Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
07 Nisan 2011, 23:16
s.alykm.motoru satmayı düşünüyorum.kesin bi karar almadım ama iyi fiyat veren olursa satarım.
Reklamlar
-
08 Nisan 2011, 00:06
MrT ilhan adlı üyeden alıntı
s.alykm.motoru satmayı düşünüyorum.kesin bi karar almadım ama iyi fiyat veren olursa satarım.
hayırdır kardeş kesmedi mi senide satacaksın motoru yoksa memnunmu değilsin :D
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
08 Nisan 2011, 10:52
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
08 Nisan 2011, 12:08
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
bak o bujinin üretildiği markaya göre değişiyor.. benim ybr nin orjinal bujisi ve en güzel yakımı 0,7 de aldık..aslında bunun test cihazı var fakat herkeste yok ve kullanımı yaygın değil... çünkü 5 liralık bujiyi kimse ayara götürmez değiştirir...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:50 ----------
recai bu arada akşamları karşıma çıkma... üzerine sürerim arabamı :d :::::::::D
o ne öyle hortlak gibi....
eh eh millet tırsıyo geceleri zaten
-
08 Nisan 2011, 15:06
Ya arkadaşlar benim motorda dün bi sorun keşfettim sorunmu değilmi emin değilim. Dükkandan eve giderken (4.-5. vites) 8-10bin devir sıkıştırırsam (1km) eve vardığımda gazı kesip vitesi 1e çeker yavaşlayıp debriyajda tutarsam (önfrenle aniden yavaşlarsam) motoru hareket halindeyken motor stop ediyor. Kısaca az agresif kullanınca motor stop ediyor. Sizdede varmı böyle bir durum? Halbuki hiç zorlama yok bişey yok neden stop ediyor anlamıyorum?
-
08 Nisan 2011, 15:15
blacklord adlı üyeden alıntı
Ya arkadaşlar benim motorda dün bi sorun keşfettim sorunmu değilmi emin değilim. Dükkandan eve giderken (4.-5. vites) 8-10bin devir sıkıştırırsam (1km) eve vardığımda gazı kesip vitesi 1e çeker yavaşlayıp debriyajda tutarsam (önfrenle aniden yavaşlarsam) motoru hareket halindeyken motor stop ediyor. Kısaca az agresif kullanınca motor stop ediyor. Sizdede varmı böyle bir durum? Halbuki hiç zorlama yok bişey yok neden stop ediyor anlamıyorum?
Sorun motorunda değil senin kullanımında 1 km dahilinde 8 10 bin devir ne demek ya racing motormu bu ilk önce aç jikleyi hele bir 500 metre git sakince 5500 devirde vites yükselterek motor güzelce ısınsın sonra stop etmez
Bu yüzden kesinlikle 2 el motor almam millet nasıl kullanıyor yazık araçlara
Birde motorun Esd mi City mi?
-
08 Nisan 2011, 15:15
ben ne kadar zorlarsam zorlayıp stop etmiyor..hatta geçen gün çamurla şavaştım... o sıkıştırmada bile sorun yoktu....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
08 Nisan 2011, 15:20
Hızlı giderken birden yavaslayıp debriyaj yapınca gaz vermeyince demi stop etmiyor ?? Birde rolanti gaz ayarını kontrol edim...
-
08 Nisan 2011, 15:22
İstersen full kesici git bi poh olmuyor..Bugune kadar elimden okadar çok ybr geçtiki..Ama kendi motorumu 10 devire kadar kullanıyorum kesiciye nadir sokuyorum Yamaha kaLite.( Rolanti ayarını yap )
-
08 Nisan 2011, 17:47
ben ne kadar zorlarsam zorlayıp stop etmiyor..hatta geçen gün çamurla şavaştım... o sıkıştırmada bile sorun yoktu....
Abi transistörü bulamadık lokman hekim niye takılmıyor foruma ? Düzcede var mıdır ?
