Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
14 Aralık 2006, 13:19
herkese selamlar arkadaşlar. maalesef dün gece ilk kazamı yaptım. İnşallah son olur. Çamlıca daki yamaha yıldız ın hemen önünde ( Allahtan eve çok yakındım). bir araba gece yol boş diye aynaya bakmadan sinyal vermeden bir anda u dönüşü yaptı. bana nerden vurduğunu anlamadım bile. ama Allah koruyor gerçekten sadece sağ ayak bileğim biraz incinmiş (kırık çıkık yok çok şükür.) Anlamadığım montla kaskta çizik dahi yok. ama eğer onlar olmasaydı herhalde şu an en iyi ihtimalle hastanede yatıyor olurdum. Allah tan vuran adam insan çıktı tabii ben de ikna ettim hafiften. Sağolsun beni hastahaneye götürdü.
Esas gelelim acı reçeteye
gidon
depo
ayna
yan kapak
değişiyor. yani hasar gören her parçayı orjinaliyle değiştiriyorum. motor gene 0 gibi olacak inşallah.
toplam 390 a mal oluyor. tabii tahmin ettiğiniz gibi ücreti de karşı taraftan aldım. diplomasinin gücü diyelim. Ama Yüzde 5 yüz haklıyım olayda.
Neyse uzun lafın kısası aman kendinize dikkat edin her daim yavaş gidin çünkü sonuçlar hakkaten çok acı. bir de üzmemek için evdekilere de haber vermedik. EE bir yere anlatmak lazım...
hee bide şu var ybr bayağı sağlammış arkadaş. kazaya göre o kadar az hasar var ki motor tıkır tıkır yürüdü hemen. ana aksamlarda en ufak zarar yok.
insan bir anda düşünüyor türkiye de motor a binmek akıllı işi değil diye ama bırakmakta zor...
herkese selam, kazasız belasız...
Reklamlar
-
14 Aralık 2006, 15:05
copycat geçmiş olsun,merak etme motor eskisinden daha güzel olur,şanslıymışsın bi insana denk gelmişsin,insanmış yani cidden
-
14 Aralık 2006, 19:42
geçmiş olsun copycat
gece gündüzden 2 kat daha dikkatli olmak lazım
-
14 Aralık 2006, 21:35
copycatgeçmiş olsun.Allah beterinden saklasın hepimizi...
-
15 Aralık 2006, 05:56
copycat geçmiş olsun. sana birşey olmaması sevindirici. ucuz atlatmışsın. umarım en kısa zamanda tekrar kavuşursun motoruna.
In the sun and in the rain, it's quite the same.
It's never gonna change, I'll be looking for Jane.
-
15 Aralık 2006, 07:57
copycat geçmiş olsun..daha çok dikkat arkadaşlar
-
15 Aralık 2006, 13:49
herkese çok teşekkürler...
arkadaşlar motor aynı gün çıktı. İnsan bir an bıraksam mı dese de tekrar binince hemen vazgeçiyor, devam diyor. Allah korusun, sizlerinde başınıza gelmesin inşallah.
-
15 Aralık 2006, 14:13
copycat
cok gecmiş olsun sende sorun yoksa önemli degil depo 150 ytl bulmuştum gecenlerde sahibinden.comda ;)
-
15 Aralık 2006, 15:00
Copycat, geçmiş olsun. Umarım son kazan buolur...
Ben birşey merak ettim, depo ne kadar acaba serviste?
-
15 Aralık 2006, 15:13
eyvallah, hepiniz çok sağolun. insane hocam parayı ben vermediğim için fiyatlarda hiç pazarlık yapmadım. yetkili servis fiyatlarını aynen yazayım istersen.
depo: 240
ayna:15
elcik:
gidon:
yan kapak (açılan taraf):
gidonun ucunu kapatan kapak:7.5
işçilik:35
toplam:387.5
kusura bakma listeyi bulamadım hatırladıklarımı yazdım. elcikle gidon da toplam 90 demek ki
-
15 Aralık 2006, 20:57
http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...t?AdId=2903811
heralde sadece dış tarafı biizm burda 160 ytl demişlerdi 2004 kafalıgına :S
-
16 Aralık 2006, 14:32
-
17 Aralık 2006, 19:25
bi güncelleme yapalımda 2.inci sayfaya düşmeyelim di mi ama
-
17 Aralık 2006, 20:08
hayati adlı üyeden alıntı
bi güncelleme yapalımda 2.inci sayfaya düşmeyelim di mi ama
Gerekli abi ya en pasif başlık oldu walla
-
17 Aralık 2006, 21:32
benim ybr nin debriyaj balataları bitik galiba 110 km/h geçmiyor.motor çalışır vaziyette ön ve arka freni sıkıp gaz verdim.motor stop etmiyor.debriyaj balatası kaçırıyor sanırım
bu arada 30 ytl lik benzinle 395 km yaptım. 76 kuruş ediyor.
