Uploaded with ImageShack.us
erdinin motoru düzce dirifttt
bolu tüneline gelmeden...
şimdilik bu kadar...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ybr ile nasıl gezdnz abi yol bitermi ya 100-110
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
ooo o bişey değil daha onlar..kotam müsait olsa ben 25 sayfa resim yüklerim...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Turşu ybrci enes..Aga yarın çaput edicem seni tıpda..Benim motor 120 aga..
Lale Recai ben senin gibi sıfırmı aldm ln adam 35 yaşında ağır binmiş öyle olmuş ilk aldığımda 90ı geçmeyn motor şimdi 110-115 arası gidiyor
çaput recai motoru açmayıda bliyoz kompresyona bindirirek bol devir yaparak yine açarım o motoru ama oda abana 2 sene sonra biyerlerimi açar
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
turşun sana kalsın turşucu recai
evet arkadaşlar bir türk filmindede turşunun suyu limonlu mu sirkeli mi daha iyi diye kavgasından boşanmış bir aile vardı bakalım burada neler olacak bu turşu yüzünden
Şu an bu konu içerisinde 226 kullanıcı var. (0 üye ve 226 misafir)