-
09 Nisan 2011, 02:03
Sorun tamamen gaz ayarından çıktı. Rolanti düşük oldugundan bırakınca stop ediyomuş. Rolantiyi 2000 e ayarlıyorum motor hız yaptıktan sonra rolantide gaz yiyo kendi 3000-4000 devire cıkıyor. 1000-1500 düşürüyorum bu kez rolantide devir düşüyot düşüyor stop ediyor. Rolanti hiç yerinde durmuyor .... Deli olacam bu sorun yüzünden halen bi çözüm çıkmadımı bu ESD lerin gaz ayarına ya??? Stop etmeden rolantide çalışan kanunilere özenir oldum :(((
-
09 Nisan 2011, 10:14
Sorun tamamen gaz ayarından çıktı. Rolanti düşük oldugundan bırakınca stop ediyomuş. Rolantiyi 2000 e ayarlıyorum motor hız yaptıktan sonra rolantide gaz yiyo kendi 3000-4000 devire cıkıyor. 1000-1500 düşürüyorum bu kez rolantide devir düşüyot düşüyor stop ediyor. Rolanti hiç yerinde durmuyor .... Deli olacam bu sorun yüzünden halen bi çözüm çıkmadımı bu ESD lerin gaz ayarına ya??? Stop etmeden rolantide çalışan kanunilere özenir oldum :(((
kardeş senin motor ybr 125 esd yani yeni modelse bu sorun genelde var galiba antalyada bir arkadaşda da vardı ondada aynı sorun vardı rolantiyi az yükseltiyorsun durduğunda 3-4 bine çıkıyor düşürüncede stop edecek gibi oluyor ve stop ediyor sebebini bilmiyorum ama benim düşüncem yeni ybrye yeni olan bs25 karburatör işe yaramadı galiba
-
09 Nisan 2011, 11:39
fat280 adlı üyeden alıntı
kardeş senin motor ybr 125 esd yani yeni modelse bu sorun genelde var galiba antalyada bir arkadaşda da vardı ondada aynı sorun vardı rolantiyi az yükseltiyorsun durduğunda 3-4 bine çıkıyor düşürüncede stop edecek gibi oluyor ve stop ediyor sebebini bilmiyorum ama benim düşüncem yeni ybrye yeni olan bs25 karburatör işe yaramadı galiba
aynı sorun arkadaşımın 2004 ybr'sindede vardı büyük ihtimal hava ayarından yada karbüratörde pislik felan olabilir.
-
09 Nisan 2011, 12:09
Bir ustaya götürücem bugun neresini sökerse söksün umrumda değl artık canıma tak etti yeterki düzelsin... Dahada olmazsa motoru satıcam ... Zaten büyütmek istiyorum buda bahanesi olur
-
09 Nisan 2011, 20:34
Evet sorunu bulduk biraz komik olacak ama sorun Jikle basıkmış ondanmış Motoru çıkardım çıkaralı böyle kullanıyormuşum şuanda devir sorunu kalmadı 1000 devirde rolantide çalışıyor gayet iyi
-
09 Nisan 2011, 20:40
Evet sorunu bulduk biraz komik olacak ama sorun Jikle basıkmış ondanmış
Motoru çıkardım çıkaralı böyle kullanıyormuşum şuanda devir sorunu kalmadı 1000 devirde rolantide çalışıyor gayet iyi
sorunu hallettiğine sevindim inş. bir daha bir sorunla karşılaşmazsın
-
09 Nisan 2011, 21:28
uniqe adlı üyeden alıntı
Abi transistörü bulamadık lokman hekim niye takılmıyor foruma ? Düzcede var mıdır ?
lokman fazla takılmaz foruma... o günde ben rıca edince baktı.... lokman ın elinde var.... onunla irtibata geç....
-
09 Nisan 2011, 21:47
lokman fazla takılmaz foruma... o günde ben rıca edince baktı.... lokman ın elinde var.... onunla irtibata geç....
Sade parça gönderebilirmi bana 5 tane alırım.
-
09 Nisan 2011, 21:58
-
09 Nisan 2011, 21:59
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 40 kullanıcı var. (0 üye ve 40 misafir)
Bu Konudaki Etiketler