http://www.facebook.com/AZAZAVHKKJL?...KKJL?sk=photos
ramço abi fotolarında gördüm. sende racing tarzı motosikletde varmış galiba. nasıl bir duygu. içim kıpır kıpır oluyor bu racing tarzı motorlar ayrı bir fena ya .......
hey maaşaallah motosiklet mağazanmı vardı 55 motor xD
kurye iken 6 ayda bir motor değiştirirdim.. alırdım hoşuma gitmezdi 3 ayda değişirdi.... mz ve mopet baya bi çok oldu.. babamında motorcu olması buna en büyük etkendi.. ama evlenince motor alıp satamıyorsun.. evleneli 4 yıl oldu anca 3 motor alıp satabildim.... evlenmeden çocuk doğmadan ne yaparsanız yapın... evlenince yapamazsınız...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
evlendinmi birde çocuk oldunmu motor kullanamazsına bi bi araba şart anca öyle gezersin ... bende bi şu ybr yi alim yakında askerlik geliyor sonra evleniriz 5-10 sene götürür beni inşaallah bi sorun yaptınmı 0 larız motoru komple xD
bende araba var .. daha 2 ay öncesine kadar yamaha ybr 125 hyosung gt250r ve 2010 model doblom vardı... şimdi hyosung gitti yamaha ve doblo kaldı.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ramazan abi şimdi düzgün sağlam bakımlı bir ybr buldunmu. beni kaç bin km sorunsuz götürür. arada ben zincir yağlarım, civataları falan filan kontrol ederim, yağını değişirim, karbüratör ve hava filtresini ben temizlerim. bayağ yol götürürmü yani...
abi ben RX Z ye binersem harbi fena olur 6 ileri turbolu gaza yükleniyorsun motorun seni geri itiyor acayip bi makina..valla büyük makinaları baya zorlar
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
slm günaydın arkadaşlar nasılsınız bakem :D
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
iyiyiz fatih sen nasılsın....
Allah a şükür idare ediyoruz işte aynı tas aynı hamam bugünlerde yeni bir çalışman var mı
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
motora 2 tane talip çıktı bu pazar verecek gibiyim motoru...
allahın izniyle haftaya KİNGCÜNEYT ile kastamonuda buluşacaz antepte motor bulamadık
otobüse bidirip getirecem antalyaya allah nasip ederse
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Şu an bu konu içerisinde 46 kullanıcı var. (0 üye ve 46 misafir)