-
17 Aralık 2006, 22:03
geçmiş olsun kardeş, verilmiş sadakan varmış ,umarım böyle herifleri bidaha yollarda görmeyiz diycem ama sürüyle var, en iyisi biz dikkatli olalım , tekrar geçmiş olsun .
-
18 Aralık 2006, 09:55
sonix adlı üyeden alıntı
benim ybr nin debriyaj balataları bitik galiba 110 km/h geçmiyor.motor çalışır vaziyette ön ve arka freni sıkıp gaz verdim.motor stop etmiyor.debriyaj balatası kaçırıyor sanırım
bu arada 30 ytl lik benzinle 395 km yaptım.
76 kuruş ediyor.
bu olay balataların bittiğini gösterebildiği gibi debriyaj ayarının bozukluğundan da kaynaklanabilir...kavrama tam gerçekleşmiyorsa da olabilir.
ama yine de bir terslik var;her ne sebeple olursa olsun balatalar kaçırıyorsa,motorun yakışının normalden de fazla olması lazım...
tam aksine senin motor normal değerin de altında yakmış.araştırılması gereken bi durum
-
19 Aralık 2006, 00:28
CİHAN adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun kardeş, verilmiş sadakan varmış ,umarım böyle herifleri bidaha yollarda görmeyiz diycem ama sürüyle var, en iyisi biz dikkatli olalım , tekrar geçmiş olsun .
eyvallah kardeş bazen herkesin basireti bağlanıyo bişey göremiyo. yine de kötü birşey söylemek istemiyorum. sizin başınıza gelmesin
-
20 Aralık 2006, 00:28
topik düşmesin
-
20 Aralık 2006, 14:44
arkadaşlar dün akşam bir araba (bir kadın sürücü) bana vurup kaçtı..ölümden döndüm diyebilirim..kazayı anlatayım..güzelyalı sahil yolunda 60 km hızla gidiyordum..yolun ortasında durmuş sola doğru dönmeyi bekleyen araç (ben korne çalmama ve sellektör yapmama rağmen) tam benim geçtiğim sırada, sanki kasıtlı bir olaymış gibi kalkış yaptı..ben arabanın sağ orta yanına kayarak çarptım..ve kadın durması gerekirken kalkışına devam etti..boynum arabanın arka tekerleğinin altında kalıyordu..gerçekten çok dehşet vericiydi..ve kadın öyle yada böyle basıp gitti..ben yolun ortasında darmadağın kalakaldım..etraftan insanlar geldi..bir kurya arkadaş geldi ve ilgilendi sağolsun..aracın plakasını almayı başardım ve bunun hesabını sözde bası kapalı allah korkusu olan ve yine sözde bir kadın ve herşeyden önce muhtemelen bir anne olan kadından soracağım...bendeki hasarlar ; sol diz kapağımın altı yoğun bir şekilde yaralandı.sağ diz kapağımda şişmeler var..ve sol kolumun üst kısımdaki kasta şişmeler var..koruma olarak tek eksiğim dizliklerdi ve bunun önemini ne yazık ki yaşayarak anladım..yapılan pansumandan sonra şimdi daha iyiyim..
motorumdaki hasarlar ;
ön far kırık
sağ sinyal tırnağı kırık, hareket edip duruyor yuvasında
gidon yamuldu
ön grenajda çizikler ve küçük kırıklar var,yani değişecek
motor koruma demirimde çizikler var..allahtan koruma demirim vardı yoksa motor dağılmıştı..
ve sonuç..ucuz kurtuldum yinede..kaskom var ve yaptıracağım hepsini..ama en acısıda insanlığın bu denli yozlaşmış ve tükenmiş olduğu..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)
Bu Konudaki Etiketler