Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
02 Nisan 2011, 14:15
Reklamlar
-
02 Nisan 2011, 19:49
-
02 Nisan 2011, 21:00
yns_cbn adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun arkadaşım allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
bence alarm ve yazı tarzı hariç hiç bir değişikliğe gitme aldığın gibi kullan derim. 27 ocakta 2006
ybr mi satıp
ybr esd mavi aldım hiç bir yeriyle oynatmadım. 2006 siyah
ybr'yle çok oynamıştım
sonra o ilk ayarları gibi olmuyor emin ol. pişman olmanı istemem zaten piyasada doğru dürüst ustada yok tekrar hayırlı olsun
saol arkadaşım iyi niyetin için ama ben motoru geçen sene mart ayında aldım yeni değilim 1 yıldır aynı motor sıkmaya başladı artık.
BiLdiğini BiLenin Arkasından Gidiniz. Bildiğini bilmeyeni uyarınız. Bilmediğini bilene öğretiniz. Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
-
03 Nisan 2011, 15:49
slm arkadaşlar nasılsınız....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
04 Nisan 2011, 10:38
günaydın nasılsınız arkadaşlar..
okan senin beyin gitmiş... 375 lira yamaha orjinali... dış kabını kırıp tamir eden arkadaşım var... 50 lira civarına maal oluyormuş... düzcede oda .... onun haricinde kolay kolay tamir edende bulamazsın...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
04 Nisan 2011, 11:01
okanın motorun beyin nasıl gitmiş ? nasıl anlıyoruz beyin gidince
-
04 Nisan 2011, 13:20
s.a. arkadaşlar nasılsınız bakalım :D
-
04 Nisan 2011, 14:14
Recaİ adlı üyeden alıntı
okanın motorun beyin nasıl gitmiş ? nasıl anlıyoruz beyin gidince
farın devamlı açık kalarak yüksek akım çekmesi.. 35w olan ampülün 55 le değiştirilmesi gibi sebebler...
-
04 Nisan 2011, 18:02
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
farın devamlı açık kalarak yüksek akım çekmesi.. 35w olan ampülün 55 le değiştirilmesi gibi sebebler...
ramazan abi zaten 35 w lık far ampulün yerine 55 lik takarsan iyi aydınlatıyor ancak kumandalara zarar veriyor dediler kablolara flan birde fazla elektrik çektiğinden doğru mu
-
04 Nisan 2011, 18:06
fat280 adlı üyeden alıntı
ramazan abi zaten 35 w lık far ampulün yerine 55 lik takarsan iyi aydınlatıyor ancak kumandalara zarar veriyor dediler kablolara flan birde fazla elektrik çektiğinden doğru mu
aynen öyle.. bu zarar ve tahribatı önlemek için basit far rolesi kullanmak gerekiyor.. yanlış bilmiyorsam okanın far orjinaldi neden böyle bir sorun oldu şaşırdım... acaba stop yada far yada gösterge panelinden herhengi bir ampülü değiştirip yüksek watlı olanımı taktı..
okan ses ver....
-
04 Nisan 2011, 18:27
aynen öyle.. bu zarar ve tahribatı önlemek için basit far rolesi kullanmak gerekiyor.. yanlış bilmiyorsam okanın far orjinaldi neden böyle bir sorun oldu şaşırdım... acaba stop yada far yada gösterge panelinden herhengi bir ampülü değiştirip yüksek watlı olanımı taktı..
okan ses ver....
ramazan abi okan galiba benim bildiğim gösterge lambalarını değiştirdi mavi yapmıştı ondan olabilir mi ben birinden duymuştumda o renkliler fazla elektrik çekiyoor demişlerdi yani orjinali 1 w iken maviler gibi renkliler 5 w a kadar çıkıyormuş tanesi
-
04 Nisan 2011, 18:34
fat280 adlı üyeden alıntı
ramazan abi okan galiba benim bildiğim gösterge lambalarını değiştirdi mavi yapmıştı ondan olabilir mi ben birinden duymuştumda o renkliler fazla elektrik çekiyoor demişlerdi yani orjinali 1 w iken maviler gibi renkliler 5 w a kadar çıkıyormuş tanesi
olabilir neden olmasın..uzun süre fazla akım çekmesi sebeb olduğuna göre... gösterge ampülleri mavi miydi onun.... okan gelsede cevap verse....
-
04 Nisan 2011, 19:46
okan ses ver....
Motorun üstünde olan bütün ampuller orjinal mavi park ampulu ve göstergeler hariç.Ayrıca şundanda olabilir.Sigortanın olduğu soket yolda gevşedi heralde akü çıkmış gibi oldu eve geldım bastırdım şak geldi ondan olabilir mi ? Beyin bozulduysa sokette 2 kabloyu kısa devre yapınca farlar neden yanıyor
-
04 Nisan 2011, 19:58
uniqe adlı üyeden alıntı
Motorun üstünde olan bütün ampuller orjinal mavi park ampulu ve göstergeler hariç.Ayrıca şundanda olabilir.Sigortanın olduğu soket yolda gevşedi heralde akü çıkmış gibi oldu eve geldım bastırdım şak geldi ondan olabilir mi ? Beyin bozulduysa sokette 2 kabloyu kısa devre yapınca farlar neden yanıyor
okan o zaman al bi far rolesi dene derim... lokman bu işin gerçekten piridir... elektirik konusunda bana bu güne kadar yanlış yaptırmadı... ölçü ağleti alıp benim roleyi en kısa zamanda ölçcem...
-
04 Nisan 2011, 19:58
eğer beyin dediğin CDI YANDIYSA orjinali 300 küsur tl haberin olsun
-
04 Nisan 2011, 20:02
enes_007 adlı üyeden alıntı
Vermemki aga zaten çaprazlama kısa devre yapınca yanıyor farlar koyarım bi tane anahtar tamam Ama bozulduysa nasıl yanıyor onu anlamadım.
-
04 Nisan 2011, 20:03
enes_007 adlı üyeden alıntı
375 lira ben sordum...
-
04 Nisan 2011, 20:04
375 lira ben sordum...
manyakk para.........
-
04 Nisan 2011, 20:05
uniqe adlı üyeden alıntı
Vermemki aga zaten çaprazlama kısa devre yapınca yanıyor farlar koyarım bi tane anahtar tamam
Ama bozulduysa nasıl yanıyor onu anlamadım.
enes bana ölçü aletini kargo yap ben ölçüp değerleri vereyim..
-
04 Nisan 2011, 20:07
Abi komşuya ulaşmaya çalışıyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 270 kullanıcı var. (0 üye ve 270 misafir)
Bu Konudaki Etiketler