Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
18 Nisan 2011, 06:11
UqUR_ adlı üyeden alıntı
I came back,yakında full online.yuvarlak farla aranıza geliyorum
büyük modifiye geliyor
Ohoo uğur..Ben neler yaptım sen daha yuvarlak fara ceviricen be haydi bekliyoruzz
Reklamlar
-
18 Nisan 2011, 10:10
Recaİ adlı üyeden alıntı
Okan bi yerini kırıcan dikkat et oğlum yaw
Ramazan abi 20-40 var benim motorda geçen konuşmuştuk 3 gündür bu yağla geziyorum bakımdan falan sonra motor kendini aştı..Gaza bi asılıyorum yemin ediyorum kıçı dans ediyor Show manyağı oldu sokaklar
Neyse yarın son işlerim için sanayiye gidicem
Castrol 20-40 var şuan üzerinde yarı sentetik castrol 10-40 mı alayım, 10-50 castrol tam sentetik racing mi Geçen bakımda 10-50 castrol racing koydum tam sentetik sen koyma demiştin bu sefer yarı sentetik koymayı düşünüyorum 10-40 sıcak antalya ve benim zorlayıcı kullanımım için nasıl olur ?
reci kardeş antalya gibi bir yerde yazda gelmek üzere sana 15-50 yarı sentetik yağ koymanı tavsiye ederim seni anca bu kurtarır
UqUR_ adlı üyeden alıntı
I came back,yakında full online.yuvarlak farla aranıza geliyorum
büyük modifiye geliyor
sabırsızlıkla bekliyoruz uğur kardeş
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
18 Nisan 2011, 11:55
günaydın arkadaşlar nasılsınız...yeni konu açtım bi bakın...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...erdin-var.html
recai bizde 2040 koyduk....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
18 Nisan 2011, 13:06
slm arkadaşlar yeni ybr 125 esd si olan arkadaşlar motorlarından memnunmusunuz bizim burada bir arkadaş alacakda memnunlar mı diye bir bilgi al dedi biraz bilgi verirseniz sevinirim.
-
18 Nisan 2011, 13:57
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
uçuyorsunuz be dostum..... azcık yavaşlayın ..hızlanmak yanlış....
hasan dostum ben mıchılen ve pirelliye kötü demedim..on numara lastikler.... ben şekilini sevmiyorum mıchılen in ..ince geliyor bana.... pirellide diyecek lafım yok.. ama ikiside güzel lastik.. ben duro seviyorum.... ama bu mıchılen ve pirelli kötü demiyorum....
heh böyle de başım üstüne bee.... :D
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
18 Nisan 2011, 14:02
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
18 Nisan 2011, 19:08
arkadaşlar tekrar merhaba hala bi fikir bekliyorum kısaca özetleyeyim müsadenizle
"bir kış boyunca motorumu ben çalıştırmadım , doğal olarak şimdi de kendisi çalışmıyor. Akü sü bitmişti şarj ettirdim. Yemedi
Bu sefer arabanın aküsünü bağladım . marş basıyor ama motor yüne de çalışmıyor. Bujiyi kontrol ettim ateşleme yapıyor. Sorun yok . Ama motor yine de banamısın demiyor. Alternatif fikri olan var mı. Bakılacak kontrol edilecek başka bir yer ?"
Teşekkürler şimdiden
my course my curse
-
18 Nisan 2011, 19:13
kemalkemal adlı üyeden alıntı
arkadaşlar tekrar merhaba hala bi fikir bekliyorum
kısaca özetleyeyim müsadenizle
"bir kış boyunca motorumu ben çalıştırmadım , doğal olarak şimdi de kendisi çalışmıyor. Akü sü bitmişti şarj ettirdim. Yemedi
Bu sefer arabanın aküsünü bağladım . marş basıyor ama motor yüne de çalışmıyor. Bujiyi kontrol ettim ateşleme yapıyor. Sorun yok . Ama motor yine de banamısın demiyor. Alternatif fikri olan var mı. Bakılacak kontrol edilecek başka bir yer ?"
Teşekkürler şimdiden
kardeş bir kış boyu yattı demişsin bujide sorun da yok diyorsan karburatöre bir bak derim belki dura dura içinde kurum flan yapmış olabilir mi belki memesini tıkamıştır sen bir sök temizle bir güzel yeniden tak birde hava filtresini temzile dura dura toz çekmiştir o üstüne ondan sonra dene birde benim diyeceklerim bu kadar
-
18 Nisan 2011, 19:21
fat280 teşekkür ederim cevap için. dediklerini deneyeceğim.
my course my curse
-
18 Nisan 2011, 19:27
kemalkemal adlı üyeden alıntı
fat280 teşekkür ederim cevap için. dediklerini deneyeceğim.
önemli değil kardeş önemli olan motorun çalışması
-
18 Nisan 2011, 20:43
-
18 Nisan 2011, 20:51
recai motorun sanki çocuk motoru gibi olmuş o ne hal öğle
-
18 Nisan 2011, 20:53
-
18 Nisan 2011, 21:01
bu 2011 model makyajdan once alınmış heralde---motorda bi tuhaf geldi bi yorum yapamıycam istanbulda bunları takana style filan diyolar orda modaymış herkezin kendi motoru kendi zevki :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
18 Nisan 2011, 21:09
recai aga güzel olmuş ama arka ayak kısmına yaptırmsan bnce daha güzel olurmuş biraz boğmş gbi
antalyada piyasa bu anlayan bilir
-
18 Nisan 2011, 21:22
recai motor eğzost demiri yan basamak demiri hariç geçer not almıştır....
motoru çalışmayan arkadaşımız... silindiri ölü noktaya getir bir kola kapağı benzin dök ... eğer ateşlemende sorun yoksa motorun çalışacaktır.. jiklen açık ve gaza basmıyor ol marşa basarken....
-
18 Nisan 2011, 21:37
Bizim burdaki bayiye salcano wolf gelmiş.
-
18 Nisan 2011, 22:09
alper150zc adlı üyeden alıntı
bu 2011 model makyajdan once alınmış heralde---motorda bi tuhaf geldi bi yorum yapamıycam istanbulda bunları takana style filan diyolar orda modaymış herkezin kendi motoru kendi zevki :D
motoru alalı 4 ay oluyor 0 aldım dostum teşekkür ediyorum
enes_007 adlı üyeden alıntı
recai aga güzel olmuş ama arka ayak kısmına yaptırmsan bnce daha güzel olurmuş biraz boğmş gbi
antalyada piyasa bu anlayan bilir
Yakından gör bide antalyadamısın hala yarın görüşelim pazar görüşemedik
recai motor eğzost demiri yan basamak demiri hariç geçer not almıştır....
eywallah abi..Gidişide köpek gibi oldu yeminle..
-
18 Nisan 2011, 22:24
recaı lastiği yak ruhunu değil.... yürü kim tutar seni...
-
18 Nisan 2011, 22:33
recaı lastiği yak ruhunu değil.... yürü kim tutar seni...
Senin için yakıcam abi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 76 kullanıcı var. (0 üye ve 76 misafir)
Bu Konudaki Etiketler