Geçenlerde bi elemanın yeni kasa ybr sinde dijital saat gördüm. Dikdörtgen şeklinde güzel bir alete benziyordu.. Motorun ön kısmına motelemiş.. Gidon vidalarının oraya takmış.İnternetten araştırdım fakat bulamadım bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı acaba arkadaşlar ?.. malum eldiven taktığım için saat kullanamıyorum..Benim bayağı bi işime yarar bende öyle birşey motoruma takmak istiyorum
slm arkadaşlar nasılsınız.. ybr ye 120 70 18 ebatındaki lastik takılırmı????
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki motosiklet bizim forumdan bir arkadaşın mıydı acaba?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...44384760/detay
ybr nin orjinal lastiği 909018 dir.... benim motorumda 100 90 18 var... şuan bir puştluk peşindeyim..120 70 18 takılır mı ? takılmaz mı?.. sorunun cevabıunı ben biliyorum..sizin yorumlarınızı merak ediyorum..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:26 ----------
acaba.... yaptım olacak mantığı var ama sen ce olacakmı...????
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ramço kanka etme eyleme takılırmı 120-70-18 git işin yokmu senin
Azrail Noktayı Koyana Kadar Virgüle Devam...
34 SDT 60
abi takmaya niyetin olduktan sonra neden olmasın
bu arada bir iki foto atayım bari :D
Uploaded with ImageShack.us
motorum 13500 ü devirdi :D
bu da motor aksamı orjinal karburatörünü bozduğumdan cg125 karburatörü taktım şimdilik motorda bir sıkıntı yok aklıma gelmişti okan ybrye keıhın karburatör olur mu demişti oluyor denemiş biri olarak ok diyorum
birazda alanyadan manzaralar
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
Arkadaşlar,
şuan elinde YBR 125 modeli olup satan bayi biliyor musunuz?
[COLOR="DarkOrange"][B]one life,live it.[/B][/COLOR]
120 70 18 lastik takılırmı...
evet takılır.... yaptım olacak.... arkadaşlar resimler mevcut... yarin atacağım...
birce mct 250 nin yan çantalarını benim motora takacağım...
kırmızıya mı boyayayım yoksa mat siyah mı???
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)