10.000 kmde gözlemin nedir bi yamuğu oldumu hiç makinenin?
Yok allahaşükür yolda bırakmadı benzin bitti gene bırakmadı Bugün gezdim epey yedekdeydi benzin bitti çalışmadı çalışmadı cikleyi açdım nasıl olduysa çalıştı kökledim benzinliğe hemen
HONDA
Beyler benim ls2 çalınmıştır..Gdr'nin bu modelini almayı düşünüyorum nasıl sizce ?
Fatih dükkanın önünden çalmışlar Normalde kask bırakmam ben Ama dükkanın önünden insaf be kardeşim..Zaten camı falan gidikdi çok önemsemedim..Takadını doldurmuştu önceki motorla çok kaza atlatmıştım o ls2'yle..Bu kask 100 lira +ydı 80 liraya düşmüş yarın almayı planlıyorum fiyatı uygun geldi.Hem siyah vizorlu falan..Cam almaya gerekde yok hepsi hazır 80 lira iyi değilmi sence ? Kaliteli bi kask
iyi iyi al bende lazer lz6 aldım 100 liraya buna benziyor tipi ama seninkinde siyah vizörde varmış çok iyi al tabi
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
Uploaded with ImageShack.us
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:09 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:29 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:37 ----------
Off uğur Off
1'den 4'e kadar olan siyah güzel..Rengi çok hoş
Atası burda bak..
yukarda benım attıgım resımlerde yuvarlak farın içi cok iyi belli oluyor senın taktıgında yuvarlak far camı neden kapalı
la o adamın taktıgı far değil yur dısında öyle satılıyor farlar içi daha iyi nikelaj belli oluyor.bende yarın takcam yuvarlak far hangısınden alayım? bulabilirmıyım içi belli olan fardan
Kesinlikle normal olanından al.O dediğine bugun baktım çok irenç gözüküyor Sakın alma ha..Sanayiye git eski sanayiye nerseye gir ybr için yuvarlak kafa olan de uygun fiyatlımı istersin diye soruyor uygun olan o senin dediğinden, diğeri bizimkilerin normal üretimi olan far..Alma derim ben onu
üstten 7. resim farın içi daha belirgin sizin taktıgınız fardan daha ii gosterır bence xenonla
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:44 ----------
tmm bende ozaman senın taktıgın tipten alıcam ama 40 tl dedı bugun orjınalmiş
Git al beğendiğini ozaman İçini zaten göremicen xenonla farketmez.Ama Normal olanı benim dediğim zevkine göre al sen bi sıkıntı yaratcağını sanmıyorum
40 lira verme.Orjinal değil o.Orjinali 150 lira mı 300 lira mı neydi tam hatırlamıyorum Yan sanayi o adamın dediği adamlar yan sanayiye orjinal diyor hayır anlamayanada öyle kakalıyorlar.
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)