Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    günaydın millet..
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ÇaPPıR..../XGJAO-200-8
    günaydın ramazan abi takipteyim xD

Motosikleti
    Alıntı cengaver29 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydın ramazan abi takipteyim xD
    seni ybr ci yapacaz... bende otro pazarında falan ybr gördümmü çin çapırı ile takas yaparmısınız diyorum.. adam marka soruyor aklımda olmadığından hepsi aynı değilşmi ne fark eder diyorum...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ÇaPPıR..../XGJAO-200-8
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    seni ybr ci yapacaz... bende otro pazarında falan ybr gördümmü çin çapırı ile takas yaparmısınız diyorum.. adam marka soruyor aklımda olmadığından hepsi aynı değilşmi ne fark eder diyorum...
    iyi diyorsun abi havalar ısınsın bi ara pazara bnde gidicem motorla orada bi kaç hafta görünelim bakalım.. bi yandanda canım al 0 rahatca bin diyor her derdini her sorununu orasını burasını bilmiş olucaksan 2-3 ay beklersem alabilirim 0 ağustos ayının ortalarına doğru falan..

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Beyler genel bakıma götürücem 5.000 km bakımı için neler yaptırmalıyım ? Bi liste yaparmısınız rica etsem Dubleks Arka lastik alıcam çok acayip kayıyor..Yatamıyorum son 1 haftadır..Önerisi olan var mı

Motosikleti
    Alıntı cengaver29 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi diyorsun abi havalar ısınsın bi ara pazara bnde gidicem motorla orada bi kaç hafta görünelim bakalım.. bi yandanda canım al 0 rahatca bin diyor her derdini her sorununu orasını burasını bilmiş olucaksan 2-3 ay beklersem alabilirim 0 ağustos ayının ortalarına doğru falan..
    aslında en mantıklısı sıfır alman... bence bekle sıfır al....

recai arka lastiği durğ yada ırc tavsiye ederim..siboob değişimi ile dubleks oluyor.... üzerindeki şakuralar iyi değil.. 5000 km motorun sadece yağını değişttir... birde buji nasıl yakmış ona baksınlar...

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    aslında en mantıklısı sıfır alman... bence bekle sıfır al....

recai arka lastiği durğ yada ırc tavsiye ederim..siboob değişimi ile dubleks oluyor.... üzerindeki şakuralar iyi değil.. 5000 km motorun sadece yağını değişttir... birde buji nasıl yakmış ona baksınlar...
    Benim motorun lastikler zaten dubleks ramço ustat..Gene dubleks lastik alıcam orjinal dubleksler kalitesiz 5000kmde sadece yağ ve bujiye mi baktırıyım ? Genel bakıma gerek yokmudur

ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    Alıntı Recaİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim motorun lastikler zaten dubleks ramço ustat..Gene dubleks lastik alıcam orjinal dubleksler kalitesiz 5000kmde sadece yağ ve bujiye mi baktırıyım ? Genel bakıma gerek yokmudur
    maxxis aldım,6000 kmde ve cstler maxxisin şimdiki haline 3000 km de gelmişti. CST ler çok kötü, çabuk eriyor, çatlıyor, yol tutuşu pek iyi değil. 10000 kmde dümdüz oldu arka lastik. ön hala cst ama onu da değiştiricem. paran varsa 1 takım michelin al.
    debriyaj teline yağ damlatabilirsin. bir de zincir temizliğini her 1000 kmde bir yap.
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ÇaPPıR..../XGJAO-200-8
    bu arada ramazan abi bi sorum olucak. anadolu yakasında varmıki yamaha servisi. pendik kartal bu civarlarda. pendiğe baktım bi geçit motor gözüküyor 0 motor aldınmı garanti den kopmamamız lazım .

merhaba arkadaşlar ben antalyadayım bana bitane ybr lazım ama 2500 teleyi geçmeyecek yardımcı olursanız sevinirimm.

Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Evet problemi bulduk.Beyinin dış plastiğini kırarken bir bakdık içine full sılıkonu basmışlar Neyse ayıklaya ayıklaya çıkardık.Ve sonuç :

Lokman hekimin dediği gibi tristör gitmiş bakdık ettık numarayı bulduk 2n3906 numaralı tristör elektronikçiden istedik bakalım.

