Hadi be ordan kıskananlar çatlasın
2050 km deyim maşallah maşallah kayde değer bir sorunla karşılaşmadım hep böyle devam eder işalla...
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
Yamaha ybr seven arkadaşlara biraz tavsiye vermek istiyorum tabi sport yapabilmeleri için.Benim çevremde bu motorlardan çok var ve hemen hemen hepsi çift egzos yani aynı egzostan bi tane daha alıp kaynak yaptırıyorlar diğer egzosa.İsterseniz diğeride çalışır.Ama çalışmasını istemezseniz egzosun ucunu kapattırırsınız.Sonuçta çift egzos görüntüsü yamaha ybr ye çok güzel yakışıyor.Ayrıca egzoslara vanada taktırabilirsiniz.Bende asya marka motor var ve vanalı.Vanayı biz seralarda kullanılan ilaçların varillerinden karşılıyoruz.Vanayı egzosun ucuna kaynattırıyoruz açtığımızda hem sesi yüksek oluyo hemde süratte fark ediyo.Genelde böyle yapılmış motorlar alanya da var.Ben başka yerleri gezdim pek göremedim.İkincisi bu motorun arka kuyruğunu aldırabiliyosunuz yarış motoru gibi görünüyo yaptığınızda.Kısaca elinizde sport bi ybr olmuş oluyo.Arkadaşların ybrlerinin fotolarını çekebilirsem sizinle paylaşırım daha iyi anlamış ve görmüş olursunuz...
bence tek egsozt daha iyi.üstünü karbon fiber kaplanabilir sanırım.
sport görünüm için arka çamurluğu kesiyorlar ama sağlıklı değil.Sinyal sistemi iptal oluyor.su çamur olduğu gibi motora gidiyor.
en güzeli ybr yi temiz tutmak ve amartisörü biraz sert konumda tutmak..
cuma günü ybr ile yine ankaraya gidiyorum. gelmek isteyen varmı?
In the sun and in the rain, it's quite the same.
It's never gonna change, I'll be looking for Jane.
şu sıralar üşümeye niyetim yok
çalışmazsam gelirdim
arkadaslar gönderdiginiz linklerin hiçbirisi acılmıyor
http://yalniz1789.spaces.live.com/?_...m&_c02_owner=1
doğru link bu. ilk yollanan linkte yazım hatası olmuş... Sanırım yeni motor zx6r...
arkadaşlar ybr aynalarının (çift) fiyatları nedir acaba yaklaşık olarak? teşekkürler
GAME OVER
iste bu ya görelim birbirimizi
dostum hayırlı olsun güzel makina kazasız belasız insallah.
benimki kırılmıstı 17 ytl ye bi arkadas vasıtasıyla getirttim fakat gercek fiyatını bilemiyorum tek ayna 17ytl ye bulmustum bayide daha pahallıdır belki.
Motosikletim hala satışta. Lütfen ilgilenenler bana yazsın.
Ybr 125 Siyah 2006 300 km de.
Şu an bu konu içerisinde 62 kullanıcı var. (0 üye ve 62 misafir)