Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
15 Nisan 2011, 13:47
Recaİ adlı üyeden alıntı
önceki sayfalara bakarsan yazmış zaten niye sattığını Niye satıcak enes kudurmuş
illa king alacam Ölecem diyor
töbe töbe..
Benim Bi arkadaşın arkadaşı arıyorda bende enese yardımcı oluyorum
inşallah beğenirde alır kurtuluruz bu enesden
Ben bi bakışımla çözerim Motoru sen merak etme
Ben Yerinde olsam 3.500 liradan aşa ...sen vermem
ama sen 3.300 liraya veriyon nasıl iştir bu
recai üçünü beşini aramıyorum.biran önce gaziantepten kingi almak istiyorum.yoksa motorum süper şikayetçi değilim .king hevesi yüzünden satıyom
Reklamlar
-
15 Nisan 2011, 13:52
arkadaşlar akümü değiştirecem de bunlardan hangisini kullanıyo bizimki,bide elcik ısıtma taktırmayı düşünüyorum 5amper kaldırırmı elektrikten anlayan varmı
http://magaza.entelenerji.com/yuasa-motosiklet-akuleri/
-
15 Nisan 2011, 13:56
ben abus marka jel akü aldım çokta memnunum fiyatıda 28 tl...
-
15 Nisan 2011, 15:22
riallide abus marka 5-ve 7 amper jel akü var.. turuncu marka... ben ve 5 arkadaşım daha aynı markayı kullanıyoruz... memnunuz... üstelik fiaytıda ucuz....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:57 ----------
turuncu renk yazayım derken turuncu marka demişim...zuhahaha... şuan rialliden sipariş ettiğim sibob lar yağ ve sinyaller elime ulaştı.. birde 14 dilşi sipariş ettim.. 2004 ybr ye takacağım...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
15 Nisan 2011, 15:34
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
riallide abus marka 5-ve 7 amper jel akü var.. turuncu marka... ben ve 5 arkadaşım daha aynı markayı kullanıyoruz... memnunuz... üstelik fiaytıda ucuz....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:57 ----------
turuncu renk yazayım derken turuncu marka demişim...zuhahaha... şuan rialliden sipariş ettiğim sibob lar yağ ve sinyaller elime ulaştı.. birde 14 dilşi sipariş ettim.. 2004 ybr ye takacağım...
usta bu dediğin abus tak çalıştırmı,
ABUS
AKÜ 12N5L-BS (GEL) 12V 5 Amper JELLİ CUP+YBR 28-tl bu
usta bunlar hataydaymış ya :S
-
15 Nisan 2011, 15:44
tarcan adlı üyeden alıntı
usta bu dediğin abus tak çalıştırmı,
ABUS
AKÜ 12N5L-BS (GEL) 12V 5 Amper JELLİ CUP+YBR 28-tl bu
usta bunlar hataydaymış ya :S
tak çalıştır... şarjlı yani.. sorun olmaz.. hatayda ama kargo ile bir günde elinde.. ben yıllardır bu adamdan alışveriş ederim.... istanbuldaki tamircilerin %90 nıda burdan temin ediyor parçalarını.... dikkatlı bakarsan parçalarda ırmak pazarı yada rialli ibaresini görürsün...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
15 Nisan 2011, 17:42
s.a arkadaşlar.motoruma dün bakım yaptırdım demişdim biraz önce bişi dikaktimi çekdi.motor orta ayakçakdayken çalıştırıyosun 1 vitese atıyorum ve arka teker dönüyor elim debriyajdayken ayagımla tutuyorum duruyor bırakınca tekrar dönüyor sebebi nedir acaba bilen varmı?
-
15 Nisan 2011, 18:36
bu aküyle elcik ısıtma+4 lü flaşör+55 w ön far ampul kullanabilirmiyim
http://www.rialli.com/urunler/motors...li-aku-cupybr/
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:33 ----------
yunkur adlı üyeden alıntı
s.a arkadaşlar.motoruma dün bakım yaptırdım demişdim biraz önce bişi dikaktimi çekdi.motor orta ayakçakdayken çalıştırıyosun 1 vitese atıyorum ve arka teker dönüyor elim debriyajdayken ayagımla tutuyorum duruyor bırakınca tekrar dönüyor sebebi nedir acaba bilen varmı?
bütün vitesli motorlar öyle
-
15 Nisan 2011, 18:40
slm... günaydın dostlar... hayırlı cumalar.... bu gün güneşli bir istanbula uyandık... havalar nasıl....
Bugün boluda da havalar güzel.
-
15 Nisan 2011, 18:53
Debriyaj balatası + yağ yaptırdım..Oh be Yarında genel bakım..Ve modifikasyon
-
15 Nisan 2011, 19:05
tşk ederim tarcan...bak riallide aynı markanın 7 amperlisi var ben ondan aldım çokda iyi oldu yine araştır derim.