Tristörde bu.

HONDA

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı ozgurakman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    maxxis aldım,6000 kmde ve cstler maxxisin şimdiki haline 3000 km de gelmişti. CST ler çok kötü, çabuk eriyor, çatlıyor, yol tutuşu pek iyi değil. 10000 kmde dümdüz oldu arka lastik. ön hala cst ama onu da değiştiricem. paran varsa 1 takım michelin al.
    debriyaj teline yağ damlatabilirsin. bir de zincir temizliğini her 1000 kmde bir yap.
    1000km rede 1 temizlik az değilmi ?
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

hasanpinar0537 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı alper150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1000km rede 1 temizlik az değilmi ?
    ben her hafta zincir yağlardım ama detaylı temizlik her 1000 km de bir normal...
    HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
    DRİFT RELİGİON

Motosikleti
    Alıntı hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben her hafta zincir yağlardım ama detaylı temizlik her 1000 km de bir normal...
    bende neredeyse 100km bir yağlama ve 1000 km gaz yağı yada mazotla temizleme yaparım....

Motosikleti
    nerdesiniz millet foruma ses.....

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    en kısa zamanda olacak inş.
    nerdesiniz millet foruma ses.....
    abi etkinlik ve sorun yok kimsede galiba ondan sessiz :D
    SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE

Motosikleti
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi etkinlik ve sorun yok kimsede galiba ondan sessiz :D
    aslında ben bu gün motorumla uğraşacaktım ama arabam sorun açınca dün saat 1500 dan bu gün 17 00 a kadar onunla uğraştım... ne saçma bir dünyada yaşıyoruz... 23000 km doblo marka aracımın basınç regülatörü ağrızalandı... servis 1500 lira fiyat biçti... garanti kapsamında değilmiş... neden opetten benzin almadık.... türkiyede sadece opet mi var.. benim yozgat ımda opet yok... bende dedim başlarım garantisine çıkardım aldım yetkili servisten..dışardan parçayı 375 liraya bulduk... 20 liraya taktık... 40 lira mazot filitresi ... maliyet bu.. parçalar orjinaş... 1500 neresi 500 neresi.... o garantiye girmez bu garantiye girmez ne garantiye girer merak ediyorum...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:36 ----------

bu arada dünyada bu fiat dobloların regülatörünü bosh dan başkası yapmıyormuş... ufacık bir parça 375 lira... yolda görseniz almazsınız....

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    en kısa zamanda olacak inş.
    aslında ben bu gün motorumla uğraşacaktım ama arabam sorun açınca dün saat 1500 dan bu gün 17 00 a kadar onunla uğraştım... ne saçma bir dünyada yaşıyoruz... 23000 km doblo marka aracımın basınç regülatörü ağrızalandı... servis 1500 lira fiyat biçti... garanti kapsamında değilmiş... neden opetten benzin almadık.... türkiyede sadece opet mi var.. benim yozgat ımda opet yok... bende dedim başlarım garantisine çıkardım aldım yetkili servisten..dışardan parçayı 375 liraya bulduk... 20 liraya taktık... 40 lira mazot filitresi ... maliyet bu.. parçalar orjinaş... 1500 neresi 500 neresi.... o garantiye girmez bu garantiye girmez ne garantiye girer merak ediyorum...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:36 ----------

bu arada dünyada bu fiat dobloların regülatörünü bosh dan başkası yapmıyormuş... ufacık bir parça 375 lira... yolda görseniz almazsınız....

kendin yapmakla çok iyi yapmışsın abi zaten şu zamanda kendi işini kendin görecen servise kalırsan ne alabilirsem kardır diyor bu arada garanti işide fasa fiso abi yok şunu sen bozmuşsun yok şu yağdan koymuşsun flan flan hepsi düzmece
    SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE

Motosikleti
    ilk fırsatta yağ bakımı zincir ve buji bakımı yapacağım.... ...

hasanpinar0537 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bende neredeyse 100km bir yağlama ve 1000 km gaz yağı yada mazotla temizleme yaparım....
    ben günlük yağlıyordum harbiden ömrü uzun oluyor.
    HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
    DRİFT RELİGİON

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 121 kullanıcı var. (0 üye ve 121 misafir)

Bu Konudaki Etiketler