Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
15 Nisan 2011, 23:42
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
yeni taktığın balatanın diske alışması lazım... alıstıktab sonra sorun kalmayacaktır.. tabikide diyer değiştirmediğin yöndeki balatanında üzerini zımpara yapman lazım....
yaptım zımpara ikisinede. şimdi biri ince biri kalın oda sorun olurmu? bide abi bana tavsiye edeceğin bi balata varmı malum orj. balata fiyatı 30 lira felan
Reklamlar
-
16 Nisan 2011, 00:02
sternboy adlı üyeden alıntı
yaptım zımpara ikisinede. şimdi biri ince biri kalın oda sorun olurmu? bide abi bana tavsiye edeceğin bi balata varmı malum orj. balata fiyatı 30 lira felan
EBC balata iyi ve yumuşak bir balata.. ama bulması oldukça zor...
arc var bide yanlış hatırlamıyorsam buda fena değil...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
16 Nisan 2011, 00:07
Ramço abi msn gelirmisin ekledim
-
16 Nisan 2011, 00:08
-
16 Nisan 2011, 00:11
Vallaha ben bu siteleri anlamıyorum orjinal yazıyorlar ama %95 i yan sanayi..Bi yan sanayi var bi orta yan sanayi var biraz daha iyi yan sanayi var orjinal falan kafalarına göre yazıyorlar..
Misal geçen gün riallide mi neydi km saati gördüm orjinal yazıyor 90 lira mı ne , diğer gün orjinal parça satan sitede 300 liraya gördüm kilometre saatini yani yalan dolan.
-
16 Nisan 2011, 00:17
Recaİ adlı üyeden alıntı
Ramço abi msn gelirmisin ekledim
msn deyim....
bu balatadan kullandım... çok sert bir balata idi...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:14 ----------
Recaİ adlı üyeden alıntı
Vallaha ben bu siteleri anlamıyorum orjinal yazıyorlar ama %95 i yan sanayi..Bi yan sanayi var bi orta yan sanayi var biraz daha iyi yan sanayi var orjinal falan kafalarına göre yazıyorlar..
Misal geçen gün riallide mi neydi km saati gördüm orjinal yazıyor 90 lira mı ne , diğer gün orjinal parça satan sitede 300 liraya gördüm kilometre saatini yani yalan dolan.
ben parçaların çoğunu rialliden alıyorum.. bazı parçaları orjinal gibi... memnunum....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
16 Nisan 2011, 01:32
Bugün egzozu bi patlattım 1 m siyah kurum çıkdı egzozun içinden sanki tüfek atılmış gibi
-
16 Nisan 2011, 02:15
ybrci arkadaşlar city le esd arasında bir fark var mıdır? konfor özellikle farklı mıdır
[COLOR="#DAA520"][/COLOR][B]Deveye sormuşlar neren eğri diye,bir türlü öğrenemediniz ALLAH sizi bildiği gibi yapsın demiş[/B]
-
16 Nisan 2011, 10:25
-
16 Nisan 2011, 10:52
elcik ısıtma filan yok ama xenon farlar var normalde aküyü bitiriyor diyorlar ama hiç öyle bişi olmadı o yüzden önerdim sana.
-
16 Nisan 2011, 10:59
uniqe adlı üyeden alıntı
Bugün egzozu bi patlattım 1 m siyah kurum çıkdı egzozun içinden sanki tüfek atılmış gibi
sen yinede fazla yapma kontak açıp kapamayı.... eline alırsın bir kaç donanımı haberin olsun...
bu arada günaydın....
-
16 Nisan 2011, 11:02
tarcan adlı üyeden alıntı
neden 7 amper olanının tercih ettin aksesuar içinmi.araştırdım 5 amper 7 amper olayını forumlarda ybrnin fabrika çıkışı 5 amper çabuk doluyormuş,7 amperlik aküyü dolduramaz diyorlar.hiç anlamam ama sonbaharda elcik ısıtma taktıracam,akümde bitti değiştirirken ona göre alayım diyorum.
elcik ısıtma filan yok ama xenon farlar var normalde xenon eküyü bitiriyor deniyo ama bende öyle bişi olmadı o yüzden önderdim kardeş...
-
16 Nisan 2011, 11:38
sen yinede fazla yapma kontak açıp kapamayı.... eline alırsın bir kaç donanımı haberin olsun...
bu arada günaydın....
sanada günaydın ramazan abi :D
arkadaşlar elcik ısıtma flan demiş elcik ısıtmayı uzun süre kullanırsanız aküyü bitiriyor arkadaşlar size söyleyeyim farla beraber açık olunca ancak farı anahtar yardımıyla iptal ederseniz o zaman bir sorun yokmuş geçenlerde bizim buraya milasdan motorcu arkadaşlar geldi de bir abinin ybrsinde vardı açmış yolda gelirken deneme amaçlı farda yanınca bitiriyor dedi bilginize
-
16 Nisan 2011, 12:11
fat280 adlı üyeden alıntı
sanada günaydın ramazan abi :D
arkadaşlar elcik ısıtma flan demiş elcik ısıtmayı uzun süre kullanırsanız aküyü bitiriyor arkadaşlar size söyleyeyim farla beraber açık olunca ancak farı anahtar yardımıyla iptal ederseniz o zaman bir sorun yokmuş geçenlerde bizim buraya milasdan motorcu arkadaşlar geldi de bir abinin ybrsinde vardı açmış yolda gelirken deneme amaçlı farda yanınca bitiriyor dedi bilginize
sağolasın fatih vaz geçicez galba bu sevdadan
-
16 Nisan 2011, 12:45
fat280 adlı üyeden alıntı
eksoz patlatınca ne oluyor okan kardeş bir açıklık getirirmisin
Zevk alıyorum
bu arada günaydın....
Tamam abi günaydın.
Herkeze günaydın
Bugün bulusma var 6 da abi ac kontağı gel
-
16 Nisan 2011, 17:54
arkadaşlar lastik alacagım ama bizim burda metzeller yok.pirelli belki getittirebiliriz diyorlar.birde dubles istemiyorum bu metzelleri online olarak getittirebilecegim bir tane site buldum ondada stokda yok diyor.önerebilceginiz m22 / pirelli mt 65 onlie alabilecegim site biliyormusunuz varasa bi zahmet yazarsanız sevinirim.mt 65 nasıldır ben fazla binmem motora sadece kaymasın frenaj iyi olsun yeterli.şimdiden tşkler...
-
16 Nisan 2011, 18:11
yıldızlar motor var yamaha servisi... ordan temin edebilirsin...
http://www.yildizticaret.com/
ara konuş yardımcı olacaklardır...
-
16 Nisan 2011, 18:20
aradım şimdi elimizde yok dediler.gelirmi dedim şimdilik hayır dediler
-
16 Nisan 2011, 18:23
yunkur adlı üyeden alıntı
aradım şimdi elimizde yok dediler.gelirmi dedim şimdilik hayır dediler
hmmm.... o zaman yapacak bişey yok... duro lastik öneririm sana.... en az senin istediğin kadar kaliteli ve yumuşak bir lastik...
-
16 Nisan 2011, 18:33
hmmm.... o zaman yapacak bişey yok... duro lastik öneririm sana.... en az senin istediğin kadar kaliteli ve yumuşak bir lastik...
sagol ramço kardeş.pirelliyi önerirmiydin peki. yoksa ellerinde vardı duro lastik ondan alayım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 435 kullanıcı var. (0 üye ve 435 misafir)
Bu Konudaki Etiketler