......
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:14 ----------
Riallideki kapağa bakın
http://www.rialli.com/9720__yan-kapa...br-2009-siyah/
HONDA
s.a ben arka tekeri değişmek istiyorum geçenlerdede söylemişdim.m22 mt 65 istiyorum ama bulamadım.rialli.com la görüştüm onlardada yok bana 100/90-18 yada 90/90/18 UNILLI markayı önerdi çok güzel oldugunu söyledi.sizde alıyımmı kullanan varmı.100-90 hangisini önerirsiniz hız artışı eksilmesi önemli diil benim için güvenli sürüş daha önemli.
Benim lastiği öneririm irc nr 47 55 tl ye aldım güzel lastik.Yukarda resimde görülüyor.
HONDA
yeni farım nasıl yakışmışmı
Uploaded with ImageShack.us
Zaten bu farlar yakışıyor ybr ye bence güzel olmuş güle güle kullan.....
güzel olmuş uğur kardeş :D
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
Uğur..O Arkadaki sinyallerden önede al..Önü farklı arkası farklı olmaz..Dediğim demirden alıcaktın bak yuvarlak kafa ne güzel oluyo..Ama o sinyal işini hallet bence.
ya zaten ön sinyaller led miş sinyalleri yaktıgımda hep yanık kalıyor akü kaldırmıyormuş ledleri değiştircem hepsini
Uğur bence orjinal farı daha güzel.
yunkur nurdan alabılırsın hem 100 lük.
http://www.yildizticaret.com/pro/186...18-NR47-LASTIK
HONDA
s.alykm.arkadaslar motorum ani hızlanmalarda 8bin devırde gaz kesıyodu sonra tekrar devam edıyordu.servıse göturdum usta kullandı kesıcıye gırıyor normal dedı.sızce normal mi?
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)