-
15 Nisan 2011, 19:16
uniqe adlı üyeden alıntı
Bugün boluda da havalar güzel.
uniqe selam, sanırım Bolu'lusun. Bende Düzce'liyim. Hemşehri sayılırız
Motorum 2009 YBR125. Fakat istanbul'da yaşıyorum. Ama motorum hala Düzce'de istanbul'a getiremedim. Havaların düzelmesini bekliyorum.
Haftaya inşallah ordayım. Hava iyi olursa getireceğim bu sefer inşallah.
Bir haftasonu geldiğimde tanışmak isterim. Belki bir iki gezi yaparız
-
15 Nisan 2011, 19:36
yunkur adlı üyeden alıntı
tşk ederim tarcan...bak riallide aynı markanın 7 amperlisi var ben ondan aldım çokda iyi oldu yine araştır derim.
neden 7 amper olanının tercih ettin aksesuar içinmi.araştırdım 5 amper 7 amper olayını forumlarda ybrnin fabrika çıkışı 5 amper çabuk doluyormuş,7 amperlik aküyü dolduramaz diyorlar.hiç anlamam ama sonbaharda elcik ısıtma taktıracam,akümde bitti değiştirirken ona göre alayım diyorum.
-
15 Nisan 2011, 20:35
stepfunk adlı üyeden alıntı
uniqe selam, sanırım Bolu'lusun. Bende Düzce'liyim. Hemşehri sayılırız
Motorum 2009 YBR125. Fakat istanbul'da yaşıyorum. Ama motorum hala Düzce'de istanbul'a getiremedim. Havaların düzelmesini bekliyorum.
Haftaya inşallah ordayım. Hava iyi olursa getireceğim bu sefer inşallah.
Bir haftasonu geldiğimde tanışmak isterim. Belki bir iki gezi yaparız
Evet boluluyum bende tanışmak isterim Ybr ile 1 2 ay önce gelmiştim
-
15 Nisan 2011, 21:20
selam millet nasılsınız... sedat ın motorla uğraştım.... o yüzden yoktum.... birazdan resim atacağüım.... ama önce aç karnımı doyurmalıyım...
-
15 Nisan 2011, 23:03
5 kollu jant
slm arkadaslar epinize ayırlı gunler dilerım bı sorum olacak sızlere
2009 ve sonrası ybr lerın 5 kollu jantı 2008 ve önceki modellere oluyomu takan varmı bilgilendirirseniz sevınırım hepinize şimdiden çok tşk
-
15 Nisan 2011, 23:22
cbf125 adlı üyeden alıntı
slm arkadaslar epinize ayırlı gunler dilerım bı sorum olacak sızlere
2009 ve sonrası ybr lerın 5 kollu jantı 2008 ve önceki modellere oluyomu takan varmı bilgilendirirseniz sevınırım hepinize şimdiden çok tşk
uyuyor herhangi bi sorun oluşturmuyor....
-
15 Nisan 2011, 23:27
bugün 35 40 giderken motor kendinden ön fren sıkıp bırakma yapmaya başladı eve kadar geldim disk baya sıcaktı soğumasını bekledim sonra söküp baktım ki ne göreyim balatanın teki demirinden ayrılmış oraya sıkışmış neyse elimde bitane idarelik balata vardı eski cıkardığım onu taktım ama şimdi frenleme çok düşük sonuna kadar sıkıyorum yine kitlemiyo ön fren acaba sadece balatadanmıdır yoksa başka masrafta açılmışmıdır başıma :/
kırmızıyla işaretli bölüm metal kısmından ayrılmıştı
-
15 Nisan 2011, 23:28
uyuyor herhangi bi sorun oluşturmuyor....
satışını yapan yer neresi fiyatını biliomusunuz
-
15 Nisan 2011, 23:39
sternboy adlı üyeden alıntı
bugün 35 40 giderken motor kendinden ön fren sıkıp bırakma yapmaya başladı eve kadar geldim disk baya sıcaktı soğumasını bekledim sonra söküp baktım ki ne göreyim balatanın teki demirinden ayrılmış oraya sıkışmış neyse elimde bitane idarelik balata vardı eski cıkardığım onu taktım ama şimdi frenleme çok düşük sonuna kadar sıkıyorum yine kitlemiyo ön fren acaba sadece balatadanmıdır yoksa başka masrafta açılmışmıdır başıma :/
kırmızıyla işaretli bölüm metal kısmından ayrılmıştı
yeni taktığın balatanın diske alışması lazım... alıstıktab sonra sorun kalmayacaktır.. tabikide diyer değiştirmediğin yöndeki balatanında üzerini zımpara yapman lazım....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 47 kullanıcı var. (0 üye ve 47 misafir)
Bu Konudaki Etiketler