Adamım cok gecmiş olsun Böyle insanlıktan cıkmışlar ceza almadan kurtulmamalı...
Adamım cok gecmiş olsun Böyle insanlıktan cıkmışlar ceza almadan kurtulmamalı...
dostum öncelikle büyük gecmis olsun ya bu otomobil sürücülerinden cekilen nedir böle ya adamlar hayvan gibi motorları takmadan yollarına devam ediyolar bu ülkede motorcular hic ama hic tınlanmıyor bide bayan sürücü olması gercekten cok sasırtmadı beni daha dikkatli olalım durus mesafesini ayarlıyıp karsıdakinden önce reflex edinelim cünkü onlar bizi zaten görmüyor.
http://www.ikiteker.org/modules.php?...ighlight=taksi
Şu adresten ne yapman gerektiğine dair deaylı bilgi alabilirsin...
hocam çok geçmiş olsun. ben de yakın zamanda kaza geçirmiştim ama adam efendi efendi beni hastaneye de götürdü motoru da yaptırdı. ya insan düşünüyo bu memlekette motora binilir mi diye bazen.
arkadaşlar size şunu söylim trafik polisi motor kazalarıyla ilgilenmiyor artık..çok fazla motor kazası olduğundan ilgilenemiyorlarmış..buda bilginize olsun
GAME OVER
öncelikle serüven60 kardeşimize geçmiş olsun:
mehaba arkadaşlar
uzun süredir foruma giremiyorum hasret kaldım bunun nedeni geç olarak öss sınavlarına hazırlanmaya başlamam sabah dershane öğleden sonra etüt akşam evde ders çalış artık saçlarımı yıkayacak zaman bulamıyorum bu gün bi değişiklik olsun dedim forumu açtım .belki gene uzun süre forumu açamıyacağım ....
motoru garaja kaldırdım malum havalar kötüleşiyor gibi bende artık sezonu kapatmış sayılırım belki ayda bir kaç kere çıkarıp kullanırım çünkü hasretine dayanamam
farınız ve yoluuz hep açık: iki tekeriniz hep yerde kaskınız başınızda olsun
Kask tak!
arkadaslar mekaniker makanikten iyi anlayan arkadaslara bi sorum olacak benim motorda yeni bi sorun basladı gidonu tam sag yapıp yokus inmeye baslayınca motor tıpkı abs li arac gibi gidonu titretiyo düz yolda bisey yok bitürlü anlamadım balataları söktüm zımparalayıp taktım ama sorun devam ediyo ya acaba fren merkezini zımparalayıp araya pul koymustuk onunlamı ilgili gerci düz yolda bi sorun yok ama genede merak ettim bi abs eksikti hatta saga kırınca absden daha cok vuruyor beni gene kızdırdı ybr ve su frene basınca olan bosluk tam dururken gidona bi bosluk titresimi geliyo gerci garantiden canak takımı siparisi verdik ama oda gelirse,son soru fren merkezi nekadar komple hani su kaliperleri tutan en alt parca bilen varmı.
ön disk makenizması disk hariç 50-60 milyondu bir kaç ay önce .
serüvenci80 geçmiş olsun
sonix bana cıkarttıkları hesabı ögrensen cok sasırırdın 45 balatalar ve 100 ytl de alttaki merkez artık kampana tutucuları falan duymak istemiorum ya bune ya bmw ye biniyoruz biz valla dedigin fiyata halleden varsa mekanizmanın hepsini tlf nu ver kargoyu ben öderim, sagol dostum.
yetkili servise yaptırdıysan fiyat normal.biz servislerden almayız.yedek parça satan yerlerden alıyoruz.
arkadaşlar bende kaza yaptım siftah yaptık yanii akşam bindim motosikletin üzerine ısındırdık neysee motoru çıktım yola karakolun arka tarafında 40,50 ile giderken yol iki şeritliydi araba sürücüsü sağ şeritte ben sol şeritte sinyal ve sol şeride geçmeden öünmde aniden sola dönmeye çalıştı kavşaktan frendir falan çarpmaktan kurtulamadık yan kapıdan girdim arabaya sola yattı motosiklet kaydı falan bana birşey olmadı yalnız motosikletimde 3500 ytl hasar var yadek parçaları deli paraymış yaa yüzde yüz karşı tarafa verdi trafik onu sigortası ödeyecek 3000 ytl yii ekspertiz gıcık çıktı bir iki şeyi kabul etmemiş onları cepten yaptıracağız artık
herkese kazasız belasız sürüşler aman araç sürücülerine dikkat etsinler motosikletleri saymıyorlar
çok geçmiş olsun
dostum sanada gecmis olsun ya kıstanmıdır nedir kazalar baya cogaldı cok dikkat etmek lazım.
ya ben bodrumdayim burada öyle bi imkanım yok olsada hemen hemen servisle aynı sistem isler yani pahalıdır en yakın buraya milas var ben en iyisi ordan bakayım veya varsa intden satıs yapan ucuz ve güvenilir biyer bana linkini verin ancak aklıma bisey takıldı bu takacagımız parcaların garantisi ve güvenilirligi nasıldır yani 2gün sonra merkez catlayıp diski falan yemesin neyse ya zaten ilk aldıgım günden beri bıktım motorun ön takımından bakıcaz
sağolun arkadaşlar..siz siz olun tam korumasız asla binmeyin..emin olun herşeyden daha değerlisiniz
GAME OVER
Aykan
maalesef internet ten satış olmuyor.buradaki yamaha parçacılarından bulabilirsem telefon numaralarını alırım.yaparlarsa kargoyla filan gönderirler.
Herkese selam.Bende şimdi bütün formu okuyup bitirdim hatta bir kısmınıda usb ye kopyaladım.Malum benim ybr de sorun olursa okumaya ihtiyacım olabilir.Çok faydalı oldu benim için emeği geçen herkese teşekkürler
Yalniz1789 çok geçmiş olsun...
godfather sana da başarılar dilerim.çabalarının boşa gitmemesi için duacıyım,Allah zihin açıklığı versin...
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)